V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zdravje in počutje

211–220 od 253

 • 8 preprostih nasvetov za zaščito kože pred soncem

  8 preprostih nasvetov za zaščito kože pred soncem

  Pravo poletje je končno tu in najbrž tudi vi že nestrpno čakate, da svoje telo nastavite toplim sončnim žarkom. Kot pa seveda tudi veste že sami, lahko predolga izpostavljenost škodljivim UV žarkom prinese tudi resne posledice na zdravju – hitro staranje kože, gube, poškodbe na koži in celo kožni rak. Kako lahko torej zaščitite svojo kožo pred škodljivimi učinki sonca? Predstavljamo vam 8 preprostih nasvetov, ki vam bodo v sončnih poletnih dneh pomagali zaščititi vaše telo.

  Preberi več 
 • 8 nepogrešljivih pripomočkov za lep nasmeh

  8 nepogrešljivih pripomočkov za lep nasmeh

  Redna in temeljita ustna higiena je pogoj za zdrave zobe in dlesni. Toda če želimo, da nam bo šlo delo dobro od rok, potrebujemo ustrezne in predvsem kakovostne pripomočke. Pripravili smo kratek pregled pripomočkov, ki ne smejo manjkati v nobeni sodobni kopalnici. 

  Preberi več 
 • 8 nasvetov za pravilno hujšanje

  8 nasvetov za pravilno hujšanje

  Bolj kot ne si vsi čez zimo pridobimo kakšen kilogramček ali dva in ko se temperature rahlo dvignejo smo zaskrbljeni, kako se bomo le-teh tudi znebili. Če bi tudi vi radi do poletja telesu vrnili pravo formo, preberite nekaj naših nasvetov, ki vam bodo pomagali pri zgubljanju odvečne teže in boljšemu počutju.

  Preberi več 
 • 8 nasvetov s celega sveta za izgubo teže

  8 nasvetov s celega sveta za izgubo teže

  Zakaj ne bi v svojo dnevno rutino vpeljali nekaj preverjenih načinov za zmanjševanje telesne teže, ki jih uporabljajo prebivalci v različnih delih sveta?

  Preverite 8 zanimivih in učinkovitih nasvetov. Potem pa  - akcija.......

  Preberi več 
 • 7 vrst hrane, ki bi se jim morali izogniti za vsako ceno

  7 vrst hrane, ki bi se jim morali izogniti za vsako ceno

  V ponorelem svetu, ki nam vsak teden servira novo vrhovno resnico o prehranjevanju, je včasih težko ohraniti zdravo pamet in zdrave prehranske navade. Danes je neko živilo opevano kot izjemno zdravo, že jutri pa velja za nekaj najslabšega, kar lahko daste v usta. Katere so v resnici tiste vrste hrane, ki morda veljajo za zdrave, vendar pa bi se jim morali izogniti v čim širšem loku?

  Preberi več 
 • 7 stvari, ki jih niste vedeli o prehladu

  7 stvari, ki jih niste vedeli o prehladu

  Kljub temu, da se vsako leto zagotovo vsaj enkrat srečate s kihanjem, smrkanjem in slabim počutjem in da mislite, da o prehladu veste že vse – se motite! Razkrivamo vam 7 presenetljivih dejstev o prehladu, ki jih doslej zagotovo niste poznali, prepričani pa smo, da vam bodo pomagala, da se lažje otresete tega neprijetnega spremljevalca hladnejših dni!  

  Preberi več 
 • 7 pravil sončenja

  7 pravil sončenja

  Sonce – simbol življenja, toplo, prijazno in v veselje tako odraslim kot otrokom. Toda to je le ena stran zgodbe. Sonce zna biti izredno nevarno – kožnega raka, ki je v Sloveniji na drugem mestu med rakavimi obolenji, je v zadnjih letih vse več.

  Preberi več 
 • 7 osnovnih pravil v boju s kilogrami

  7 osnovnih pravil v boju s kilogrami

  Za vas smo poiskali nekaj nasvetov, kako povečati učinkovitost diete in zmagati v boju z odvečnimi kilogrami. 

  Preberi več 
 • 7 odličnih lastnosti, ki se jih lahko naučimo od otrok

  7 odličnih lastnosti, ki se jih lahko naučimo od otrok

  Se radi spominjate svojega otroštva? Prepričani smo, da se, saj je otroštvo za večino ljudi najbolj preprosto in najbolj srečno obdobje življenja. Otroški spomini pa vam lahko pomagajo tudi pri tem, da izboljšate kvaliteto svojega odraslega življenja!

  Preberi več 
 • 7 nevarnih zdravstvenih simptomov, ki jih ne smete ignorirati

  7 nevarnih zdravstvenih simptomov, ki jih ne smete ignorirati

  Dobra skrb za zdravje je ena izmed naših najpomembnejših nalog v življenju. Včasih pa pomembne simptome, ki opozarjajo na naše zdravstveno stanje, preprosto spregledamo, še posebej ko govorimo o pogostih simptomih, ki ne zahtevajo urgentne pomoči. V nadaljevanju vam predstavljamo 7 nevarnih simptomov, ki jih ne smete spregledati – če jih opazite, pa se raje takoj odpravite k zdravniku.

  Preberi več 

211–220 od 253

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.