V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zdravje in počutje

41–50 od 246

 • Preženite negativno energijo iz svojega doma s pomočjo 10 neverjetnih dišav

  Preženite negativno energijo iz svojega doma s pomočjo 10 neverjetnih dišav

  Ste kdaj srečali osebo, ki je zelo lepo dišala, zaradi česar vam je bila takoj bolj všeč? Dišave imajo pač skrito moč, ki jo lahko uporabite tudi za to, da napolnite svoj dom s pozitivno energijo. Vas zanima, kako lahko uporabite naravne sestavine za kadila in tako izboljšate svoje življenje?
  Preberi več 
 • 5+ nasvetov, kako se imeti bolj radi

  5+ nasvetov, kako se imeti bolj radi

  Sprejemanje samega sebe se začne v zgodnjem otroštvu, pod vplivom staršev, bratov in sester ter ostalih pomembnih ljudi. Vaša raven samosprejemanja je največkrat določena s tem, kako vas sprejemajo pomembni ljudje v vašem življenju. Pa poglejmo, kako si lahko izboljšamo samosprejemanje in osebnostno zrastemo.
  Preberi več 
 • 7 neprecenljivih nasvetov, kako si podaljšati življenje

  7 neprecenljivih nasvetov, kako si podaljšati življenje

  Ste vedeli: samo štiri slabe navade, ki so kajenje, pretirano pitje alkohola, telesna neaktivnost in premalo sadja in zelenjave, vam lahko skrajšajo življenje za kar 12 let. Se pa velja držati naslednjih 7 zdravih navad, ki vam lahko izboljšajo in podaljšajo življenje. Preberite.
  Preberi več 
 • 11 stvari, ki škodujejo zobem (pa tega sploh ne veste)

  11 stvari, ki škodujejo zobem (pa tega sploh ne veste)

  Uživanje veliko sladkorja, neumivanje zob in izogibanje zobozdravnikom so običajno tiste navade, ki najbolj škodujejo zdravju zob, vendar še zdaleč niso edine. Ste vedeli, da vsakodnevno (ali skoraj vsakodnevno) počnete še obilico drugih stvari, ki uničujejo vaše zobe?
  Preberi več 
 • Rešitev iz zimske depresije

  Rešitev iz zimske depresije

  Zima je za mnoge najbolj depresivno obdobje v letu. Meglena atmosfera, enobarvna siva idila in mraz, ki kot steklo reže kožo, so le eni od mnogih vzrokov, ki človeka naredijo morbidnega in melanholičnega. V nadaljevanju vam bomo ponudili več rešitev, ki vas bodo izvlekle iz pogubne črne luknje depresij tega letnega časa.
  Preberi več 
 • Popoln načrt za zdravo zimo: od pravilne prehrane do več optimizma

  Popoln načrt za zdravo zimo: od pravilne prehrane do več optimizma

  Najhladnejši letni čas z dolgimi nočmi in neprijetnim mrazom je na vrhuncu, mi pa smo v tem času še bolj nagnjeni k poležavanju, stresu in nezdravemu prehranjevanju. Saj veste – zima vedno pusti kakšen kilogramček preveč, kajne? Če se v zimo podamo pravilno, se lahko neprijetnim stresu, slabi volji, utrujenosti in posledičnemu nezdravemu prehranjevanju tudi izognemo. Premislite torej, kaj jeste, hkrati pa preženite nejevoljo, pesimizem in lenobo.
  Preberi več 
 • 9 preprostih korakov, kako uresničiti svoje življenjske sanje

  9 preprostih korakov, kako uresničiti svoje življenjske sanje

  Novoletna praznovanja so že daleč za nami, vendar spodletele novoletne zaobljube še vedno bolijo, kajne? Kaj storiti, da boste v letu 2017 končno zares uresničili svoje sanje? Morda vam lahko pomaga spodnjih 9 preprostih korakov ...
  Preberi več 
 • Kako shujšati po praznikih

  Kako shujšati po praznikih

  Prazniki so za nami in s tem konec tednov prenajedanja. Čas je, da začnemo uresničevati naše novoletne zaobljube, kamor zagotovo spada tudi izguba odvečnih kilogramov. Veliko žensk (pa tudi moških) namreč razmišlja, kako bi se rešile kilogramov, ki so se nabrali med prazniki. Pomembna je le vztrajnost ter urejen sistem izbiranja živil, ki vas bosta prav gotovo pripeljala do želenih rezultatov! Upoštevajte pravila, s katerimi ne boste izničili vseh vaših trudov ob vadbi, ampak boste z njimi učinek le še povečali. Uspeh vam tako zagotovo ne uide.
  Preberi več 
 • Ali veste, zakaj je zima dobra za vas?

  Ali veste, zakaj je zima dobra za vas?

  Ste tudi vi med tistimi, za katere je zima najmanj priljubljen letni čas? Vreme je resda sivo in hladno, toda znanost pravi, da smo ljudje v tem letnem času bolj sposobni, kot si mislimo, tako ko gre za naše telesno zdravje kot delovanje naših možganov in tudi psihično.
  Preberi več 
 • 10 korakov do srečnejšega in polnejšega življenja

  10 korakov do srečnejšega in polnejšega življenja

  Dejstvo je, da se ne zavedamo, kako malo je potrebno za srečno in polno življenje. Le s spremembo mišljenja lahko naredimo življenje takšno, kot si ga želimo. Pozitivno gledanje na svet in stvari, ki se nam dogajajo, nam pomaga živeti srečno življenje.

  Če želite narediti spremembo v svojem življenju in želite zaživeti srečno, vam predstavljamo 10 korakov, ki vas bodo zagotovo pripeljali tja, kamor sami želite.

  Preberi več 

41–50 od 246

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.