Ustvarite si personalizirano ležišče za vaš najboljši spanec doslej

Dormeo® DNA mattress

Ustvarite si personalizirano ležišče za vaš najboljši spanec doslej

Že od3772 €/mesec*
ali enkratno plačilo že od** 79999 €
*24 mesecev
**velja za dimenzije 90x190 in 90x200

USTVARITE ZDAJ

Dormeo® DNA mattress

Dormeo® DNA mattress
Dormeo® DNA mattress

Kaj je ležišče Dormeo® DNA?

Spoznajte našo revolucionarno, popolnoma personalizirano ležišče Dormeo® DNA, ki ga lahko preprosto ustvarite z našo Dormeo® DNA aplikacijo.
S pomočjo DNA spalnega algoritma in tehnologije Octaspring® vam ustvarimo popolnoma personalizirano ležišče, ki ustreza vašemu telesu in spalnim navadam.

Vse kar potrebujete je vaš telefon ali obiščite našo trgovino

Izdelajte si popolnoma personalizirano ležišče po svoji meri v samo 10 minutah. Prilagodite obe strani ležišča, zase in za svojega partnerja.

Kliknite tu in si poglejte, kako ustvarite vaše Dormeo® DNA ležišče

1. KORAK

Odgovorite na nekaj vprašanj

Pričnite postopek tako, da odgovorite na nekaj vprašanj o sebi in vašemu načinu spanja. V kolikor boste izdelali ležišče za vas in vašega partnerja, je dobro, da sta prisotna oba.

2. KORAK

Naredite dve fotografiji

(ali ročno vnesite vaše mere)

Naša pametna tehnologija skeniranja telesa omogoča prepoznavanje oblike vašega telesa na podlagi le dveh fotografij (telefon imejte pri sebi). Telesne mere lahko vnesete tudi ročno - potrebovali boste šiviljski meter. Kliknite tukaj, kjer vam pokažemo kako se izmerite.

3. KORAK

Ustvarili bomo vaše personalizirano ležišče

Tako! Sedaj lahko izdelamo ležišče popolnoma po vaši meri. Uporabili bomo podatke, ki ste nam jih zaupali, DNA spalni algoritem pa bo oblikoval ležišče samo za vas.

"NAJBOLJŠA NALOŽBA DO SEDAJ"

Dobesedno že leta nisem spala tako, kot sedaj, ko sem odkrila to ležišče. Enostavno je spremenilo moje življenje. Zagotovo najboljša moja naložba do sedaj!

-      Teerah

Leicestershire, UK

Zakaj potrebujete personalizirano ležišče?

Vsak od nas je drugačen, prav tako naše telo. Zato se mora ležišče prilagoditi vašemu telesu in načinu spanja. 70% ljudi spi na neprimernih ležiščih, kar vpliva na kakovost spanca. S pomočjo Domeo® DNA pametne tehnologije boste končno izboljšali kakovost vašega spanja.

VAŠA OBLIKA TELESA JE EDINSTVENA

Vaša oblika telesa, višina, porazdelitev teže na ramenih, hrbtu in bokih je edinstvena. In ti podatki so odločilni, da izdelamo ležišče, ki vam nudi točkovno podporo, kar zagotovlja nemoteno in sproščujoče spanje.

VSAK IMA SVOJE SPALNE NAVADE

Najbolj pomembno za nemoten in dober spanec je, da vaša hrbtenica ostane v ergonomski legi, ne glede na vaš priljubljen način spanja.

VAŠ ČAS JE DRAGOCEN

Prihranite si čas, energijo in dolgo iskanje, kakšno ležišče je najboljše za vas. S pomočjo našega DNA spalnega algoritma bomo izdeli ležišče, ki vam je pisano na kožo. Hitro in brez stresnega odločanja!

VAŠE POTREBE SO DRUGAČNE OD VAŠEGA PARTNERJA

Vaš partner ima verjetno drugačne želje glede trdote ležišča. Zakaj bi se prilagajali, če vam nudimo popolno prilagoditev za vsakega od vaju.

Zakaj je Dormeo® DNA najboljša izbira za vas?

POPOLNA NOVOST NA PODROČJU LEŽIŠČ

S pomočjo inovativne Octaspring® tehnologije in DNA spalnega algoritma vam izdelamo personalizirano ležišče, ki se prilagodi vašemu telesu in spalnim navadam na le nekaj cm natančnosti. Dormeo® DNA ležišče ustvari boljšo podporo vaši hrbtenici, razporedi težo celotnega telesa in tako izboljša kakovost spanja.

PAMETNA TEHNOLOGIJA ZA NAJBOLJŠI SPANEC DO SEDAJ

Ker DNA spalni algoritem zazna posebnosti telesa na nekaj cm natančo, vam izdelamo ležišče, ki daje optimalno podporo telesu. Spite udobno, z manj bolečinami. Spanje, ki sprošča!

PERSONALIZIRAN SPANEC ZA CENO OBIČAJNEGA LEŽIŠČA

Spanje na našem personaliziranem ležišču ni več razkošno drago. DNA spalni algoritem le v nekaj sekundah oblikuje preko 1000 različnih možnosti. Tako dobite vrhunsko, samo vam prilagojeno ležišče, ki stane le nekaj več od običajnega ležišča.

Octaspring® tehnologija bo spremenila vaš spanec

Naša edinstvena Octaspring® tehnologija je večkrat nagrajena tehnologija. V ležišču kombiniramo udobje pene in odzivnost vzmeti. Z Octaspring® tehnologijo lahko prilagodimo posamezne vzmeti na vsakih 10 cm. Zato je prilagojenost ležišča telesu z uporabo Octaspring® tehnologije v primerjavi z drugimi ponudniki veliko večja.

Za več informacij o Octaspring® tehnologiji kliknite na ikone

Izjemno
udobje

Octaspring® tehnologija nudi popolno udobje vašemu telesu. Tridimenzionalno gibanje Octaspring® vzmeti enakomerno porazdeli vašo težo, razbremeni pritisk na občutljivih predelih telesa in tako nudi najboljši možni spanec.

Posamične
cone

S pomočjo Octaspring® tehnologije izdelujemo penaste vzmeti različnih trdot glede na vaše telo. Pametna porazdelitev con pripomore k boljši podpori vaše hrbtenice, bokov in medenice, kar omogoči, da je pozicija telesa v naravni obliki. To zagotavlja ergonomično podporo telesu.

Naravno
hlajenje

Naj bo vaše spanje s pomočjo Octaspring® tehnologije boljše in udobnejše. Ker je Octaspring® tehnologija 8x bolj zračna kot standardna pena, omogoča do 3°C hladnejše spanje. Tako zaspite hitreje, vaše spanje pa je globje in daljše.

Bolj globok
spanec

Vsaka vzmet Octaspring® je umeščena posamično. Tako lahko spite bolj mirno in v času spanja ne boste čutili premikov vašega partnerja, četudi si z njim delite posteljo.

Dobro
za planet

Z uporabo Octaspring® tehnologije ustvarimo do 50% manj ekološkega odtisa, saj zmanjšamo do 30% emisij CO2 na ustvarjeno ležišče.

Dve različni strani,
a enojno ležišče

Dormeo® DNA personalizirano ležišče je edino ležišče, kjer personaliziramo obe strani ležišča. Vsak partner si izbere svoje udobje in trdoto ležišča.

DOBRO ZA VAS IN DOBRO ZA PLANET

V podjetju stremimo k temu, da izdelujemo izdelke, kjer uporabljamo materiale, ki so okolju bolj prijazni in trajnostni.

Octaspring® tehnologija je planetu prijazna tehnologija. Izdelujemo personalizirano udobje, ki skrbi za vas in naš planet.

Več o tem si lahko preberete na naši spletni strani.

octaspringtechnology.com

30%

manj emisij CO2

480 milijonov

kg CO2 manj emisij v okolju do danes

Najboljša izkušnja spanja

Ležišče Dormeo® DNA nudi najboljšo kombinacijo podpore in udobja. Ležišče se prilagaja vaši individualni obliki telesa, teži, legi in načinu spanja.

1. Zelo kakovostna prevleka

Mehka, zračna in udobna. Je tudi hipo-alergena in nedrseča, kar zagotovlja, da je vaše ležišče vedno v pravi legi.

                
2. Plast spominske pene

Zgornja plast najbolj kakovostne spominske pene se popolnoma prilagaja vaši individulani obliki telesa. Tako skrbi za izjemno udobje, saj se prilagodi vašemu celotnemu telesu.

                        
3. Plast pene Ecocell

Zračna Ecocell pena, ki daje veliko podpore in udobja, kar zagotavlja dober spanec.

4. Octaspring® tehnologija

Na osnovi meritev vašega telesa in vaših spalnih navad s pomočjo patentirane Octaspring® tehnologije ustvarimo ležišče, ki je popolnoma prilagojeno vašemu telesu in vašim spalnim navadam.

Primerjava Dormeo® DNA in drugih personaliziranih ležišč

DORMEO® DNA
Druga personalizirana ležišča
Cena
Že od 799 €
Od 2000 € +
Stopnja personalizacije
Vsakih 10 cm
Mehko / srednje / trdo
Izmeri vaše telo
Personalizira obe strani ležišča
Prilagodi udobje
Redko
Ustvari posamične cone
  100+ con
Omogoča naravno hlajenje
Lahko deluje brez elektrike
Pralna prevleka
Prijazno do okolja
Nekatera
Omogoča 100 noči preizkusne dobe

KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE?

Z več kot 6 miljonov zadovoljnih kupcev Dormeo® na svetu smo prepričani, da boste tudi vi vzljubili vaše Dormeo® DNA ležišče. Tu je le nekaj mnenj naših kupcev, ki že spijo na njem.

RES ZELO PAMETNO LEŽIŠČE IN ČUDOVITA REŠITEV ZA SPANJE
Dormeo DNA ležišče je meni in moji ženi popolnoma spremenilo spanje. Nikakor se nisva mogla zmeniti glede trdote ležišča. Sedaj pa imava vsak svoje personalizirano ležišče, ki nama ustreza. Res pameten način nakupa, čeprav sem imel na začetku pomisleke. Imava dobro spanje, oba sva zelo zadovoljna!

Harry

Stratford, VB

Starost: 35-44 let

Spol: moški

PERSONALIZIRANO SPANJE
To ležišče uporabljam že 6 mesecev in sem izjemno zadovoljen. Je čudovito za pare, ki se ne morejo enotno odločiti glede trdote ležišča, kar pa Dormeo DNA personalizirano ležišče omogoča. Spim bolje kot kadarkoli do sedaj in ja, zelo sem vesel, da sem ga kupil!

Matt

London, VB

Starost: 18-24 let

Spol: moški

NAJBOLJŠA NALOŽBA DO SEDAJ
Dobesedno že leta nisem spala tako, kot sedaj, ko sem odkrila to ležišče. Enostavno je spremenilo moje življenje. Zagotovo najboljša moja naložba do sedaj!

Teerah

Leicestershire, VB

Starost: 45-54 let

Spol: ženska

UDOBJE NOVE GENERACIJE
Uau, to je res nekaj posebnega. Ležišče se tako prilagodi mojemu telesu, da imam občutek, kot da me ovije. Hitro zaspim in se med spanjem skoraj ne premikam. Ne slišim, kaj se dogaja v okolici in z mojim DNA spim kot top. Absolutno ga priporočam! Je popolno udobje, zagotovo inovacija na področju spanja in nudijo čudovit servis - čeprav moraš čakati, da ga izdelajo, se splača in je vreden denarja!

Levi

London, VB

Starost: 35-44 let

Spol: moški

SI ŽELITE SVOJE PERSONALIZIRANO LEŽIŠČE

Ustvarite ležišče iz udobja svojega doma
ali
Skenirajte QR kodo in oblikujte ležišče svojih sanj
Obiščite naše specializirane trgovine, kjer vam bo naše strokovno osebje pomagalo odgovoriti na vaša vprašanja.

FAQ

Višina ležišča je 21cm.
Cena ležišča je določena po dimenzijah, ne glede na konfiguracijo:
  • 90x190 Redna cena: 799.99 €; Klubska cena: 759.99 €
  • 90x200 Redna cena: 799.99 €; Klubska cena: 759.99 €
  • 140x200 Redna cena: 1199.99 €; Klubska cena: 1139.99 €
  • 160x200 Redna cena: 1399.99 €; Klubska cena: 1329.99 €
  • 180x200 Redna cena 1599.99 €; Klubska cena: 1519.99 €
  • 200x200: Redna cena: 1799.99 €; Klubska cena: 1709.99 €
Ležišče ima snemljivo in pralno prevleko, ki jo lahko operete v pralnem stroju na temperaturi do 40° C. Priporočamo, da ne uporabljate mehčalca in sušilenga stroja in prevleko sušite na zraku.
Ležišče ima personalizirano jedro. Personalizacija ležišča je možna za dve osebi že za širino ležišča od 140 cm naprej.
Da, ležišče je vakumsko zapakirano, zato je transport enostavnejši in okolju prijaznejši.
Za pravilno namestitev vam je v pomoč etiketa z vašim imenom, ki je ob strani ležišča pri delu, kjer so noge.
Ne, ležišča ne obračajte. Ležišče je personalizirano in se prilagaja vašemu telesu od glave do nog. V kolikor ga boste obrnili okrog, bo izgubil svojo namembnost.
Ležišče je potrebno namestiti na primerno podlago. Priporočamo uporabo Dormeo® letvene podlage, ker le tako vam zagotavljamo popolno funkcionalnost in udobje personaliziranega ležišča. Idealna letvena podlaga je osnova dobre podpore telesu in prav tako zagotavlja primerno zračnost.
Letveno podlago močno priporočamo, saj vam omogoča optimalno podporo telesu in primerno zračnost. Če kupite in uporabljate letveno podlago Dormeo®, vam nudimo do 15 letno podaljšano jamstvo na ležišče.
Da, za ležišče vam nudimo 100 noči testnega obdobja. To pomeni, da je vaš nakup brezskrben, saj vam v primeru, da ležišče vrnete v roku 100 dni, vrnemo celotno kupnino.
Vsi kupci Dormeo® DNA ležišča prejmejo 2 letno garancijo. V kolikor se odločite tudi za nakup Dormeo® letvene podlage, pa vam nudimo do 15 let podaljšanega jamstva.
Prototip ležišča si lahko ogledate v naših poslovalnicah (link do poslovalnic), samo ležišče pa je izdelano za vsakega posameznika.
Nakup na obroke je možen, v izbiri za plačilo izberete Leanpay. Lahko se obrnete na naše strokovnjake, ki vam bodo pomagali pri izvedbi plačila. Druga možnost pa je opcija plačila s kreditno kartico Diners, ki omogoča obročno odplačevanje.
Izdelek lahko naročite s pomočno naše aplikacije. Vpišete vaše podatke in računalniški algoritem naredi izračun za izdelavo personaliziranega ležišča. V kolikor potrebujete pomoč, lahko obiščete naše prodajalne in svetovalci vam bodo z veseljem pomagali oddati naročilo. Hkrati vam sporočamo, da je nakup preko spleta z našo aplikacijo varen.
Fotografiranje je za vas, kot uporabnika, bolj enostavno. Ročno vnašanje mer je enako zanesljivo. Naš algoritem pa opravi točne izmere iz fotografije.
© Studio Moderna