Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Kaj je Ecocell?

Ecocell® je vrhunska, udobna pena nove generacije, ki zagotavlja razkošno spalno udobje noč za nočjo. Raztegljiv material s tridimenzionalno celično strukturo zagotavlja učinkovito kroženje zraka, s čimer poskrbi za vaše udobje, ne glede na to ali je zrak topel ali hladen.

Ecocell® je vrhunska, udobna pena nove generacije, ki zagotavlja razkošno spalno udobje noč za nočjo.

Raztegljiv material s tridimenzionalno celično strukturo zagotavlja učinkovito kroženje zraka, s čimer poskrbi za vaše udobje, ne glede na to ali je zrak topel ali hladen.

Ecocell® je protialergijski in protibakterijski material, ki vam zagotavlja spalno okolje brez alergij. Ker v Dormeu mislimo zeleno, je tudi v tem primeru material prijazen okolju in primeren za recikliranje. Obenem vam ni treba skrbeti za vzdrževanje; zaradi njegove lahkosti in dobre prilagodljivosti je vzdrževanje zelo enostavno!

Nič več potenja ponoči

Je tudi vam v postelji vroče, ko je poletna vročina na vrhuncu? Raztegljivi material Ecocell® z odprto tridimenzionalno strukturo poskrbi, da temu ni tako. To pomeni, da so celice, mikroskopski gradniki, enakomerno razporejeni v vseh treh dimenzijah. Med milijoni celic, majhnih odprtin in por lahko zrak neprekinjeno kroži v vseh smereh. Vlaga v vaši postelji bo izginila, ne da bi to sploh opazili, vi pa boste lahko spali brez občutka vročine.

Razkošna podpora vašemu telesu

Ecocell® je trden material in ne spreminja svojih lastnosti, a je vseeno tako raztegljiv, da se lahko 100% prilagodi vašemu telesu. Njegova izjemna sposobnost prilagajanja mu omogoča, da blaži bolečine v predelih vratu, hrbtenice in kolkov. Ecocell® je tudi dovolj robusten in lahko zagotovi udoben spanec celo ljudem s povišano telesno težo.

Za izjemen spanec brez alergij in pršic

Ecocell® je umeten material z notranjo strukturo, ki je sovražna do pršic in jim tako preprečuje zadrževanje in razvoj. Zato bodo alergiki in astmatiki končno lahko občutili razkošje noči brez alergij.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.