Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Kako izbrati zaščitno prevleko za ležišče?

Dobro izbrana zaščitna prevleka vam pomaga podaljšati življenjsko dobo vašega ležišča, ohranjati svežino postelje, hkrati pa vam podarja udobje in mehkobo. Dormeo je za vas pripravil 5 zaščitnih prevlek, ki se razlikujejo po namenih uporabe. Da bi vam olajšali odločitev pri nakupu, smo vam pripravili kratek vodič po naših prevlekah. Izberite si jo glede na svoje potrebe in morebitne zdravstvene težave.

Dobro izbrana zaščitna prevleka podaljša življensko dobo vašega ležišča, ohranja svežino postelje, hkrati pa vam podarja udobje in mehkobo.

Dormeo je za vas pripravil 5 zaščitnih prevlek, ki se razlikujejo po namenih uporabe. Da bi vam olajšali odločitev pri nakupu, smo vam pripravili kratek vodič po naših prevlekah.

Izberite si jo glede na svoje potrebe in morebitne zdravstvene težave.

1. Za mladostnike in odrasle

Mladim in odraslim brez posebnih težav priporočamo uporabo bombažne zaščitne prevleke, ki ščiti ležišče pred madeži, vlago in nabiranjem prahu. Še posebej jo priporočamo v poletnem času, ko se pogosteje potimo, pa tudi takrat, kadar zaradi kakšne gripe obležimo v postelji.

Dormeo priporoča: Bombažna zaščitna prevleka Protect

Zaščitna prevleka iz 85% bombaža vam ponuja mehkobo, zaščito in pomaga uravnavati potenje. Operete jo lahko na 60˚ C, na ležišče jo namestite s praktičnimi elastikami. Na voljo je v vseh velikostih.

2. Za otroke, inkontinetne bolnike, starejše

Kadar obstaja možnost, da bi se ležišče med spanjem zmočilo, vam priporočamo uporabo nepremočljive zaščitne prevleke, ki 100% zaščiti ležišče pred vlago, madeži in neprijetnimi vonjavami.

Dormeo priporoča: Nepremočljiva zaščitna prevleka Protect

Zaščitna prevleka iz 80% poliestra in 20% bombaža je primerna za zaščito otroških ležišč, previjalnih mizic, kavčev, ležišč inkontinentih bolnikov in starejših. Zgornja plast prevleke je prijetno mehka in prijazna do kože. Prevleka je pralna na 60˚ C, na ležišče jo namestite s praktičnimi elastikami. Na voljo je v vseh velikostih.

3. Za alergike

Ljudje, alergični na pršice in hišni prah, in astmatiki se med spanjem pogosto srečujejo z neprijetnimi posledicami alergij. Še posebej, če spijo na nezaščitenem ležišču. Za lajšanje težav in čistočo ležišča vam svetujemo uporabo antialergijske zaščitne prevleke, ki se lahko opere na visoki temperaturi s čimer se uničijo vsi alergeni, tudi pršice.

Dormeo priporoča: Antialergijska zaščitna prevleka Protect

Zaščitna prevleka iz 100% poliestra je primerna za zaščito ležišč alergikov in astmatikov. Zgornja plast prevleke je prijetno mehka in prijazna do kože. Prevleka je pralna na 95˚ C, na ležišče jo namestite s praktičnimi elastikami. Na voljo je v vseh velikostih.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.