Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

71–80 od 249

 • Zlata pravila fitnes vadbe, 1. del

  Zima je čas, ko se številni športni klubi v polnem razcvetu. V zadnjih letih je obiskovanje fitnesa postalo zelo priljubljeno in skoraj vsakdo ima kakšnega prijatelja ali znanca, ki fitnes že obiskuje.

 • Zdravilna moč solz

  Ganila nas je zgodba človeka, ki je dejal, da je šele v svojih poznejših tridesetih letih ponovno obudil svojo sposobnost za jok. Dejal je, da je prejokal dva meseca. Hudo je trpel in je jokal. Jok, mu je vrnil življenje.    V tem članku vam bomo razkrili, zakaj vam želimo, da spet zajokate …
 • Zakaj ženske živijo dlje kot moški?

  Danes rojeni fantki bodo živeli tri leta manj od deklic, rojenih istega dne. Zakaj je tako, se ponuja več odgovorov. Preberite.

 • Zakaj vaš vzglavnik pomembno vpliva na vaše zdravje

  Približno tretjino svojega življenja preživimo v postelji, zato je nadvse pomembno, da se tam počutimo udobno. Verjetno ste kar nekaj časa namenili izbiri ležišča, ko je prišlo do izbire vzglavnika, pa se vam stvari morda niso zdele več tako zelo pomembne. A bili bi presenečeni nad dejstvom, kako pomembno vlogo igra vzglavnik pri vašem zdravju in vašem dobrem počutju. Vas zanima, kako lahko pravi vzglavnik izboljša vaše življenje?

 • Zakaj uživati zajtrk?

  Najpomembnejši obrok v dnevu je zajtrk, ki predstavlja kar 20% vrednosti celodnevnega vnosa hrane. Pri tem j epotrebno paziti, da je uravnotežen. To pomeni, da ne sme biti prelahek, ker nam lahko zmanjka energije, vendar tudi ne preobilen.

 • Zakaj ni dobro piti ledeno hladne vode?

  Če se vam zdi, da vam kozarec vode z ledom pomaga preživeti vročino, znanstveniki opozarjajo, da je njeno delovanje na človeški organizem povsem drugačno.

 • Zakaj je dobro pogosteje hoditi? 3 čudovite prednosti

  Hoja je najnaravnejša telesna dejavnost. Dobra je tako za um kot za telo, za nameček pa je povsem brezplačna. Prednosti hoje so številne, čeprav žal pogosto podcenjene. Preverite, kako nam najbolj koristi.

 • Za dan žena si podarite bolj zdravo srce

  Mednarodni dan žensk, pri nas bolj znan kot dan žena, je dan, namenjen vsem ženskam. Vaši najdražji vas bodo najverjetneje obsipavali z darili v obliki čokolad, vrtnic in drugih razvad – morda pa je ravno letos pravi čas, da obdarite tudi same sebe. Spremenite svoje navade in poskrbite, da bo vaše srce zdravo in močno tudi ob naslednjih dneh žena – in to v samo štirih tednih!

 • Z vitamini proti utrujenosti

  Vsak se kdaj spopada z utrujenostjo, brezvoljnostjo, pomanjkanem energije, slabim počutjem, slabšo odpornostjo, nespečnostjo ali neprespanostjo. Naj bo odslej drugače. Svetujemo vam, kako vse to premagate z vitamini.

 • Z novo tehniko do čvrstih mišic

  Rešitev za začetnike, ki ne vedo, kako se lotiti treninga, za starejše in za tiste, ki bi svoj trening radi nadgradili. Pomembno je število ponovitev in ne sama teža uteži. Težje uteži namreč ne pomenijo avtomatsko tudi večjih mišic.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.