V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zdravje in počutje

101–110 od 251

 • Stres: 10 receptov za sprostitev

  Stres: 10 receptov za sprostitev

  Današnji ritem življenja je postal za mnoge zelo obremenilen. Stres srečujemo v službi, šoli, doma in če ga ne razpoznamo in ukrepamo nam lahko začnejo odpovedovati funkcije, ki za naše telo kritičnega pomena. V primeru kroničnega stresa prvi odpove imunski sistem, zato nas hitreje napadejo bolezni. Preverite, kako si lahko pomagate sami.

  Preberi več 
 • Ste utrujeni? 7 načinov, kako do več energije

  Ste utrujeni? 7 načinov, kako do več energije

  Vas tekom dneva pogosto zagrabi utrujenost? Mnogi jo preganjajo s kavo, pravim čajem ali drugimi pijačami, ki vsebujejo stimulanse – a vse te snovi izjemno slabo vplivajo na kvaliteto vašega spanca. Ne le, da zvečer težje zaspite, lahko se vam zgodi tudi, da se boste pogosteje zbujali, pa tudi sama kvaliteta vašega spanca bo precej slabša.    Nov val energije si zato zagotovite na druge, bolj naravne načine, ki nimajo stranskih učinkov.
  Preberi več 
 • Ste res zdravi? Preverite!

  Ste res zdravi? Preverite!

  Če so oči zrcalo duše, je vaš obraz zrcalo vašega zdravja. Skoraj vse znake bolezni ali razloge za slabo počutje lahko razberete iz njega. Le postaviti se morate pred ogledalo in pozorno opazovati, obraz vam bo povedal, kaj je narobe, mi pa, kako lahko to popravite.

  Preberi več 
 • Ste alergični na pršice?

  Ste alergični na pršice?

  Imate težave s spanjem? Se ponoči pogosto mučite s kašljanjem, kihanjem in težkim dihanjem? Vsi našteti problemi so lahko posledica alergije na pršice; to so majhni stvori, ki živijo v naši postelji in naše življenje spreminjajo v pravi pekel. Si želite nazaj tiste dolge, mirne noči, polne odličnega spanca?

  Preberi več 
 • Spite v sveži postelji brez pršic z zaščito CleanEffect

  Spite v sveži postelji brez pršic z zaščito CleanEffect

  Pršice – ti mikroskopski pajkovci, ki se najraje zadržujejo v človeški bližini, niso ravno najpriljubljenejši gostje v naših stanovanjih. Čeprav jih (na srečo) ne vidimo, nam lahko povzročajo številne nevšečnosti, ki lahko v nekaterih primerih celo ogrožajo zdravje in dobro počutje.

  Preberi več 
 • Sonce je nevarno – ne pozabite se (pravilno) zaščititi

  Sonce je nevarno – ne pozabite se (pravilno) zaščititi

  Vsi potrebujemo nekaj izpostavljenosti soncu, saj je naš glavni vir vitamina D, ki kostem pomaga absorbirati kalcij in poleg tega krepi imunski sistem. Toda dovolj vitamina D prejmemo že, če se vsak dan žarkom nastavljamo samo deset minut.

  Vse, kar je več, je za našo kožo in oči predvsem škodljivo.

  Preberi več 
 • So za menopavzo krivi moški?

  So za menopavzo krivi moški?

  Spremembe razpoloženja, navali vročine in nočno znojenje so klasični simptomi menopavze – zanjo pa so krivi moški, trdijo kanadski strokovnjaki.

  Preberi več 
 • Slab spanec slabo vpliva na žensko srce

  Slab spanec slabo vpliva na žensko srce

  Slab spanec pri ženskah povečuje vnetne procese v telesu, s čimer pripomore k napredovanju srčnih bolezni, so ugotovili znanstveniki z Univerze v Kaliforniji.

  Preberi več 
 • Skupaj lahko izkoreninimo otroško paralizo – imamo priložnost in odgovornost

  Skupaj lahko izkoreninimo otroško paralizo – imamo priložnost in odgovornost

  Šestletni Terrance iz Čada ima zaradi otroške paralize ohromljen spodnji del telesa. Zaradi bolezni, ki jo preprečita dve kapljici cepiva, se ne more igrati s svojimi prijatelji.

  Pomagajte cepiti otroke proti otroški paralizi!  Več …

  Preberi več 
 • Skrivnost dišečih pazduh

  Skrivnost dišečih pazduh

  Znojenje je naraven in zdrav proces, ki ga poletna vročina le še pospeši. Naše telo se prav z znojenjem ohlaja in izloča strupe. Kljub temu je znojenje za marsikoga zelo moteče in neprijetno, saj nas madeži na oblačilih in neprijeten vonj nemalokrat spravijo v zadrego.

  Toda s pravilnim pristopom se lahko učinkovito spopademo z znojenjem – preprečiti ga sicer ne moremo, lahko pa ga omilimo in nevtraliziramo neprijeten vonj.

  Preberi več 

101–110 od 251

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.