Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

41–50 od 249

 • 7 karakternih lastnosti negativnih ljudi

  Imate v svojem življenju pogosto opravka z negativnimi ljudmi? Res je, svet nas včasih lahko grdo preseneti in prav nič ni narobe, če smo malce bolj previdni, vendar pa so nekateri ljudje preprosto tako negativni, da uničujejo prav vse v svoji okolici. Da ne bi uničili tudi vašega pogleda na svet, bo bolje, da se jim izognete – mi pa vam jih bomo pomagali prepoznati.
 • Kaj jesti, če cele dneve sedite?

  Sedenje je novo kajenje, saj zdravstveni delavci in znanstveniki čedalje pogosteje in glasneje opozarjajo na nevarnosti, ki jih tak način življenja prinaša. Dolgotrajno sedenje povzroča povečan občutek lakote in nastanek vnetnih procesov, vse to pa vodi do kopičenja maščobe, povišanja krvnega tlaka in sladkorja v krvi, ta stanja pa dolgoročno vodijo v kronične bolezni.

  Največ boste za svoje zdravje naredili, če se premaknete, če pa morate osem ur ali več delati na sedečem položaju, se vsaj vsake pol ure pretegnite in se sprehodite, pa čeprav le do stranišča, tiskalnika ali naprave za kavo. Enako pomembno je tudi več pozornosti nameniti temu, kaj jemo. Za sedeči način življenja so ključna zlasti živila, ki delujejo protivnetno, saj s tem preprečujejo razvoj določenih bolezni in stanj.

 • 5 znakov, da vam peša sluh (pa sploh še niste stari)

  Nikar ne prezrite občasnih motenj sluha, kot so šumenje in zvonjenje v ušesih. Povsem običajno je, da se sluh s staranjem slabša, toda stopnja poslabšanja mora ustrezati starosti, opozarjajo strokovnjaki za bolezni ušes, grla in nosu. Če se slabša hitreje, je potrebno nujno ugotoviti, kaj ga povzroča, in pravočasno ukrepati, saj je pešanje sluha tesno povezano s propadanjem umskih zmogljivosti.

  V nekaterih primerih ja za slabši sluh kriva poškodba, lahko pa nastane kot posledica prirojene hibe ali opravljanja določenih poklicev, pa tudi zaradi dolgoletnega bivanja v zelo hrupnem prostoru.

 • Preženite negativno energijo iz svojega doma s pomočjo 10 neverjetnih dišav

  Ste kdaj srečali osebo, ki je zelo lepo dišala, zaradi česar vam je bila takoj bolj všeč? Dišave imajo pač skrito moč, ki jo lahko uporabite tudi za to, da napolnite svoj dom s pozitivno energijo. Vas zanima, kako lahko uporabite naravne sestavine za kadila in tako izboljšate svoje življenje?
 • 5+ nasvetov, kako se imeti bolj radi

  Sprejemanje samega sebe se začne v zgodnjem otroštvu, pod vplivom staršev, bratov in sester ter ostalih pomembnih ljudi. Vaša raven samosprejemanja je največkrat določena s tem, kako vas sprejemajo pomembni ljudje v vašem življenju. Pa poglejmo, kako si lahko izboljšamo samosprejemanje in osebnostno zrastemo.
 • 7 neprecenljivih nasvetov, kako si podaljšati življenje

  Ste vedeli: samo štiri slabe navade, ki so kajenje, pretirano pitje alkohola, telesna neaktivnost in premalo sadja in zelenjave, vam lahko skrajšajo življenje za kar 12 let. Se pa velja držati naslednjih 7 zdravih navad, ki vam lahko izboljšajo in podaljšajo življenje. Preberite.
 • 11 stvari, ki škodujejo zobem (pa tega sploh ne veste)

  Uživanje veliko sladkorja, neumivanje zob in izogibanje zobozdravnikom so običajno tiste navade, ki najbolj škodujejo zdravju zob, vendar še zdaleč niso edine. Ste vedeli, da vsakodnevno (ali skoraj vsakodnevno) počnete še obilico drugih stvari, ki uničujejo vaše zobe?
 • Rešitev iz zimske depresije

  Zima je za mnoge najbolj depresivno obdobje v letu. Meglena atmosfera, enobarvna siva idila in mraz, ki kot steklo reže kožo, so le eni od mnogih vzrokov, ki človeka naredijo morbidnega in melanholičnega. V nadaljevanju vam bomo ponudili več rešitev, ki vas bodo izvlekle iz pogubne črne luknje depresij tega letnega časa.
 • Popoln načrt za zdravo zimo: od pravilne prehrane do več optimizma

  Najhladnejši letni čas z dolgimi nočmi in neprijetnim mrazom je na vrhuncu, mi pa smo v tem času še bolj nagnjeni k poležavanju, stresu in nezdravemu prehranjevanju. Saj veste – zima vedno pusti kakšen kilogramček preveč, kajne? Če se v zimo podamo pravilno, se lahko neprijetnim stresu, slabi volji, utrujenosti in posledičnemu nezdravemu prehranjevanju tudi izognemo. Premislite torej, kaj jeste, hkrati pa preženite nejevoljo, pesimizem in lenobo.
 • 9 preprostih korakov, kako uresničiti svoje življenjske sanje

  Novoletna praznovanja so že daleč za nami, vendar spodletele novoletne zaobljube še vedno bolijo, kajne? Kaj storiti, da boste v letu 2017 končno zares uresničili svoje sanje? Morda vam lahko pomaga spodnjih 9 preprostih korakov ...
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.