V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zdravje in počutje

161–170 od 253

 • Kratek dan in jesenska utrujenost

  Kratek dan in jesenska utrujenost

  Jesen prinese krajši dan, saj sonce prečka ekvator in prinese toplejše ter svetlejše letne čase južni polobli, hkrati pa zaradi varčevanja z energijo prestavimo uro. Tako je po 4. popoldne že tema in ljudje ves čas zehamo.

  Preberi več 
 • Kozmetika, ki ji je potekel rok trajanja, ogroža zdravje

  Kozmetika, ki ji je potekel rok trajanja, ogroža zdravje

  Ali veste, da je dekorativna kozmetika lahko tudi nevarna?

  Preberi več 
 • Ko pride mena … Naj vas telesne spremembe ne prestrašijo!

  Ko pride mena … Naj vas telesne spremembe ne prestrašijo!

  Obdobju hormonskih sprememb, ki lahko traja tudi več kot 10 let, pravimo mena. Ker jo pogosto spremljajo vročinski oblivi, težave s spanjem, izguba libida, čustvene spremembe itd., je ta proces za ženske lahko čustveno precej naporen. Kako se soočiti s spremembami? Pripravili smo nekaj nasvetov za samopomoč.

  Preberi več 
 • Ko je negativno za zdravje pozitivno

  Ko je negativno za zdravje pozitivno

  V zimskih dneh ljudje večino časa preživimo v zaprtih prostorih. Ob tem pa niti ne pomislimo, kakšen zrak dihamo. Raziskave kažejo, da je lahko zrak v prostorih tudi do 10-krat bolj onesnažen kot zunaj. Zaradi centralnega ogrevanja pa lahko močno upade tudi zračna vlaga v zaprtih prostorih.

  Eno in drugo lahko dolgoročno izjemno slabo vpliva na naše zdravje.

  Preberi več 
 • Kdo bo Moj zdravnik 2014? Glasujte zanj!

  Kdo bo Moj zdravnik 2014? Glasujte zanj!

  Vivina akcija Moj zdravnik, ki letos poteka že osemnajsto leto, je edinstvena priložnost, da se bolniki svojim zdravnikom zahvalimo za ves njihov trud, revija Viva pa jih nagradi s posebnim priznanjem.

  Preberi več 
 • Kava in zeleni čaj varujeta pred možgansko kapjo

  Kava in zeleni čaj varujeta pred možgansko kapjo

  Veliko smo že slišali o dobrodejnih in tudi škodljivih učinkih kave, nedavno pa so znanstveniki potrdili še eno koristno lastnost te črne omame … Japonski znanstveniki so namreč odkrili, da pri osebah, ki redno pijejo kavo in zeleni čaj, obstaja manjša verjetnost, da bodo doživele možgansko kap.

  Preberi več 
 • Katere barve bomo nosile letošnje poletje?

  Katere barve bomo nosile letošnje poletje?

  Poletje je čas, ko se krvi obtok v telesu pospeši. Nastopi vročina in zanimive počitnice. Poletje je prav tako zaznamovano s kopalkami, zanimivimi poletnimi sandali in seveda odkrivanjem gole kože. Vendar pa poletje ni zanimivo, če ga ne popestrimo z barvnimi oblačili, ki vzbujajo pozornost od vseh tistih, za katere si želimo, da bi nas opazili.

  Preberi več 
 • Kako zmanjšati stres?

  Kako zmanjšati stres?

  Stres zmoti človekovo notranje ravnovesje in povzroči veliko negativnih posledic. V današnjem času, ko je tempo življenja neverjetno hitrejši, smo v večji meri izpostavljeni negativnim posledicam stresa.

  Preberi več 
 • Kako vsak dan začeti dobro razpoloženi?

  Kako vsak dan začeti dobro razpoloženi?

  Pozitivno razmišljanje ni vedno preprosto, še zlasti takrat, ko smo nenehno pod stresom in obremenjeni s problemi, negativne misli pa še vedno rojijo nekje v ozadju. Recept za uspeh je kljub vsemu preprost – znebite se negativnih misli in vsak dan bo dober. 

  Preberi več 
 • Kako uresničiti svoje sanje?

  Kako uresničiti svoje sanje?

  Najmočnejša zakonitost v vesolju je zakon privlačnosti in vse, kar se ti v življenju zgodi, temelji na tem. Pritegneš vse, vsako najmanjšo stvar, naj bo skrajno čudovita ali resnično grozna. Vedeti moraš le, da je vse odvisno od tebe, tvojih misli in načina, kako razmišljaš, saj pritegneš tisto, o čemer razmišljaš.

  Preberi več 

161–170 od 253

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.