Ta stran uporablja piškotke
S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši nakup, naprednejše funkcije in spletno analitiko. Ali dovolite nameščanje piškotkov na svojo napravo?
Dovolim uporabo piškotkov
Več informacij o piškotkih
tooltip after the triger
tooltip after the triger
Pokličite brezplačno na: 080 1810

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.

x
DormeoImate vprašanje? Kliknite tukaj.

Brezplačna e-revija z nasveti o spanju, zdravju, lepoti ...
Naročite se na e-revijo Dormeo ter ekskluzivne ponudbe.
Naročite se
Varnost vaših podatkov je 100% zagotovljena!

Vzmetnice

Vzmetnice iz najboljših materialov – garancija za odličen spanec

Vzmetnice morajo biti izdelane iz najkakovostnejših materialov, kajti samo tako vam lahko zagotavljajo izjemno udobje pri spanju. Vzmetnice iz varnih, čvrstih in zračnih materialov so nujne za vaše telo, saj vam dajejo zanesljivo podporo in vas nežno zazibljejo v sen. Vzmetnice zato vedno izberite preudarno, saj boste samo tako vstajali naspani in polni energije.

Vzmetnice iz Ecocella in spominske pene uravnavajo temperaturo in potenje

Dormeo vam pomaga spati dlje, globlje in udobneje. S posebnimi zračnimi materiali in dodatki naravnih sestavin, kot sta srebro in bambus, pomaga uravnavati potenje in odlično diha. Vzmetnice morajo namreč zadrževati toploto med spanjem in odvajati vlago. Samo tako vam bo med spanjem prijetno toplo.

Vzmetnice se morajo prilagoditi vsaki točki telesa

Vzmetnice morajo biti udobne in se prilagoditi posebnostim vašega telesa. Ležišča Dormeo iz Ecocell pene, spominske pene, talalaya in drugih naprednih materialov se popolnoma prilagodijo vašemu telesu in preprečujejo bolečine v vratu, križu in bokih. Vzmetnice vam lahko spremenijo življenje!

Sledite nam na
DRUŽABNIH OMREŽJIH
Omogočamo plačilo preko
PayPal sistema

Ležišča

Ker ljudje kar tretjino svojega življenja preživimo v postelji je izredno pomembno, da ta čas preživimo oziroma prespimo na kakovostnem ležišču. Ker je ponudba na trgu izredno velika, smo na Dormeu za vas pripravili nekaj nasvetov o izbiri in lastnostih različnih ležišč.

Vzglavniki

Vzglavnik je nujen del spalnega okolja, saj mora nuditi ustrezno podporo glavi, vratu in ramenom. Na Dormeu boste našli vzglavnike iz spominske pene, penastimi vzmetmi, Tencela, svile, mikrovlaken Wellsleep, ... izbirate pa lahko med več kot 12 različnimi vzglavniki anatomske in klasične oblike.

Letvice

Da bi v celoti izkoristili vse prednosti, ki jih ponujajo Dormeo ležišča, je nujna uporaba letvic, saj zagotavljajo ustrezno podporo telesu, obenem pa zračijo ležišče. Na Dormeu jih boste našli več vrst: od najbolj osnovnih, pa do zahtevnejših, pri katerih uravnavamo trdoto, dvig vznožja, vzglavja ...

Odeje

Zavijte se v mehkobo in toplino vsako noč. Odeje Dormeo so izdelane iz skrbno izbranih polnil in tkanin: svile, bombaža, mikrovlaken Wellsleep ... Kljub raznolikosti materialov pa vse odlikujejo udobnost, kakovost in praktičnost. Izberite si svojo in se razvajajte vsako noč!
Studio Moderna, finančne in intelektualne storitve ter trgovina, d. o. o., Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi, matična številka: 5566975, davčna številka: SI-95400818, št. registrskega vložka: 1/5174/00, osnovni kapital: 1.260.724,42 EUR. Studio Moderna, d.o.o., je zavezanec za placilo davka na dodano vrednost.