V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zdravje in počutje

241–250 od 253

 • 10 najboljših načinov za zdravljenje mačka

  10 najboljših načinov za zdravljenje mačka

  Dolge vroče poletne noči, druženje s prijatelji, počitniški žuri - poletje je res najboljši čas v letu. Žal vse našteto pogosto spremljajo tudi velike količine alkohola, kar občutimo predvsem naslednje jutro, ko se pojavi dobro znan spremljevalec vseh dobrih žurov: alkoholni maček.

  Spodnji nasveti so torej znanstveno povsem nedokazani in morda celo malce čudaški,vendar delujejo! Preverite!

  Preberi več 
 • 5 odličnih tehnik meditacije

  5 odličnih tehnik meditacije

  Vas pogosto muči stres, morda celo občutek izgubljenosti – kot da se svet vrti prehitro, vi pa dogajanje nekako opazujete od strani? Hiter tempo današnjega sveta in teža vseh obveznosti sta včasih preprosto preveč – a že nekaj trenutkov za sprostitev, obnovitev in iskanje notranjega miru vam lahko močno pomaga. Ste že kdaj poskusili z meditacijo?

  Preberi več 
 • Se v ponedeljek ne morete spraviti iz postelje?

  Se v ponedeljek ne morete spraviti iz postelje?

  Tokrat razkrivamo skrivnost »ponedeljkovega sindroma«, ki se največkrat pojavi po vikendih in še posebej po koncu dopusta. Povzroča ne samo slabo voljo, ampak tudi raztresenost in utrujenost pri delu ter je hkrati krivec za porast nesreč v prometu in na delu.
  Preberi več 
 • Kako ostati zdrav tudi v hladnih jesenskih dneh

  Kako ostati zdrav tudi v hladnih jesenskih dneh

  Pravkar smo zakorakali v jesen, smo pa jo v teh dneh že dodobra občutili – dnevi se krajšajo, jutranje temperature so vedno nižje in sunki vetra močneje brijejo okoli ušes, pa tudi prehlad na nas preži za vsakim vogalom. Kako torej ostati zdrav v neprijaznih jesenskih okoliščinah?
  Preberi več 
 • 8 neobičajnih ukrepov za boljši imunski sistem

  8 neobičajnih ukrepov za boljši imunski sistem

  Naš imunski sistem mora biti tako močan, da nas ubrani pred vstopom bakterij in množenjem virusov v telesu, hkrati pa ne premočan. V tem primeru namreč povzroča avtoimunske bolezni.

  8 preprostih sprememb v življenjskem stilu vam bo pomagalo, da bo vaše telo razvilo imunski sistem, ki ne bo ne prešibak, ne premočen, ampak ravno pravi.

  Preberi več 
 • Dopust na WC-ju? Ne, če boste upoštevali teh 10 nasvetov

  Dopust na WC-ju? Ne, če boste upoštevali teh 10 nasvetov

  Kaj je najhujše (morda ne ravno najhujše, prav gotovo pa najbolj »tečno«), kar se vam lahko zgodi na dopustu? Seveda to, da težko pričakovani dopust namesto v uživanju na plažah ali ogledovanju lokalnih znamenitosti, preživimo kar na … WC-ju. Sploh če potujete v daljne kraje, se kar pripravite! »Potovalna driska« je nekaj, s čimer se prej ali slej sooči skorajda vsak popotnik, sploh če se potepate po eksotičnih deželah.
  Preberi več 
 • Zdravstveni vodič po poletnih nezgodah: kaj delamo narobe in kako je prav

  Zdravstveni vodič po poletnih nezgodah: kaj delamo narobe in kako je prav

  Na oddihu se nam še posebej rade pripetijo majhne nezgode. Nanje velja biti pripravljen – predvsem pa je dobro vedeti, kako si lahko pomagamo sami in v kakšnih primerih je nujno poiskati zdravniško pomoč.

  Preberi več 
 • 8 jasnih znakov, da morate bolje skrbeti za svoje zdravje

  8 jasnih znakov, da morate bolje skrbeti za svoje zdravje

  Služba, družina, prijatelji, hobiji, vsakodnevni opravki – vse te stvari od nas zahtevajo ogromno časa, zato nam pogosto ostane le nekaj minut na dan, ki jih lahko namenimo skrbi za zdravje.

  Kako pa vedeti, kdaj vam telo skuša povedati, da zanj ne skrbite dovolj dobro? Predstavljamo vam 8 jasnih znakov, da morate bolje skrbeti za svoje zdravje.

  Preberi več 
 • Pomladansko čiščenje telesa in duha

  Pomladansko čiščenje telesa in duha

  Zima se je končno poslovila in čas je, da se pripravimo na toplejši del leta. Pomlad lahko dobro izkoristimo za temeljito prenovo telesa in duha ter svoje telo očistimo nakopičenih strupov, um pa obremenjujočih misli.

  Preberi več 
 • »Zdrave« vrste hrane, ki bi se jim morali pri hujšanju izogniti

  »Zdrave« vrste hrane, ki bi se jim morali pri hujšanju izogniti

  Nekatere vrste hrane že dolgo veljajo za zdrave in lahke – a to nikakor ne pomeni, da so koristne tudi za vašo dieto. Če se skušate prehranjevati bolj zdravo, vendar še vedno pridobivate odvečne kilograme, ste se morda izgubili v svetu osnovnih zakonitosti prehrane – zato gredo kilogrami gor, ne pa dol. Čas je, da ugotovite, katerim vrstam hrane bi se morali izogniti, da boste uspešni pri svoji dieti. Pa poglejmo, kje vas čakajo pasti …

  Preberi več 

241–250 od 253

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.