Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

201–210 od 249

 • 9 preprostih navad za bolj srečno življenje

  Ste povsem zadovoljni s svojim življenjem? Le redki lahko na to vprašanje odgovorijo pritrdilno – vsakdo ima v življenju kakšno težavo. A s pravim odnosom in s pravim pogledom na svet lahko kvaliteto svojega življenja pomembno izboljšate. Se vam zdi to nemogoče? Že z naslednjimi preprostimi navadami boste kmalu opazili prve pozitivne spremembe …

 • 9 navad, s katerimi uspešni ljudje dosegajo svoje cilje

  Se vam včasih zdi, da nekaterim ljudem uspe praktično vse, česar se lotijo – vi pa nekako kar ne morete doseči svojih ciljev? Menite, da je razlog za to dejstvo, da imajo nekateri preprosto več sreče od vas? Seveda vlogo pri uspehu igra tudi sreča, a nikakor ne najpomembnejše. Desetletja znanstvenih raziskav so pokazala, da imajo zelo uspešni ljudje določene navade, zaradi katerih lažje in hitreje dosegajo svoje cilje. Preizkusite jih še vi!

 • 9 dejavnikov, ki vplivajo na občutek sreče

  Srečo je zelo težko definirati, saj ima vsak človek svojo osebno definicijo sreče. Vse več psihologov poskuša razložiti faktorje, ki lahko pomembno doprinesejo k izpolnjujočemu življenju in posledično občutku sreče. Preberi, katerih devet stvari lahko pomembno vpliva na občutek, da si srečna.

 • 8 znakov, da nujno potrebujete dopust

  Ste letos že dočakali svoj dopust? Če vam to še ni uspelo in če še kar garate v službi, s situacijo najverjetneje niste najbolj zadovoljni, kajne?

 • 8 receptov za odlične poletne solate

  S poletjem je prišla neznosna vročina. In potem še kuhanje? Raje si privoščite malo drugačno solato, ki zadostuje za celoten obrok in povrhu vsega je še zdrava in vas bo osvežila bolj kot karkoli drugega. Tokratni recepti bodo livingstonski:  veliko zelenjave vseh vrst in solatni prelivi, ki jih navadno ne uporabljamo, vendar dajejo solatam izvrsten okus. Dober tek!   

 • 8 razkrinkanih medicinskih mitov

  British Medical Journal, ki tradicionalno objavlja tudi nekaj »lažjih« znanstvenih vsebin, je objavil članek, v katerem skupina ameriških znanstvenikov razbija nekatere uveljavljene medicinske mite. Tako denimo v »ženskih« revijah lahko preberemo, da je dnevno pitje 8 kozarcev vode izjemno zdravo, čeprav za takšno trditev ni nobene znanstvene osnove. Kaj še so ugotovili? Morda boste presenečeni – berite dalje.

 • 8 preprostih nasvetov za zaščito kože pred soncem

  Pravo poletje je končno tu in najbrž tudi vi že nestrpno čakate, da svoje telo nastavite toplim sončnim žarkom. Kot pa seveda tudi veste že sami, lahko predolga izpostavljenost škodljivim UV žarkom prinese tudi resne posledice na zdravju – hitro staranje kože, gube, poškodbe na koži in celo kožni rak. Kako lahko torej zaščitite svojo kožo pred škodljivimi učinki sonca? Predstavljamo vam 8 preprostih nasvetov, ki vam bodo v sončnih poletnih dneh pomagali zaščititi vaše telo.

 • 8 nepogrešljivih pripomočkov za lep nasmeh

  Redna in temeljita ustna higiena je pogoj za zdrave zobe in dlesni. Toda če želimo, da nam bo šlo delo dobro od rok, potrebujemo ustrezne in predvsem kakovostne pripomočke. Pripravili smo kratek pregled pripomočkov, ki ne smejo manjkati v nobeni sodobni kopalnici. 

 • 8 nasvetov za pravilno hujšanje

  Bolj kot ne si vsi čez zimo pridobimo kakšen kilogramček ali dva in ko se temperature rahlo dvignejo smo zaskrbljeni, kako se bomo le-teh tudi znebili. Če bi tudi vi radi do poletja telesu vrnili pravo formo, preberite nekaj naših nasvetov, ki vam bodo pomagali pri zgubljanju odvečne teže in boljšemu počutju.

 • 8 nasvetov s celega sveta za izgubo teže

  Zakaj ne bi v svojo dnevno rutino vpeljali nekaj preverjenih načinov za zmanjševanje telesne teže, ki jih uporabljajo prebivalci v različnih delih sveta?

  Preverite 8 zanimivih in učinkovitih nasvetov. Potem pa  - akcija.......

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.