Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

161–170 od 249

 • Kdo bo Moj zdravnik 2014? Glasujte zanj!

  Vivina akcija Moj zdravnik, ki letos poteka že osemnajsto leto, je edinstvena priložnost, da se bolniki svojim zdravnikom zahvalimo za ves njihov trud, revija Viva pa jih nagradi s posebnim priznanjem.

 • Kava in zeleni čaj varujeta pred možgansko kapjo

  Veliko smo že slišali o dobrodejnih in tudi škodljivih učinkih kave, nedavno pa so znanstveniki potrdili še eno koristno lastnost te črne omame … Japonski znanstveniki so namreč odkrili, da pri osebah, ki redno pijejo kavo in zeleni čaj, obstaja manjša verjetnost, da bodo doživele možgansko kap.

 • Katere barve bomo nosile letošnje poletje?

  Poletje je čas, ko se krvi obtok v telesu pospeši. Nastopi vročina in zanimive počitnice. Poletje je prav tako zaznamovano s kopalkami, zanimivimi poletnimi sandali in seveda odkrivanjem gole kože. Vendar pa poletje ni zanimivo, če ga ne popestrimo z barvnimi oblačili, ki vzbujajo pozornost od vseh tistih, za katere si želimo, da bi nas opazili.

 • Kako zmanjšati stres?

  Stres zmoti človekovo notranje ravnovesje in povzroči veliko negativnih posledic. V današnjem času, ko je tempo življenja neverjetno hitrejši, smo v večji meri izpostavljeni negativnim posledicam stresa.

 • Kako vsak dan začeti dobro razpoloženi?

  Pozitivno razmišljanje ni vedno preprosto, še zlasti takrat, ko smo nenehno pod stresom in obremenjeni s problemi, negativne misli pa še vedno rojijo nekje v ozadju. Recept za uspeh je kljub vsemu preprost – znebite se negativnih misli in vsak dan bo dober. 

 • Kako uresničiti svoje sanje?

  Najmočnejša zakonitost v vesolju je zakon privlačnosti in vse, kar se ti v življenju zgodi, temelji na tem. Pritegneš vse, vsako najmanjšo stvar, naj bo skrajno čudovita ali resnično grozna. Vedeti moraš le, da je vse odvisno od tebe, tvojih misli in načina, kako razmišljaš, saj pritegneš tisto, o čemer razmišljaš.

 • Kako uporabljamo čaj v zdravstvene namene?

  Ali moramo pri vsakdanjih boleznih in nevšečnostih z zdravjem res takoj poseči po zdravilih in antibiotikih? Mar ni mogoče glavobola, slabosti, prehlada ali nespečnosti odpraviti z blažjimi sredstvi? Izkoristimo tisočletja stara spoznanja o zdravilni moči rastlin. Tukaj boste našli vse potrebno, da boste lažje izbrali pravi čaj za vaše nevšečnosti.

  Izbirate lahko med enostavnimi čaji ali čajnimi mešanicami.

 • Kako ublažiti vročino poletnih dni?

  Poletni dnevi so se tudi uradno začeli. Temperature se strmo višajo iz dneva v dan, kar povzroča, da so naša telesa pregreta in nam je zmeraj vroče. Šele zvečer lahko normalno zadihamo svež zrak, saj je čez dan neznosna vročina in sopara, ki je včasih začinjena še z nevihtami.

 • Kako si uničujemo odpornost

  Življenjski slog in napačno razumevanje zdravja iz dneva v dan sistematično uničujeta naš imunski sistem.

  Poglejmo, kaj vse počnemo svojemu "nič hudega slutečemu" imunskemu sistemu.

 • Kako se v najkrajšem možnem času znebiti sončnih opeklin

  Zagotovo poznate občutek … Za vami je prekrasen dan na plaži, vendar pa ste nekako pozabili na sonce. Sedaj, ko se bliža večer, vaša koža postaja vse bolj rdeča in razdražena. Da, uspelo vam je pridelati kar občutne sončne opekline. Čeprav bi jih bilo seveda bolj pametno preprečiti vnaprej, je sedaj za to že prepozno – vse, kar lahko storite, je, da svojo kožo čim prej vrnete v njeno normalno stanje. Za vas imamo nekaj odličnih in izjemno učinkovitih nasvetov, kako to urediti v čim krajšem času.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.