V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zdravje in počutje

241–249 od 249

Stran:
 1. 1
 2. ...
 3. 21
 4. 22
 5. 23
 6. 24
 7. 25
 • 8 neobičajnih ukrepov za boljši imunski sistem

  8 neobičajnih ukrepov za boljši imunski sistem

  Naš imunski sistem mora biti tako močan, da nas ubrani pred vstopom bakterij in množenjem virusov v telesu, hkrati pa ne premočan. V tem primeru namreč povzroča avtoimunske bolezni.

  8 preprostih sprememb v življenjskem stilu vam bo pomagalo, da bo vaše telo razvilo imunski sistem, ki ne bo ne prešibak, ne premočen, ampak ravno pravi.

  Preberi več 
 • Dopust na WC-ju? Ne, če boste upoštevali teh 10 nasvetov

  Dopust na WC-ju? Ne, če boste upoštevali teh 10 nasvetov

  Kaj je najhujše (morda ne ravno najhujše, prav gotovo pa najbolj »tečno«), kar se vam lahko zgodi na dopustu? Seveda to, da težko pričakovani dopust namesto v uživanju na plažah ali ogledovanju lokalnih znamenitosti, preživimo kar na … WC-ju. Sploh če potujete v daljne kraje, se kar pripravite! »Potovalna driska« je nekaj, s čimer se prej ali slej sooči skorajda vsak popotnik, sploh če se potepate po eksotičnih deželah.
  Preberi več 
 • Zdravstveni vodič po poletnih nezgodah: kaj delamo narobe in kako je prav

  Zdravstveni vodič po poletnih nezgodah: kaj delamo narobe in kako je prav

  Na oddihu se nam še posebej rade pripetijo majhne nezgode. Nanje velja biti pripravljen – predvsem pa je dobro vedeti, kako si lahko pomagamo sami in v kakšnih primerih je nujno poiskati zdravniško pomoč.

  Preberi več 
 • 8 jasnih znakov, da morate bolje skrbeti za svoje zdravje

  8 jasnih znakov, da morate bolje skrbeti za svoje zdravje

  Služba, družina, prijatelji, hobiji, vsakodnevni opravki – vse te stvari od nas zahtevajo ogromno časa, zato nam pogosto ostane le nekaj minut na dan, ki jih lahko namenimo skrbi za zdravje.

  Kako pa vedeti, kdaj vam telo skuša povedati, da zanj ne skrbite dovolj dobro? Predstavljamo vam 8 jasnih znakov, da morate bolje skrbeti za svoje zdravje.

  Preberi več 
 • Pomladansko čiščenje telesa in duha

  Pomladansko čiščenje telesa in duha

  Zima se je končno poslovila in čas je, da se pripravimo na toplejši del leta. Pomlad lahko dobro izkoristimo za temeljito prenovo telesa in duha ter svoje telo očistimo nakopičenih strupov, um pa obremenjujočih misli.

  Preberi več 
 • »Zdrave« vrste hrane, ki bi se jim morali pri hujšanju izogniti

  »Zdrave« vrste hrane, ki bi se jim morali pri hujšanju izogniti

  Nekatere vrste hrane že dolgo veljajo za zdrave in lahke – a to nikakor ne pomeni, da so koristne tudi za vašo dieto. Če se skušate prehranjevati bolj zdravo, vendar še vedno pridobivate odvečne kilograme, ste se morda izgubili v svetu osnovnih zakonitosti prehrane – zato gredo kilogrami gor, ne pa dol. Čas je, da ugotovite, katerim vrstam hrane bi se morali izogniti, da boste uspešni pri svoji dieti. Pa poglejmo, kje vas čakajo pasti …

  Preberi več 
 • Kako postati optimist v 6 korakih

  Kako postati optimist v 6 korakih

  Ste tudi vi eden izmed tistih, ki se jim zdi, da je življenje le skupek različnih težav in problemov? Če bi se radi znebili večnega pesimizma, berite naprej! Vaše življenje bo postalo bolj srečno, zdravo in uspešno.
  Preberi več 
 • 8 vaj za mentalni fitnes, ki jih lahko takoj uporabiš v praksi

  8 vaj za mentalni fitnes, ki jih lahko takoj uporabiš v praksi

  Gotovo si že slišal za to, da je za dobro fizično kondicijo potrebno razviti tudi tako imenovano »mentalno moč«. Preberi 8 nasvetov, kako razviješ umsko moč, ki jo potrebuješ za dosego svojih ciljev.
  Preberi več 
 • Uprite se stresu – posledice so lahko zelo resne!

  Uprite se stresu – posledice so lahko zelo resne!

  Ste pogosto razdražljivi, težje spite, občutite nemoč in brezup, imate glavobol ali bolečine v trebuhu? Omenjeni simptomi so lahko opozorilo, da je vaše dinamično ravnotežje porušeno in da se soočate s problemom, ki postaja v sodobnem svetu vse pogostejši
  Preberi več 

241–249 od 249

Stran:
 1. 1
 2. ...
 3. 21
 4. 22
 5. 23
 6. 24
 7. 25
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.