V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zdravje in počutje

231–240 od 253

 • 15 nasvetov za odpravo želodčnih težav

  15 nasvetov za odpravo želodčnih težav

  Bolečine v zgornjem delu trebuha ali spodnjem delu prsnega koša, ki so jim lahko pridruženi tudi napihnjenost, pekoč občutek v žlički, slabost, občutek "teže" po obroku, spahovanje ali zgaga, so pogoste želodčne težave, ki jih strokovno imenujemo dispepsija. Preberite, kako jih lahko lajšamo in kako jih odpravimo sami. 

  Preberi več 
 • 15 nasvetov za naravno zdravljenje prehlada

  15 nasvetov za naravno zdravljenje prehlada

  Prehlad je virusno obolenje, za katerega ni zdravila. Zdravimo ga torej tako, da blažimo njegove simptome, hkrati pa skrbimo tudi za vse tiste preventivne ukrepe, ki preprečujejo, da bi se bolezen razširila tudi na druge: umivamo roke, kihamo v robčke in podobno.

  Najbolj pomembno pri virusih prehlada pa je, da jih pričakamo dobro pripravljeni, torej z močnim imunskim sistemom. Tako pri krepitvi imunosti kot pri odpravljanju simptomov si lahko enostavno pomagamo s povsem naravnimi načini – preverite, s katerimi!

  Preberi več 
 • 13 osupljivih dejstev o hujšanju

  13 osupljivih dejstev o hujšanju

  Doslej smo verjeli, da bomo shujšali le z manjšo količino hrane in več telovadbe. A vendar znanstveniki odkrivajo, da na našo telesno težo pomembno vplivajo geni, porušeno hormonsko ravnovesje in celo nekatere vrste virusov. Preverite najnovejša dejstva o debelosti in vitkosti.  huj

  Preberi več 
 • 13 nasvetov za vitko postavo do poletja!

  13 nasvetov za vitko postavo do poletja!

  Je tudi vas, kot vsako leto, tudi letos presenetila pomlad?  Čez zimo ste se skrivali na kavču in zavijali v debela oblačila, sedaj pa bo naenkrat spet sezona kratkih kril, majic brez rokavov in kopalk.

  Preberi več 
 • 12 stvari, ki jih morate narediti v 2016

  12 stvari, ki jih morate narediti v 2016

  Razmislite o smislu življenja, o razlogu, ki vas zjutraj spodbuja, da se prebudite. Občutek namena namreč podaljšuje življenje, zmanjšuje stres in posledično ščiti pred infarktom in Alzheimerjevo boleznijo.

  Za več zdravja in boljše počutje v 2016 naredite naslednje …

  Preberi več 
 • 12 navad za bolj srečno življenje

  12 navad za bolj srečno življenje

  Hladnejše obdobje leta običajno prinese veliko sprememb – ena izmed njih je pogosto tudi slabše razpoloženje. Ste tudi vi včasih malce razočarani nad svojim življenjem? Samo na vas je, da ga spremenite! V nadaljevanju vam predstavljamo 12 odličnih navad, ki vam lahko pomagajo do bolj srečnega življenja.

  Preberi več 
 • 10 užitkov, ki se jim v življenju ne smete odpovedati

  10 užitkov, ki se jim v življenju ne smete odpovedati

  Ko govorimo o zdravem načinu življenja, številni pomislijo, da to pomeni, da se je treba odpovedati vsem užitkom. K sreči ni tako! Tudi zdrav način življenja vam ponuja številne užitke, s katerimi lahko okrepite tako fizično kot duševno zdravje.   Študije so namreč pokazale, da vam dopust pomaga pri zmanjševanju stresa, zniževanju krvnega tlaka in posledično zmanjšuje možnosti za srčno-žilne bolezni. 
  Preberi več 
 • 10 preprostih ukrepov za bolj zdravo življenje

  10 preprostih ukrepov za bolj zdravo življenje

  Vas vaše telo pogosto opomni, da vaš življenjski slog ni preveč zdrav? Se vam že sedaj občasno zgodi, da začutite posledice nekaterih slabih odločitev? Vsi si želimo, da bi živeli bolj zdravo – a kaj ko to običajno zahteva kar nekaj truda, napora in časa. Za vse, ki bi radi naredili vsaj prvi korak v pravo smer, smo pripravili nekaj preprostih nasvetov za bolj zdravo življenje, ki od vas ne bodo terjali veliko vložka. Z njimi resda ne boste dosegli čudežnih rezultatov, a vsak, še tako majhen korak, je premik v pravo smer.

  Preberi več 
 • 10 navad, ki nas delajo srečnejše

  10 navad, ki nas delajo srečnejše

  V zadnjem desetletju so znanstveniki opravili številne raziskave, s katerimi so poskušali ugotoviti, kaj dela ljudi srečne. Poudarili so naslednje navade.

  Preberi več 
 • 10 nasvetov za lepe noge in lahek, energičen korak

  10 nasvetov za lepe noge in lahek, energičen korak

  Poleti je naše telo veliko bolj razgaljeno kot v hladnejšem delu leta. Prav tako tudi naše noge. Predstavljamo vam 10 preprostih nasvetov, s katerimi boste v tople dni zakorakali s prerojenim korakom in lepimi nogami.

  Preberi več 

231–240 od 253

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.