Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Vaje za popolno, izklesano telo

Si tudi ti želiš mišičasto in lepo oblikovano telo? Da to dosežemo, je potrebno veliko volje in predvsem samodiscipline. Vse začne in konča pri načinu prehranjevanja in vzdrževanju kondicije. Preveri s katerimi vajami in seveda nekaj volje, lahko to dosežeš.

Poleti si vsi želimo, da bi naše telo bilo popolno oz. bi se v njem počutili kar se da najbolje. Da to dosežemo, je potrebno veliko volje in predvsem samodiscipline. Vse začne in konča pri načinu prehranjevanja in vzdrževanju kondicije.

Za lepo in čvrsto telo vam svetujemo, da delate različne vaje, katerih učinkovitost se bo pokazala na različnih delih telesa.

Za vas smo pripravili vaje za glavne dele telesa. Izberite vadbo odvisno od tega, kaj želite izpopolniti:

1. Vaje za biceps

Za pravilno izvajanje vaj za biceps, se morate postaviti v pravilen, malce pokrčen položaj nog. Pomembno je, da je ena noga pred drugo, v roki, ki so tesno ob telesu, pa držimo uteži. Roke se v komolcu upogibajo, dokler se z utežmi ne dotaknemo ramen.

Položaj, poskušajte zadržati čim dlje časa in ga večkrat ponovite.

2. Vaje za triceps

Pri vajah za uteži uporabljamo ročke za dvigovanje. Najkvalitetnejše izvajanje teh vaj je tako, da se uležemo na klop in imamo noge ravno na tleh. Ročke dvignemo nad glavo in roke obrnemo tako, da je notranja stran rok obrnjena proti nam. Z vajo pričnemo z globokim vdihom.

To vajo lahko izvajamo na različne načine, tako, da kombiniramo premik rok. Pomembno je, da roke premikamo samo v predelu komolca in ne cele roke.

3. Vaje za lepo držo

Te vaje so namenjene mišicam na hrbtu in drži telesa. Lahko se izvajajo s pomočjo uteži ali tudi brez. Pomembno je, da imate ob vajah roke popolnoma iztegnjene, tako da čutite raztezanje mišic na hrbtu. Med vadbo skušajte mišice čim bolj napenjati in držati roke čim više.

Vajo večkrat izmenično ponovite na vsaki roki.

4. Vaje za trebušne mišice

Ena izmed vaj za trebušne mišice je dvig nog ležeče. To narediš tako, da se uležeš na hrbet in roke iztegneš ravno nad glavo, noge morajo biti tudi povsem iztegnjene. Z vadbo začneš tako, da dviguješ npr. levo nogo in desno roko s katero se skušaš dotakniti konice prstov na nogi.

Če želiš malce težjo vajo, lahko v vsako roko primeš po kakšno utež in na isti način izvajaš vadbo.

Za regeneracijo telesa po naporni vadbi je nujen kvaliteten in krepčilen spanec, ki ga lahko dosežete na ležišču Memory 2+12, saj razbremenjuje sklepe ter uravnava potenje. Več informacij lahko dobite tukaj.  
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.