V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zdravje in počutje

221–230 od 253

 • 5 živil, ki pomagajo ohraniti hladno kri v vročini

  5 živil, ki pomagajo ohraniti hladno kri v vročini

  Kepica sladoleda se zdi prava izbira v peklenski vročini, a glej ga zlomka, po njej nam je še bolj vroče kot prej. Ko prične telo prebavljati in shranjevati te kalorije, tvoja temperatura raste. Obstajajo pa živila, ki ti pomagajo premagati vročino tako, da vzpodbujajo potenje in s tem ohlajanje telesa.

  Preveri, kaj zaužiti, da pomagaš telesu vzpodbuditi naravni ohlajevalni sistem ...

  Preberi več 
 • 5 naravnih rešitev, s katerimi boste lažje preživeli sezono alergij

  5 naravnih rešitev, s katerimi boste lažje preživeli sezono alergij

  Spomladanske alergije so lahko izjemno neprijetna stvar, ki vam učinkovito uniči ta sicer prekrasen letni čas. Ko se alergije lotite z zdravili, se situacija sicer malce izboljša – a le dokler vas ne doletijo stranski učinki zdravil, ki prav tako z lahkoto uničijo vašo pomlad. Če si letos končno želite uživati v vseh lepotah tega čudovitega letnega časa brez posledic alergij in zdravil, smo za vas pripravili nekaj enkratnih naravnih receptov, s pomočjo katerih boste lažje preživeli sezono alergij.

  Preberi več 
 • 5 korakov do motivacije za telesno dejavnost

  5 korakov do motivacije za telesno dejavnost

  Najbrž tudi sami poznate vse možne izgovore, kako se izogniti telesni dejavnosti: ob njej se dolgočasite, rezultati se sploh ne pokažejo, vse skupaj je prenaporno ... in številka ena med izgovori - nimate časa.

  Poskusite še enkrat, saj vam tokrat ponujamo nekaj nasvetov, kako vztrajati.

   
  Preberi več 
 • 4 pomembna dejstva o glivicah

  4 pomembna dejstva o glivicah

  Glivična okužba nohtov zna biti zelo neprijetna. Resda, se ne prenaša na druge organe, tudi ni smrtonosna, je pa zato estetsko zelo moteča, sploh za vse tiste, ki imajo takšno delo, ki od njih zahteva lep videz rok. Ste vedeli, da ima glivično okužbo kar 12 odstotkov ljudi?

  Preberi več 
 • 30 preprostih trikov za zdravje, vitalnost in visoko starost

  30 preprostih trikov za zdravje, vitalnost in visoko starost

  Ta članek vam bo s preprostimi znanstvenimi (in drugimi življenjskimi) resnicami, triki in enostavnimi napotki pomagal ukaniti starostne nadloge in vam razkril, kako dočakati 100 let – ali pa še kakšno čez. Za izpolnjeno življenje so resnično najpomembnejše malenkosti, ki vam polepšajo dneve! Preverite jih v nadaljevanju … in vso srečo, (bodoči) stoletniki!

  Preberi več 
 • 3 skrivnosti zdravega staranja

  3 skrivnosti zdravega staranja

  Katere so tiste stvari, ki jih počnejo starejši ljudje, da so na jesen svojega življenja zdravi in zadovoljni, so skušali ugotoviti znanstveniki. Poglejte, kaj so ugotovili.

  Preberi več 
 • 3 skodelice kave za zdrava jetra

  3 skodelice kave za zdrava jetra

  3 skodelice kave na dan, tudi tiste brez kofeina, varujejo jetra in preprečujejo potencialni razvoj kancerogenih celic, pravijo izsledki raziskave, objavljene v reviji Hepatology.

  Preberi več 
 • 20 stvari, ki redijo pa tega ne vemo

  20 stvari, ki redijo pa tega ne vemo

  Kolikokrat smo že slišali, da komu nikakor ne uspe shujšati, čeprav uživa nemastno hrano, kavo sladi z umetnimi sladili, zadnji obrok pa poje ob petih popoldne.

  Obstajajo stvari, ki redijo, pogosto posredno, a jih nikoli ne bi označili za morebitne "krivce".

  Preberi več 
 • 18 presenetljivih stvari, ki vplivajo na našo težo

  18 presenetljivih stvari, ki vplivajo na našo težo

  Vsakdo pozna vsaj koga, ki pogosto je mastno hrano ter ima neizmerno rad sladkarije in sladke pijače … ob tem pa še izgublja telesno težo. Vi pa se mučite z zelenjavo, s pustimi jogurti, pijete nesladkane čaje in kavo, imate občutek, da ste venomer lačni in se odrekate obrokom pozno zvečer. Kaj delate narobe?

  Obstaja vsaj osemnajst skritih pasti, zaradi katerih se redimo, pogosto posredno, vendar jih nikoli ne bi označili za morebitne krivce. Razkrivamo …

  Preberi več 
 • 15 živil za kurjenje kalorij

  15 živil za kurjenje kalorij

  Predstavljamo vam živila, zaradi katerih se boste počutili bolj site, imeli boste več energije, hkrati pa boste pomagali svoji presnovi, da bo delovala bolje in hitreje. Svoji prehrani dodajte čim več naštetih živil in zadovoljno opazujte, kako se topijo odvečni kilogrami. Če boste naštetim živilom dodali še nekaj telesne aktivnosti je uspeh zagotovljen.  Če

  Preberi več 

221–230 od 253

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.