Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

111–120 od 249

 • S čisto posteljnino lahko preženemo prehlad

  Smo na začetku sezone prehladov in gripe, zato je zdaj pravi čas, da posvetimo dodatno misel temu, kako se ogniti boleznim, ki se prenašajo med člani vaše družine in v vašem domu. Najpreprostejši način je, da poskrbite, da je vaša posteljnina čista in vzdrževana ...

 • S čim si (nevede) uničujete imunski sistem? 8 pasti!

  Menite, da ste pripravljeni na sezono prehladov in gripe? Ne bodite tako prepričani.

  Neustrezen življenjski slog in napačno razumevanje zdravja iz dneva v dan sistematično uničujeta naš imunski sistem. Poglejmo, kaj vse nevede počnemo svojemu »nič hudega slutečemu« imunskemu sistemu. 

 • Razstrupite telo in um

   Razstrupite telo in um: 33 receptov, kako v novem letu doseči čilost in spočitost.

 • Razstrupite svoje telo

  Ali se v zadnjem času počutite utrujeni, izčrpani in brez energije? Imate težave s kožo ali prebavo? Ste imeli »naporne« praznike?

  Potem je čas, da začnete razmišljati o razstrupitvi svojega telesa.

 • Rastlina z zdravilnimi učinki

  Aloe vera je eden izmed nepogrešljivih rastlin, ki nam nudi udobje, užitek, hkrati pa nas tudi pomirja. Po obliki je rastlina iz katere dobivajo aloe vero podobna kaktusu, ki jih najdemo v puščavah. Poleg številnih kozmetičnih učinkov, kjer aloe vero uporabljajo v kremah, šamponih in raznih balzamih, ima aloe vera tudi številne zdravilne učinke.

 • Rak prostate – ko je na udaru njegova moškost

  Ker moški zelo neradi spregovorijo o svojih težavah, še težje pa se spravijo k zdravniku, je prav prihajajoči Movember odlična priložnost, da že danes razbijemo tabuje o prostati in ogroženi moškosti. Preverite, kakšna je bolezen, za katero letno zboli tudi več kot 1200 slovenskih moških.

 • Proti alergijam s skrivnostmi z daljnega Vzhoda

  Imate tudi vi težave z alergijami? Si želite znebiti te neprijetnosti za vse večne čase? Pri alergijah naš imunski sistem prekomerno reagira na mikrobe in ostale tujke. Rezultat so vnetja in alergijski simptomi. Poglej, kako jih lahko olajšaš z nekaj prijemi starodavne, a še vedno aktualne kitajske medicine ...

 • Preženite viruse, okrepite imunski sistem, 2. del

  Preženite gripo in prehlad ter letošnjo zimo ostanite zdravi in vitalni. Osnova je dober imunski sistem.

  Kako ga okrepiti, si preberite v 2. delu našega članka, poleg tega pa še preverite, zakaj je pomembno, ali je naše telo zakisano in kako lahko to preverimo.

 • Preženite viruse, okrepite imunski sistem, 1. del

  Pri preprečevanju in lajšanju težav zaradi zimskih virusov lahko veliko naredite tudi sami: s tem, da poskrbite za zdrav imunski sistem – ali pa mu vsaj pomagate premagati bolezen, če vas že napade.

  Prvo pravilo: ko začutite, da se vas loteva bolezen, upočasnite življenjski ritem – zvečer se prej odpravite spat, svoj urnik pa oklestite, tako da bodo na njem le še najnujnejša opravila.

   

 • Preženite utrujenost z gibanjem

  Kadar začnejo utrujenost in problemi s koncentracijo oteževati naš vsakdan, je najboljša stvar, ki jo lahko storite zase, gibanje.

  Ravno takrat, ko se nam zdi, da se ne moremo niti premakniti, je najbolje, da zberete voljo in prebudite telo in možgane z gibanjem.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.