Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Kako vam lahko ležišče spremeni življenje?

Verjetno ste že slišali, da človek prespi približno tretjino življenja. Pa tudi, da je kakovostno spanje osnova našega vsakdanjika. Če hočemo normalno delovati, moramo spati. Če slabo spimo, to vpliva na naše zdravje in razpoloženje. Slab spanec pa zelo pogosto povzroča staro ali slabo izbrano ležišče.

Ravno zato je pomembno, da za svoj zdrav spanec izberemo kakovostno ležišče, ki vam bo omogočilo nemoten in dolg spanec. Videli boste, da boste po spanju na dobrem ležiščeju kot prenovljeni.

Zakaj je ležišče tako pomembno za zdrav spanec?

1. Kakovostno ležišče preprečuje nepotrebno premikanje med spanjem

Dobro izbrano ležišče preprečuje obračanje med spanjem. Obračanje je znak, da nas nekaj žuli, pritiska na sklepe, mišice ... in to telo med spanjem moti. Podzavestno se obrnete, ampak vaš spanec se rahlo prekine. Ležišče naj bo trdo ali mehako glede na vaše potrebe. Neprekinjen spanec je najboljši spanec!

2. Ležišče preprečuje alergije med spanjem

Alergiki na slabem ležiščeju, polnem pršic in prahu, ne morejo nemoteno spati. Izberite si ležišče z zanesljivo zaščito proti pršicam. Nič več se ne boste spopadali z zamašenim nosom, praskanjem v grlu in nadležnim kihanjem. Ležišče enostavno mora biti zaščiten pred pršicami!

3. Kakovostno ležišče optimalno podpira hrbtenico

Ni hujšega, kot jutro po spanju na neustreznem ležišče. Vse vas boli: križ, boki, ramena … in vse to zato, ker vam je med spanjem ležišče nudilo premalo opore. Zagotovite si torej ležišče z Ecocell peno, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu. Zjutraj boste ustali kot prerojeni!

4. Dober ležišče uravnava potenje

Tako je. Ležišče mora uravnavati potenje, saj se med spanjem vsi potimo, poleg tega pa preprečevati neprijetne vonjave. Če ima ležišče dodatek srebra, nimate s tem več nobenih skrbi.

5. In ležišče mora biti udobno!

Če vaše ležišče ni udobno, je zastonj antialergijsko, antibakterijsko in 3-consko. Dormeo vam ponuja možnost brezplačnega testiranja ležiščeja. Na ležiščeu morate spati nekaj dni, šele nato se lahko zagotovo odločite, da je ležišče zadosti udobno. Če si vaš partner želi bolj trdo ali meheko ležišče, si kupita vsak svojega oziroma izberita prilagodljivo ležišče iz serija iMemory S Plus s prilagodljivim jedrom.

6. Popolno ležišče prinaša naspana jutra, polna energije

Vse kar ste prebrali, še ni garancija za dober spanec: najpomembnejša lastnost dobrega ležišča se vidi naslednji dan: naspano jutro. Modro izbrano ležišče vam spremeni življenje, saj vam odnese bolečine, alergijske napade, nenehno utrujenost in iz vas ustvari čilega, naspanega človeka.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.