DOBRODOŠLI

Zbiranje prijav za delovno mesto spalca je zaključeno. Ne sezujte si še čevljev kar takoj. Ste na seznamu. Obvestili vas bomo, če boste izbrani.

DORMEO OSNOVNE SESTAVINE ZA ODLIČEN SPANEC

Če se izkaže, da ste odličen spalec, kot pravite, da ste, vam bomo vrnili uslugo tako, da vam bomo ponudili osnovne sestavine za odličen spanec, v vašem popolnem 'delovnem' okolju:

NAJBOLJŠE LEŽIŠČE

Ne glede na to, kako 'poseben primer' ste, vam bomo nudili ležišče, ki 'šepeta' 'udobnost', 'podpora' in 'inovativnost'. Ne glede na to, kako izbirčna je vaša hrbtenica, boste spali na ležišču, ki se prilagodi vašemu telesu. To lahko obljubimo.

NAJBOLJŠI VZGLAVNIK

Sospalca ne izberete zlahka. Vzemite si čas, prespite. Do takrat, ko se boste zbudili, boste ugotovili, da je bil naš vzglavnik vedno na hladni strani vaše glave. Izzivamo vas, da nas stestirate.

NAJBOLJŠA POSTELJNINA

Zaključek. Najboljši materiali. Okrasite svojo izkušnjo z razkošjem med 'delom'. Resnično ne gre veliko boljše od tega.

Ne samo, da boste na popolnem 'kraju', ampak boste spali v popolnem 'času'. 15. marec je Dormeo dan spanja, to je dan, ko praznujemo spanje. Še en razlog več, da držite pesti, da lahko tudi vi praznujete.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.