Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Vam že zjutraj primanjkuje energije za ves dan?

Spanje je del življenja in je tako kot dihanje in prehranjevanje nujno za ohranjanje zdravja. Naše psihofizično počutje je odvisno od dnevnih obremenitev, stresa ter kakovosti počitka. Da bi lahko normalno delovali, moramo omogočiti svojemu telesu, da se regenerira. Brez dobrega spanca je ponavadi ves dan uničen, vse aktivnosti so nam pretežke, počutimo se težki in pogosto okrog sebe stresamo slabo voljo.

Rešitev se skriva v kakovostnem spancu! Spanje je del življenja in je tako kot dihanje in prehranjevanje nujno za ohranjanje zdravja. Naše psihofizično počutje je odvisno od dnevnih obremenitev, stresa ter kakovosti počitka.

Da bi lahko normalno delovali, moramo omogočiti svojemu telesu, da se regenerira.

Brez dobrega spanca je ponavadi ves dan uničen, vse aktivnosti so nam pretežke, počutimo se težki in pogosto okrog sebe stresamo slabo voljo.

Zakaj je pravzaprav spanje tako zelo pomembno?

  • Med spanjem se izloča rastni hormon, ki je pomemben za normalno delovanje imunskega sistema,
  • obnavljajo se mišična tkiva,
  • spanje omogoča ohranjanje normalnega delovanja živčnega sistema,
  • med spanjem počivajo tudi možgani, ki ta čas izkoristijo za skladiščenje, urejanje in arhiviranje spominov ter si v času spanja nabirajo energijo.

Kakovosten spanec je torej nujen za delovno storilnost, zdravje in dobro počutje. Če ne spite dobro in dovolj, lahko celo zbolite.

Zaradi pomanjkanja spanja ste lahko neprestano utrujeni in razdraženi

Neprespanost in spalne motnje vplivajo na delovno uspešnost in vaše fizične ter psihične zmožnosti. Posledice neprespane noči zagotovo dobro poznate: utrujenost, razdraženost, nezmožnost koncentracije in celo agresivnost. Spremljajo jih telesne posledice: bolečine v glavi, vratu in hrbtenici … Nekateri ljudje neprespani celo slabše vidijo, na koži se pojavijo nepravilnosti, gube …

Vse to vpliva na vaše dnevne aktivnosti in kakovost življenja. Torej, če želite ohraniti pozitivno življenjsko energijo in zdrav videz, morate poskrbeti, da bo vaš počitek resnično nemoten.

Kako do pozitivne življenjske energije s pomočjo ležišč Dormeo?

Naša ležišča so zasnovana tako, da razbremenijo mišice, poravnajo hrbtenico v pravilen položaj in vam dajo maksimalno udobje. Na udobnem ležišču, ki se prilagaja vašim potrebam, lažje in hitreje zaspite, spanec pa je globlji in daljši. Vse to vam zagotavljajo vrhunska ležišča Dormeo, ki jih odlikujejo številne prednosti:

1. Vsa ležišča Dormeo so anatomska in ortopedska

Ležišča Dormeo so izjemno udobna in prilagojena potrebam sodobnega človeka. Jedro ležišča iz najkakovostnejših materialov se povsem prilagodi vašemu telesu, pri tem pa med spanjem ne pritiska na telo. Ležišča spodbujajo pravilno lego telesa in tako preprečujejo bolečine v hrbtu, vratu in bokih.

Pri vseh ležiščih Dormeo lahko najdete številčno oznako ortopedskosti in anatomskosti posameznega ležišča in si izberete najustreznejšega zase.

2. Ležišča so zaščitena pred pršicami in bakterijami

Ležišča Dormeo ščitijo vaše zdravje pred pršicami in bakterijami, saj so vse prevleke impregnirane z zaščito CleanEffect®®. To je svetovno priznan postopek za zaščito tkanin pred pršicami, bakterijami in glivicami.

Za dodatno zaščito pa smo pod zgornjo prevleko večine ležišč dodali antialergijsko silikonsko vato, ki še dodatno poskrbi za zaščito pred pršicami, bakterijami in alergeni.

Ležišča Dormeo zato še posebno priporočamo astmatikom in vsem, ki trpite zaradi alergij.

3. Zaščita RESISTAT preprečuje nabiranje statične elektrike

Med spanjem se ljudje pogosto premikamo, popravljamo vzglavnik in odejo. Ob tem se zaradi stika materialov zelo pogosto sprošča statična elektrika, ki negativno vpliva na naše počutje. Statično elektriko opazimo v obliki isker, ki so boleče in neprijetne.

Prevleke večine ležišč Dormeo so zato obogatene s karbonskimi vlakni (RESISTAT), ki odvajajo statično elektriko. Tako med spanjem ne doživljamo več neprijetnih presenečenj. Poleg tega zaščita RESISTAT preprečuje tudi zadrževanje prašnih delcev in pršic.

4. Ležišča Dormeo dihajo

Dobro zračeno ležišče je osnova za dober spanec in dolgo življenjsko dobo ležišča. Različni materiali, uporabljeni pri proizvodnji ležišč Dormeo, so izjemno zračni in dobro dihajo. Ecocell®, Talalay, Ultralatex … imajo edinstveno celično zgradbo, skozi katere zrak nemoteno prehaja in odvaja odvečno vlago. Tako ostane ležišče suho, vi pa se lahko vsak večer potopite v udobno, sveže ležišče.

Za dobro zračnost ležišča je obvezna uporaba letvene podlage, ki omogoča redno prezračevanje ležišča in odvajanje vlage, ki jo izločamo med spanjem.

5. Najsodobnejša tehnologija in materiali:

Materiali, uporabljeni za izdelavo ležišč, so človeku in okolju prijazni ter primerni za reciklažo.

Poskrbite za življenje, polno energije in elana!

Dober spanec je predpogoj za pozitivno življenjsko energijo. Na zunanje dejavnike, kot so delo, stres in druge obremenitve, nimate vpliva, lahko pa poskrbite, da je vaše spalno okolje čim bolj mirno, sproščujoče in pomirjajoče. Izberite si svoje udobje in poskrbite za svoje počutje, zdravje in energijo – kliknite tukaj za in si zagotovite svoje ležišče Dormeo!

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.