Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

31–40 od 249

 • Kako ublažiti simptome menopavze?

  S hrano je mogoče povečati raven estrogena, ki se znižuje med menopavzo, ter ublažiti simptome menopavze. Veste, katero? Berite dalje ...
 • 10 navad, s katerimi sabotirate sami sebe

  Prav vsi občasno sabotiramo svojo srečo in še več – pravzaprav smo sami največji krivec za svoje nesrečno življenje. Vas zanima, kako tudi vi dan za dnem sabotirate svojo srečo?
 • 3 triki, kako se upreti sladkim jedem

  Sladkemu se malokdo lahko upre, nekateri pa so z njim celo zasvojeni, kar je seveda slaba novica tako za zdravje kot za postavo. Že vrabčki na strehi čivkajo, da je sladkor glavni krivec, da se redimo, poleg tega pa pospešuje staranje in je vzrok za številne bolezni. Če imate tudi vi težave z vnosom sladkorja, vam ponujamo tri preproste nasvete, kako ga omejite.
 • 10 hitrih preganjalcev stresa, ki bodo spremenili vaš vsakdan

  Stres nas dandanes spremlja na vsakem koraku – a to ne pomeni, da je zato kaj manj škodljiv. Stres dolgoročno namreč zelo slabo vpliva na naše počutje in na naše zdravje, zato bi se morali z njim pravočasno spoprijeti. A kaj, ko to ni vedno lahko ... Za vse, ki dnevno bijete bitko s stresom, smo pripravili nekaj preprostih in učinkovitih nasvetov, kako se mu postaviti po robu.
 • S hrano proti izpadanju las

  Izgubljanje las muči veliko ljudi. Ob genetiki, proti kateri se ne moremo boriti, so tu še drugi dejavniki, ki vplivajo na izpadanje las, najpomembnejši med njim pa je pričakovano – prehrana. Za začetek boja proti prekomernemu izpadanju las se je potrebno takoj posloviti od hitre hrane, sladkarij ter vsakodnevnega uživanja nezdravih maščob. Kaj torej jesti?
 • Kako prepoznati znake zastrupitve s soncem

  Poletje je tu – juhu! Žal pa prinaša tudi eno veliko nevarnost: sonce. Ste kdaj že slišali za zastrupitev s soncem? Vas zanima, kaj to je, kako prepoznati simptome – in še najpomembneje – kako zastrupitev s soncem preprečiti, da bo letošnje poletje za vas in vašo družino res zdravo in veselo?
 • 10 nasvetov za premagovanje težav z napihnjenostjo

  Le redki med nami še niso doživeli neprijetnega občutka napihnjenosti in napetosti v trebuhu, kar je običajno posledica plinov v debelem črevesu, ki nastanejo pri prebavljanju hrane. Sami lahko poskušamo ublažiti ali preprečiti težave tako, da spremenimo svoje prehranske navade.
 • 5 znakov, da vam manjka vitaminov

  Zdrava in uravnotežena prehrana je najboljši način vnašanja vitaminov in mineralov v organizem. Toda četudi se zdravo prehranjujete, obstaja možnost, da vam primanjkuje pomembnih hranilnih snovi, do česar lahko pride zaradi številnih razlogov, najpogosteje pa zaradi staranja, ki povečuje dovzetnost za zdravstvene težave, slabša pa se tudi sposobnost njihovega izkoristka v telesu.

  Krvna slika bo potrdila pomanjkanje vitaminov, obstajajo pa tudi drugi znaki, ki jih lahko sami opazite. Bodite pozorni na naslednje spremembe na laseh, koži in nohtih.

 • Kateri sok najbolj nahrani možgane?

  Poleg tega, da uživate hrano, ki po videzu spominja na obliko možganov, to so denimo orehi, obstaja še eno sadje, ki prav čudežno vpliva na male sive celice. To so borovnice.
 • 10 razlogov, zakaj bi se morali odločiti za veganstvo

  Obstajajo številni odlični razlogi, zakaj bi se morali pridružiti tisočem ljudem, ki so se že odločili za ta izjemno zdrav življenjski slog. Za vas smo zbrali 10 glavnih razlogov, zaradi katerih bi veljajo preizkusiti veganstvo. 
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.