Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

91–100 od 249

 • Vas muči januarska otožnost?

  Januar je idealen mesec za otožnost, saj izpolnjuje vse pogoje. Kratki, temni dnevi, pomanjkanje sonca, dolgovi, ki smo si jih uspeli pridelati v veselem decembru, in občutek, da je vsega lepega konec – ob vsem tem nas hitro prevzamejo občutki otožnosti in brezupa. Če ste nagnjeni še k sezonski depresiji, vas lahko kaj hitro odnese v temne globine.

 • Varno na soncu: samopomoč za opečeno, pordelo kožo

  Zlahka se zgodi, da nas sonce opeče. Takrat je koristno imeti pri roki nekaj zdravilnih pripomočkov, s katerimi si lahko pomagamo takoj. Našteli smo tiste najbolj naravne in enostavne, s katerimi si lahko učinkovito pomagate pri sončnih opeklinah.

 • Vam curlja in kaplja?

  Ko vas napade prvi prehladni virus in vaš nos postane neprehoden, ukrepajte čim prej.

 • Vam alergije ne pustijo spati?

  Mnogi izmed nas še predobro poznamo nesrečne alergije: kihanje, moker nos, srbeče oči, grlo ... Ni pomembno, od kod izvirajo – vsem je skupno to, da nam kradejo spanec. Posledice so seveda slaba volja, pomanjkanje energije, nizka storilnost, zmanjšana želja po spolnosti ... Zato vam ponujamo 10 top nasvetov za preganjanje alergij in miren spanec brez kihanja in brisanja nosu.

 • Vaje za popolno, izklesano telo

  Si tudi ti želiš mišičasto in lepo oblikovano telo? Da to dosežemo, je potrebno veliko volje in predvsem samodiscipline. Vse začne in konča pri načinu prehranjevanja in vzdrževanju kondicije. Preveri s katerimi vajami in seveda nekaj volje, lahko to dosežeš.

 • V boj proti alergijam: Recite ne kihanju in smrkanju!

  Prvi spomladanski dnevi prinašajo ogromno nagajivih sončnih žarkov, pozitivnega vzdušja in daljše dneve – vendar pa nekaterim prinesejo tudi kar nekaj težav. Alergija na cvetni prah je sezonska alergija, ki največ težav povzroča v pomladnih in zgodnjih poletnih mesecih. Ste tudi vi med tistimi, ki jih muči ta neprijetna nadloga? Z naslednjimi nasveti lahko občutno omilite kihanje in smrkanje, zato jih je vsekakor vredno preizkusiti.

 • Tek v vročih dneh

  Prihaja čas visokih temperatur in pogosto tudi velike zračne vlage, ki nam pogosto krnijo radosti ob teku ali kaki drugi dolgotrajnejši dejavnosti na kopnem.

  Športna dejavnost v vročini ni le manj prijetna, temveč je lahko celo nevarna. Zaradi neveščega ravnanja se kaj hitro znajdemo v težavah, ki se kažejo v obliki krčev, velike utrujenosti, mravljinčenja, glavobola, lahko pa pride celo do smrtno nevarnega toplotnega udara (koma).

 • Superfit tudi pozimi

  Čeprav je zima, to še ne pomeni, da morate telovaditi le v fitnesu ali telovadnici. Tudi zimski športi imajo svoje čare, le ustrezno se morate pripraviti nanje.

  Pri tem je pametno upoštevati nekaj nasvetov ...

 • Stres: 10 receptov za sprostitev

  Današnji ritem življenja je postal za mnoge zelo obremenilen. Stres srečujemo v službi, šoli, doma in če ga ne razpoznamo in ukrepamo nam lahko začnejo odpovedovati funkcije, ki za naše telo kritičnega pomena. V primeru kroničnega stresa prvi odpove imunski sistem, zato nas hitreje napadejo bolezni. Preverite, kako si lahko pomagate sami.

 • Ste utrujeni? 7 načinov, kako do več energije

  Vas tekom dneva pogosto zagrabi utrujenost? Mnogi jo preganjajo s kavo, pravim čajem ali drugimi pijačami, ki vsebujejo stimulanse – a vse te snovi izjemno slabo vplivajo na kvaliteto vašega spanca. Ne le, da zvečer težje zaspite, lahko se vam zgodi tudi, da se boste pogosteje zbujali, pa tudi sama kvaliteta vašega spanca bo precej slabša.    Nov val energije si zato zagotovite na druge, bolj naravne načine, ki nimajo stranskih učinkov.
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.