Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

81–90 od 249

 • Z novo podobo v novo leto

  Prazniki so se že zdavnaj končali, ostali so lepi spomini. Za večino pa tudi tisti malo bolj nadležni. Vsi si za praznike dopuščamo razne pregrehe, ki se nam januarja maščujejo …

 • Z jogo do dobrega spanca

  Vsak od nas ima kdaj težave s spanjem. Če pa so vaše težave pogoste ste verjetno že razmišljali kaj vse lahko storite, da se bo to končalo. Metod za odpravo ali zmanjšanje težav je veliko, ni pa nujno, da vam ustreza prav takšna kot večini. Preberite si nasvete strokovnjaka joge, kako se z jogo pred spanjem umirite in pripravite za spanje.  

 • Z jajci nad odvečne kilograme

  Čas je, da nehate zanemarjati beljakovine. Že zjutraj zaužite beljakovine so namreč najboljša popotnica za to, da vaše telo lažje prenese celodnevne obveznosti. Raziskave so pokazale, kako pomembno je, da zajtrk vsebuje veliko beljakovin, natančneje jajca.

 • Z aromaterapijo proti celulitu

  Celulit je kozmetična težava, ki danes prizadene večino žensk ne glede na postavo in težo. Ključni vzroki za nastanek celulita so slaba prekrvavitev, poškodovana vezna tkiva in oslabljene celične stene, hormonsko neravnovesje, pomanjkanje gibanja in tekočine ter nepravilna, neuravnotežena prehrana.

 • Vzemite zdravje v svoje roke – dobesedno!

  Kako biti in ravnati kot »dober« bolnik? Kako prevzeti odgovornost zase in za svoje zdravje? Kako nikoli sploh postati bolnik? Preverite 9 namigov, ki se vam bodo obrestovali takrat, ko vam bo najtežje – v času bolezni.

 • Vse o kopeli, njenih vrstah in učinkih

  Kopanje v kadi nas lahko prijetno utrudi, pa tudi okrepi in razživi – odvisno od tega, kako in s čim se kopamo. Preberite si nekaj osnovnih navodil za sproščujočo kopel, ki vam bo vlila dovolj energije za cel teden!

 • Vodnik po osebni negi – samo za moške!

  Čeprav moški za toaletne izdelke še vedno zapravijo kar trikrat manj kot ženske, to ne pomeni, da ne želijo skrbeti za lep in zdrav videz; pogosto le ne vedo, kako se tega lotiti.

  Zatorej, moški, predstavljamo vam uporaben vodnik po negi – samo za vas.

 • Vitki za vedno!

  Je vaš namen zgolj izgubiti nekaj kilogramov, ali jih izgubiti za vedno? Na veke vekov, amen. Gotovo ni nikogar, ki bi se želel s hujšanjem ukvarjati vedno znova, po vsakih praznikih in pred vsakim poletjem. Zato je najbolje poznati strategije, ki pomagajo, da kilograme uspešno izgubimo ter nato tudi ohranimo svojo telesno težo in postavo. Če vas zanima, kako lahko tudi vi poskrbite, da se maščobne blazinice ne bodo pričele ponovno nabirati takoj, ko boste enkrat zadovoljni sami s sabo, nadaljujte z branjem ter se seznanite z najboljšimi načini, ki zagotavljajo, da boste vitki za vedno.

 • Vitalne naprave: ionizatorji in vlažilci zraka

  Pozimi večino časa prebijemo v zaprtih prostorih, v katerih utegne biti zrak celo desetkrat bolj onesnažen kot zunaj, zaradi centralnega ogrevanja pa se zelo zmanjša tudi zračna vlaga. Oboje lahko dolgoročno škoduje našemu zdravju.

 • Vas muči spomladanska utrujenost?

  Spomladanski dnevi prinašajo daljše dneve, tople sončne žarke in obilo pozitivne energije – vi pa ste ob vsem tem tako utrujeni, da v tem prekrasnem letnem času sploh ne morete uživati. Zveni znano? Namesto na sprehod po soncu bi se raje odpravili v posteljo, namesto novih izzivov pa so v vaših mislih skrbi. Spomladanska utrujenost s seboj prinaša številne neprijetne simptome, ki pa jih boste z našimi nasveti hitro odpravili – in ponovn

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.