V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zgodba o čudovitem spancu

Spanec - tako dragocen, tako pomemben, tako nujen. Za številne med nami je spanec sladek balzam, ki nas potolaži in obnovi naše moči po dolgem dnevu dela in zabave. A na žalost nas večina skuša spati čim manj. Obstaja namreč ogromno stvari, ki se zdijo bolj zanimive ali bolj pomembne od dodatnih nekaj ur spanca, a enako kot sta za naše optimalno zdravje in srečo nujna vadba in prehrana, je nujen tudi spanec.

Kvaliteta vašega spanca neposredno vpliva na kvaliteto vašega budnega življenja, vključno z mentalnimi sposobnostmi, produktivnostjo, čustvenim ravnovesjem, ustvarjalnostjo, fizično vitalnostjo in celo vašo težo. Nobena druga aktivnost ne prinaša toliko prednosti s tako malo truda!

Ko se preprosto ne morete naspati ...

Težave se pojavijo, ko ne morete spati. Ko nekaj moti vaš spanec. Ko se zbujate omotični, utrujeni in izčrpani.

Da si zagotovite spanec, ki vas prenovi in poživi, se morate vsak večer uleči v čisto, svežo posteljo z ležiščem visoke kvalitete, vzglavnikom, ki vam nudi oporo, ter toplo in udobno posteljnino.

Dormeo je zavezan temu, da vam ponudi le najboljše.

V človeškem življenju obstaja pet glavnih dejstev: rojstvo, hrana, spanje, ljubezen in smrt.

E.M. Forster

15 let nenehnega razvoja, da vam lahko ponudimo spanec, ki ga potrebujete in si ga zaslužite

Dormeo ni le blagovna znamka, ki vas spremlja na vsakem koraku. Dormeo smo ljudje, ki smo svoj čas in trud posvetili iskanju najboljših, inovativnih in udobnih spalnih rešitev, ki bodo izboljšale način našega spanja.

Več kot 300 izdelkov za boljši spanec in prijetno življenje

Kako se je vse skupaj začelo ...

Vse se je začelo leta 2002, ko je Dormeo predstavil svoje prvo penasto ležišče, ki ga je prvim strankam predstavil na televiziji.

Njegove odlične lastnosti, vrhunski materiali in predvsem odlične povratne informacije kupcev so nas opogumili, da smo nadaljevali s svojim delom in se osredotočili na razvoj novih materialov, njihovih kombinacij, izumov in načinov, da ljudem prav vsak dan pomagamo do dobrega spanca.

Po 15 letih trdega dela lahko ponosno povemo, da nam je uspelo - a še vedno sledimo svoji viziji.

Predstavili smo več kot 300 različnih izdelkov za boljše spanje in življenje, vključno z ležišči, vzglavniki, odejami, letvenimi podlagami, zaščitami za ležišča, posteljnino ter izdelki za otroke, dekorativnimi izdelki, dodatki za kopalnice in drugimi izdelki za udoben dom.

Ne želimo se ustaviti - ponuditi vam želimo še več

Po 15 letih je Dormeo svetovno znana blagovna znamka, ki v milijonih spalnic po Evropi in zunaj nje izboljšuje življenja in dobro počutje svojih uporabnikov. Dormeo se ponaša z nenehnimi inovacijami, ki obsegajo uporabo tradicionalnih in revolucionarnih materialov, proces proizvodnje in sledenje trendom na področju potreb potrošnikov, trendov in dizajna.

In to je naš najnovejši dosežek!

Resnično revolucionarna inovacija - penaste vzmeti, samo pri Dormeo!

Naša najnovejša inovacija je revolucionarna tehnologija Octaspring, ki jo je ustvaril belgijski inovator Willy Pope in ki se uporablja v ležiščih Dormeo Air.

Vključuje unikatne vzmeti iz spominske pene, oblikovane v vzorcu čebeljega satovja, ki združujejo najboljše lastnosti jeklenih vzmeti in spominske pene.

Vsaka vzmet Octaspring ima osem-stranski dizajn čebeljega satovja, ki omogoča gibanje v vseh smereh, obenem pa nudi oporo, udobje in zračenje; to predstavlja povsem novo tehnologijo in zagotavlja ležišče nove generacije.

Dormeo Octaspring s tremi različnimi ležišči nudi ultimativno udobje.

Vsako od ležišč vključuje različno čvrste penaste vzmeti Octaspring, oblikovane tako, da zagotavljajo optimalno raven opore, gibljivosti in upora za celotno telo, kar omogoča zdrav in sproščujoč spanec.

Oglejte si novo generacijo ležišč z vrhunsko tehnologijo Octaspring!

Tudi mi smo del skupnosti - in radi bi ji nekaj vrnili

Družbena odgovornost

Življenje se pogosto obrne po svoje in nas pusti v različnih situacijah. Dormeo je tu, da pomaga z različnimi donacijami posameznikom in dobrodelnim društvom.

Okoljska odgovornost

Imamo le en planet in pri Dormeo smo odločeni, da ga bomo ohranili zelenega in zadovoljnega. Zato so vsi naši izdelki okolju prijazni, izdelani iz materialov, ki so primerni za recikliranje, poleg tega pa ob nakupu novega ležišča Dormeo poskrbimo tudi za odvoz in reciklažo vašega starega ležišča na naše stroške.

Nikakor ne želimo, da stara ležišča pristanejo v naravi!

V človeškem življenju obstaja pet glavnih dejstev: rojstvo, hrana, spanje, ljubezen in smrt. - Frank H. Knight

Kliknite tu, izberite svoj izdelek Dormeo in začnite spati bolje - zaslužite si!
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.