Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

221–230 od 249

 • 30 preprostih trikov za zdravje, vitalnost in visoko starost

  Ta članek vam bo s preprostimi znanstvenimi (in drugimi življenjskimi) resnicami, triki in enostavnimi napotki pomagal ukaniti starostne nadloge in vam razkril, kako dočakati 100 let – ali pa še kakšno čez. Za izpolnjeno življenje so resnično najpomembnejše malenkosti, ki vam polepšajo dneve! Preverite jih v nadaljevanju … in vso srečo, (bodoči) stoletniki!

 • 3 skrivnosti zdravega staranja

  Katere so tiste stvari, ki jih počnejo starejši ljudje, da so na jesen svojega življenja zdravi in zadovoljni, so skušali ugotoviti znanstveniki. Poglejte, kaj so ugotovili.

 • 3 skodelice kave za zdrava jetra

  3 skodelice kave na dan, tudi tiste brez kofeina, varujejo jetra in preprečujejo potencialni razvoj kancerogenih celic, pravijo izsledki raziskave, objavljene v reviji Hepatology.

 • 20 stvari, ki redijo pa tega ne vemo

  Kolikokrat smo že slišali, da komu nikakor ne uspe shujšati, čeprav uživa nemastno hrano, kavo sladi z umetnimi sladili, zadnji obrok pa poje ob petih popoldne.

  Obstajajo stvari, ki redijo, pogosto posredno, a jih nikoli ne bi označili za morebitne "krivce".

 • 18 presenetljivih stvari, ki vplivajo na našo težo

  Vsakdo pozna vsaj koga, ki pogosto je mastno hrano ter ima neizmerno rad sladkarije in sladke pijače … ob tem pa še izgublja telesno težo. Vi pa se mučite z zelenjavo, s pustimi jogurti, pijete nesladkane čaje in kavo, imate občutek, da ste venomer lačni in se odrekate obrokom pozno zvečer. Kaj delate narobe?

  Obstaja vsaj osemnajst skritih pasti, zaradi katerih se redimo, pogosto posredno, vendar jih nikoli ne bi označili za morebitne krivce. Razkrivamo …

 • 15 živil za kurjenje kalorij

  Predstavljamo vam živila, zaradi katerih se boste počutili bolj site, imeli boste več energije, hkrati pa boste pomagali svoji presnovi, da bo delovala bolje in hitreje. Svoji prehrani dodajte čim več naštetih živil in zadovoljno opazujte, kako se topijo odvečni kilogrami. Če boste naštetim živilom dodali še nekaj telesne aktivnosti je uspeh zagotovljen.  Če

 • 15 nasvetov za odpravo želodčnih težav

  Bolečine v zgornjem delu trebuha ali spodnjem delu prsnega koša, ki so jim lahko pridruženi tudi napihnjenost, pekoč občutek v žlički, slabost, občutek "teže" po obroku, spahovanje ali zgaga, so pogoste želodčne težave, ki jih strokovno imenujemo dispepsija. Preberite, kako jih lahko lajšamo in kako jih odpravimo sami. 

 • 15 nasvetov za naravno zdravljenje prehlada

  Prehlad je virusno obolenje, za katerega ni zdravila. Zdravimo ga torej tako, da blažimo njegove simptome, hkrati pa skrbimo tudi za vse tiste preventivne ukrepe, ki preprečujejo, da bi se bolezen razširila tudi na druge: umivamo roke, kihamo v robčke in podobno.

  Najbolj pomembno pri virusih prehlada pa je, da jih pričakamo dobro pripravljeni, torej z močnim imunskim sistemom. Tako pri krepitvi imunosti kot pri odpravljanju simptomov si lahko enostavno pomagamo s povsem naravnimi načini – preverite, s katerimi!

 • 13 osupljivih dejstev o hujšanju

  Doslej smo verjeli, da bomo shujšali le z manjšo količino hrane in več telovadbe. A vendar znanstveniki odkrivajo, da na našo telesno težo pomembno vplivajo geni, porušeno hormonsko ravnovesje in celo nekatere vrste virusov. Preverite najnovejša dejstva o debelosti in vitkosti.  huj

 • 13 nasvetov za vitko postavo do poletja!

  Je tudi vas, kot vsako leto, tudi letos presenetila pomlad?  Čez zimo ste se skrivali na kavču in zavijali v debela oblačila, sedaj pa bo naenkrat spet sezona kratkih kril, majic brez rokavov in kopalk.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.