Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

231–240 od 249

 • 12 stvari, ki jih morate narediti v 2016

  Razmislite o smislu življenja, o razlogu, ki vas zjutraj spodbuja, da se prebudite. Občutek namena namreč podaljšuje življenje, zmanjšuje stres in posledično ščiti pred infarktom in Alzheimerjevo boleznijo.

  Za več zdravja in boljše počutje v 2016 naredite naslednje …

 • 12 navad za bolj srečno življenje

  Hladnejše obdobje leta običajno prinese veliko sprememb – ena izmed njih je pogosto tudi slabše razpoloženje. Ste tudi vi včasih malce razočarani nad svojim življenjem? Samo na vas je, da ga spremenite! V nadaljevanju vam predstavljamo 12 odličnih navad, ki vam lahko pomagajo do bolj srečnega življenja.

 • 10 užitkov, ki se jim v življenju ne smete odpovedati

  Ko govorimo o zdravem načinu življenja, številni pomislijo, da to pomeni, da se je treba odpovedati vsem užitkom. K sreči ni tako! Tudi zdrav način življenja vam ponuja številne užitke, s katerimi lahko okrepite tako fizično kot duševno zdravje.   Študije so namreč pokazale, da vam dopust pomaga pri zmanjševanju stresa, zniževanju krvnega tlaka in posledično zmanjšuje možnosti za srčno-žilne bolezni. 
 • 10 preprostih ukrepov za bolj zdravo življenje

  Vas vaše telo pogosto opomni, da vaš življenjski slog ni preveč zdrav? Se vam že sedaj občasno zgodi, da začutite posledice nekaterih slabih odločitev? Vsi si želimo, da bi živeli bolj zdravo – a kaj ko to običajno zahteva kar nekaj truda, napora in časa. Za vse, ki bi radi naredili vsaj prvi korak v pravo smer, smo pripravili nekaj preprostih nasvetov za bolj zdravo življenje, ki od vas ne bodo terjali veliko vložka. Z njimi resda ne boste dosegli čudežnih rezultatov, a vsak, še tako majhen korak, je premik v pravo smer.

 • 10 navad, ki nas delajo srečnejše

  V zadnjem desetletju so znanstveniki opravili številne raziskave, s katerimi so poskušali ugotoviti, kaj dela ljudi srečne. Poudarili so naslednje navade.

 • 10 nasvetov za lepe noge in lahek, energičen korak

  Poleti je naše telo veliko bolj razgaljeno kot v hladnejšem delu leta. Prav tako tudi naše noge. Predstavljamo vam 10 preprostih nasvetov, s katerimi boste v tople dni zakorakali s prerojenim korakom in lepimi nogami.

 • 10 najboljših načinov za zdravljenje mačka

  Dolge vroče poletne noči, druženje s prijatelji, počitniški žuri - poletje je res najboljši čas v letu. Žal vse našteto pogosto spremljajo tudi velike količine alkohola, kar občutimo predvsem naslednje jutro, ko se pojavi dobro znan spremljevalec vseh dobrih žurov: alkoholni maček.

  Spodnji nasveti so torej znanstveno povsem nedokazani in morda celo malce čudaški,vendar delujejo! Preverite!

 • 5 odličnih tehnik meditacije

  Vas pogosto muči stres, morda celo občutek izgubljenosti – kot da se svet vrti prehitro, vi pa dogajanje nekako opazujete od strani? Hiter tempo današnjega sveta in teža vseh obveznosti sta včasih preprosto preveč – a že nekaj trenutkov za sprostitev, obnovitev in iskanje notranjega miru vam lahko močno pomaga. Ste že kdaj poskusili z meditacijo?

 • Se v ponedeljek ne morete spraviti iz postelje?

  Tokrat razkrivamo skrivnost »ponedeljkovega sindroma«, ki se največkrat pojavi po vikendih in še posebej po koncu dopusta. Povzroča ne samo slabo voljo, ampak tudi raztresenost in utrujenost pri delu ter je hkrati krivec za porast nesreč v prometu in na delu.
 • Kako ostati zdrav tudi v hladnih jesenskih dneh

  Pravkar smo zakorakali v jesen, smo pa jo v teh dneh že dodobra občutili – dnevi se krajšajo, jutranje temperature so vedno nižje in sunki vetra močneje brijejo okoli ušes, pa tudi prehlad na nas preži za vsakim vogalom. Kako torej ostati zdrav v neprijaznih jesenskih okoliščinah?
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.