V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Primerjava Dormeo ležišč

Rotate your phone for better expirience!
 
Testno obdobje

Prepričani smo, da je Dormeo ležišče najboljša izbira za vas. Zato vam omogočamo brezskrbno testiranje ležišča v domačem okolju. Dormeo ležišča lahko preizkusite in se prepričate o pravilni izbiri. V kolikor novo ležišče ne bo izpolnilo vaših pričakovanj, nam ga lahko v roku 30 oz. 100 dneh (odvisno od ležišča) od dneva prevzema vrnete, mi pa vam bomo povrnili denar.

Ne pozabite pa tudi na 15-letno podaljšano jamstvo, ki si ga lahko zagotovite ob hkratnem nakupu ležišča in letvene podlage.

Podaljšano jamstvoZa vsa ležišča Dormeo nudimo 2-letno polno jamstvo na jedro in 1-letno polno jamstvo na prevleko. Ob hkratni uporabi letvene podlage Dormeo, ki zagotavlja kakovostnejšo rabo ležišča, nudimo kar 10 ali 15-letno podaljšano jamstvo na jedro ležišč Dormeo. Pogoj za pridobitev podaljšanega jamstva je nakup letvene podlage Dormeo sočasno z nakupom ležišča Dormeo oziroma nakup letvene podlage Dormeo v roku enega leta pred nakupom ležišča Dormeo.
TrdnostKo se prvič usedete na posteljo, takoj veste, ali bodo vaše naslednje noči na tem ležišču udobne ali ne. Želite prav določen občutek, ko greste spat: mehkobo ugrezanja, prijeten občutek prilagajanja, trdo in čvrsto podlago.
VišinaOd 14 do 27 cm
JedroEcocell® je trajno elastičen material s trodimenzionalno celično strukturo, ki omogoča učinkovito kroženje zraka in popolno prilagodljivost telesu. Ecogreen je po lastnostih enak Ecocellu, s tem da je Ecogreen zaradi ricinusovega olja (30%) naravi prijaznejši, medtem ko je vsaka penasta vzmet samostojna in se optimalno odziva na gibanje telesa v vseh spalnih položajih, zato se povsem prilagodi vašemu telesu. To za vas pomeni občutno bolj udoben in miren spanec brez prebujanja in premetavanja zaradi nelagodja.
Dvojno jedroZakonska ležišča so sestavljena iz enotne prevleke in 2 ločenih jeder, zato si lahko partnerja nastavita trdoto po svoji meri.
Obračljivo jedroInovativno obračljivo jedro je na eni strani mehko, na drugi pa trdo. To vam omogoča, da z enostavnim obračanjem spreminjate njegovo trdoto in ga prilagodite svojim potrebam.
Pralna prevlekaPrevleka ležišča je opremljena je z zadrgo, zato jo lahko preprosto snamete in vzdržujete ter si s tem zagotovite popolno higieno ležišča.
Spominska penaSpominska pena je visokotehnološki material, ki ga je NASA razvila za svoje astronavte, da bi jih pri vzletu zaščitila pred močnimi gravitacijskimi silami. Ima namreč sposobnost, da tudi največje pritiske enakomerno porazdeli po površini. Za razliko od navadne pene se celice viskoelastične spominske pene ob vsakem pritisku popolnoma stisnejo. Ko pritiska ni več, se pena počasi povrne v prvotno obliko, kar daje temu materialu terapevtske lastnosti, saj s svojo prožnostjo ne povzroča protipritiska na telo.
Antibakterijska prevlekaCleanEffect® je postopek za zaščito obdelanih tkanin pred različnimi mikroorganizmi. Tkanine, obdelane s CleanEffect®, so dolgotrajno zaščitene pred hišnimi pršicami ter pred zadrževanjem bakterij in plesni, s tem pa razvijanjem neprijetnih vonjav. To zagotavlja maksimalno zaščito pred alergijam.
Posebna ponudba
Cena od
Cena s popustom
COMFORT
Vrhunsko udobje ležišč narejenih iz Ecocell® pene in impregnirano s CleanEffect®, ki preprečuje zadrževanje hišnih pršic in razvoj bakterij ter glivic.
60 dni
15 let
Zelo čvrsto
16 cm
pena Ecocell®
 
 
 
 
Od 209,99 € Navzgor od
Od 209,99 € Navzgor od
60 dni
15 let
Zelo čvrsto
18 cm
pena Ecocell®
 
 
 
 
Od 199,99 € Navzgor od
Od 199,99 € Navzgor od
VITALITY
Nadgradite udobje s spominsko peno za občutek breztežnosti. Ležišče z obračljivim dvojnim jedrom za popolno prilagajanje in snemljivo prevleko za vedno čisto ležišče.
60 dni
15 let
Prilagodljivo, Mehko, Manj čvrsto, Srednje čvrsto, Čvrsto
18 cm
pena Ecocell® + 2 cm spominske pene v prevleki
Od 299,99 € Navzgor od
Od 299,99 € Navzgor od
60 dni
15 let
Srednje čvrsto
18 cm
Ecocell® pena, Octaspring penaste vzmeti, spominska pena
 
 
Od 299,99 € Navzgor od
Od 299,99 € Navzgor od
HARMONY
Ležišča z vrhunsko kombinacijo pene Ecocell®, žepastih vzmeti in penastih vzmeti Octaspring® v hibridnem 3-conskem ležišču, ki bo ustreglo vsem vašim potrebam. Ležišče odlikuje 3-dimenzionalna prilagodljivost, kar 6x večja zračnost, obračljivo jedro, termoregulacijski postopek Adaptive in prevleka proti potenju z impregnacijo CleanEffect® proti pršicam.
60 dni
15 let
Prilagodljivo, Mehko, Manj čvrsto, Srednje čvrsto, Čvrsto, Zelo čvrsto
20 cm
pena Ecocell®, Octaspring® penaste vzmeti+ 2 cm spominske pene v prevleki
 
Od 349,99 € Navzgor od
Od 349,99 € Navzgor od
100 dni
15 let
Prilagodljivo, Srednje čvrsto, Čvrsto
23 cm
pena Ecocell®, Octaspring® penaste vzmeti, žepkaste vzmeti
 
 
Od 499,99 € Navzgor od
Od 499,99 € Navzgor od
100 dni
15 let
Prilagodljivo, Manj čvrsto, Srednje čvrsto
23 cm
pena Ecocell®, Octaspring® penaste vzmeti, žepkaste vzmeti + 2 cm spominske pene v prevleki
589,90 €
589,90 €
100 dni
15 let
Prilagodljivo, Manj čvrsto, Srednje čvrsto
27 cm
pena Ecocell®, Octaspring® penaste vzmeti, žepkaste vzmeti + 2 cm spominske pene v prevleki
Od 749,90 € Navzgor od
Od 749,90 € Navzgor od
 
 
Prilagodljivo, Srednje čvrsto
27 cm
Zgornje jedro: 1. sloj: poliuretanske penaste vzmeti (Ecocell®), 2. sloj: poliuretanske penaste vzmeti (Ecocell®); spodnja stran jedra: žepkaste vzmeti, penaste vzmeti: poliuretanska pena (Ecocell®), Formacell pena; notranja prevleka: 100% poliester
Od 599,99 € Navzgor od
Od 599,99 € Navzgor od
 
 
Prilagodljivo, Manj čvrsto
27 cm
Zgornja plast: poliuretanske penaste vzmeti (Ecocell®); spodnja plast: žepkaste vzmeti, plast penastih vzmeti - poliuretanska pena (Ecocell®)
 
 
Od 499,99 € Navzgor od
Od 499,99 € Navzgor od
Več info
3D-prilagodljivost
Izjemna zračnost
Ergonomična podpora
Termoregulacijski postopek Adaptive
Izboljšana stabilnost in prenos gibanja
Izjemna vzdržljivost
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.