V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zdravje in počutje

51–60 od 251

 • Popoln načrt za zdravo zimo: od pravilne prehrane do več optimizma

  Popoln načrt za zdravo zimo: od pravilne prehrane do več optimizma

  Najhladnejši letni čas z dolgimi nočmi in neprijetnim mrazom je na vrhuncu, mi pa smo v tem času še bolj nagnjeni k poležavanju, stresu in nezdravemu prehranjevanju. Saj veste – zima vedno pusti kakšen kilogramček preveč, kajne? Če se v zimo podamo pravilno, se lahko neprijetnim stresu, slabi volji, utrujenosti in posledičnemu nezdravemu prehranjevanju tudi izognemo. Premislite torej, kaj jeste, hkrati pa preženite nejevoljo, pesimizem in lenobo.
  Preberi več 
 • 9 preprostih korakov, kako uresničiti svoje življenjske sanje

  9 preprostih korakov, kako uresničiti svoje življenjske sanje

  Novoletna praznovanja so že daleč za nami, vendar spodletele novoletne zaobljube še vedno bolijo, kajne? Kaj storiti, da boste v letu 2017 končno zares uresničili svoje sanje? Morda vam lahko pomaga spodnjih 9 preprostih korakov ...
  Preberi več 
 • Kako shujšati po praznikih

  Kako shujšati po praznikih

  Prazniki so za nami in s tem konec tednov prenajedanja. Čas je, da začnemo uresničevati naše novoletne zaobljube, kamor zagotovo spada tudi izguba odvečnih kilogramov. Veliko žensk (pa tudi moških) namreč razmišlja, kako bi se rešile kilogramov, ki so se nabrali med prazniki. Pomembna je le vztrajnost ter urejen sistem izbiranja živil, ki vas bosta prav gotovo pripeljala do želenih rezultatov! Upoštevajte pravila, s katerimi ne boste izničili vseh vaših trudov ob vadbi, ampak boste z njimi učinek le še povečali. Uspeh vam tako zagotovo ne uide.
  Preberi več 
 • Ali veste, zakaj je zima dobra za vas?

  Ali veste, zakaj je zima dobra za vas?

  Ste tudi vi med tistimi, za katere je zima najmanj priljubljen letni čas? Vreme je resda sivo in hladno, toda znanost pravi, da smo ljudje v tem letnem času bolj sposobni, kot si mislimo, tako ko gre za naše telesno zdravje kot delovanje naših možganov in tudi psihično.
  Preberi več 
 • 10 korakov do srečnejšega in polnejšega življenja

  10 korakov do srečnejšega in polnejšega življenja

  Dejstvo je, da se ne zavedamo, kako malo je potrebno za srečno in polno življenje. Le s spremembo mišljenja lahko naredimo življenje takšno, kot si ga želimo. Pozitivno gledanje na svet in stvari, ki se nam dogajajo, nam pomaga živeti srečno življenje.

  Če želite narediti spremembo v svojem življenju in želite zaživeti srečno, vam predstavljamo 10 korakov, ki vas bodo zagotovo pripeljali tja, kamor sami želite.

  Preberi več 
 • Dieta krvnih skupin

  Dieta krvnih skupin

  Ljudje se že od nekdaj spopadajo z odvečno težo. Vendar se je v zadnjih letih zaradi stresnega načina življenja ter hitro pripravljene prehrane odstotek še povečal. Na cesti lahko vidimo mlade ljudi, ki se že spopadajo z odvečnimi kilogrami. Zaradi tega posegajo po raznih dietah, ki imajo kratkotrajni učinek in hitro pridobijo izgubljeno težo nazaj. V večini primerov skoraj podvojeno.

  Vendar pa se zadnje čase nekateri vedno bolj odločajo za dieto krvnih skupin. Vsi, ki so jo poskusili, pravijo, da zagotavlja odlične rezultate. Ne izgubljate samo odvečnih kilogramov, temveč si izboljšate svoje zdravstveno stanje ter telesu daste vse, kar potrebuje za normalno delovanje. Prehrana je seveda prilagojena vaši krvni skupini. Vas zanima, kakšna hrana je najbolj primerna za vašo krvno skupino?

  Preberi več 
 • Tenzijski glavobol – kako se spopasti s to najpogostejšo obliko glavobola?

  Tenzijski glavobol – kako se spopasti s to najpogostejšo obliko glavobola?

  Tenzijski glavobol je najpogostejša oblika glavobola, pri katerem je bolečina običajno topa, kot pritisk ali stiskanje, navadno blaga ali zmerna. Glavobol ponavadi traja nekaj ur, lahko tudi več dni. Vzrok zanj še ni povsem pojasnjen – spremenil naj bi se nivo nekaterih snovi v možganih (serotonin, endorfini) in to naj bi aktiviralo bolečinsko pot. Sprožijo ga lahko stres, depresija, nepravilna telesna drža ali delanje oz. vztrajanje v neobičajnem položaju.
  Preberi več 
 • S korenčkom proti raku dojk

  S korenčkom proti raku dojk

  Če imate radi korenček, ga boste imeli zdaj še raje. Če ga pogoste jeste, lahko namreč zmanjšate tveganje za raka dojk do 59 %.
  Preberi več 
 • Se boste zredili, če ne boste jedli zajtrka? Kaj pa pozne večerje?

  Se boste zredili, če ne boste jedli zajtrka? Kaj pa pozne večerje?

  Zajtrk je najpomembnejši dnevni obrok, kar vedo že vrabci na strehi, toda dve novi ameriški raziskavi tega nista uspeli dokazati. Prva je namreč ugotovila, da preskakovanje zajtrka oziroma njegovo redno uživanje ni povezano ne s hujšanjem ne s kopičenjem kilogramov.
  Preberi več 
 • Vas mučijo jesenska utrujenost, lakota in slaba volja?

  Vas mučijo jesenska utrujenost, lakota in slaba volja?

  Pomladansko utrujenost vsi že dolgo poznamo, marsikoga pa bolj kot ta muči jesenska utrujenost. Krajšanje dneva, sivina, dež in megla ter nenaden padec temperatur marsikoga spravijo v slabo voljo ter mu poberejo vso energijo. Če se tudi vi počutite utrujene, ste nekoliko bolj žalostni ali nostalgični, poleg tega pa še ves čas lačni, potem vas je zajela sezonska motnja, ki je sicer značilna za živali, pri katerih poznamo zimsko hibernacijo. Bi torej zimsko spanje potrebovali tudi vi?
  Preberi več 

51–60 od 251

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.