V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zdravje in počutje

91–100 od 253

 • Vodnik po osebni negi – samo za moške!

  Vodnik po osebni negi – samo za moške!

  Čeprav moški za toaletne izdelke še vedno zapravijo kar trikrat manj kot ženske, to ne pomeni, da ne želijo skrbeti za lep in zdrav videz; pogosto le ne vedo, kako se tega lotiti.

  Zatorej, moški, predstavljamo vam uporaben vodnik po negi – samo za vas.

  Preberi več 
 • Vitki za vedno!

  Vitki za vedno!

  Je vaš namen zgolj izgubiti nekaj kilogramov, ali jih izgubiti za vedno? Na veke vekov, amen. Gotovo ni nikogar, ki bi se želel s hujšanjem ukvarjati vedno znova, po vsakih praznikih in pred vsakim poletjem. Zato je najbolje poznati strategije, ki pomagajo, da kilograme uspešno izgubimo ter nato tudi ohranimo svojo telesno težo in postavo. Če vas zanima, kako lahko tudi vi poskrbite, da se maščobne blazinice ne bodo pričele ponovno nabirati takoj, ko boste enkrat zadovoljni sami s sabo, nadaljujte z branjem ter se seznanite z najboljšimi načini, ki zagotavljajo, da boste vitki za vedno.

  Preberi več 
 • Vitalne naprave: ionizatorji in vlažilci zraka

  Vitalne naprave: ionizatorji in vlažilci zraka

  Pozimi večino časa prebijemo v zaprtih prostorih, v katerih utegne biti zrak celo desetkrat bolj onesnažen kot zunaj, zaradi centralnega ogrevanja pa se zelo zmanjša tudi zračna vlaga. Oboje lahko dolgoročno škoduje našemu zdravju.

  Preberi več 
 • Vas muči spomladanska utrujenost?

  Vas muči spomladanska utrujenost?

  Spomladanski dnevi prinašajo daljše dneve, tople sončne žarke in obilo pozitivne energije – vi pa ste ob vsem tem tako utrujeni, da v tem prekrasnem letnem času sploh ne morete uživati. Zveni znano? Namesto na sprehod po soncu bi se raje odpravili v posteljo, namesto novih izzivov pa so v vaših mislih skrbi. Spomladanska utrujenost s seboj prinaša številne neprijetne simptome, ki pa jih boste z našimi nasveti hitro odpravili – in ponovn

  Preberi več 
 • Vas muči januarska otožnost?

  Vas muči januarska otožnost?

  Januar je idealen mesec za otožnost, saj izpolnjuje vse pogoje. Kratki, temni dnevi, pomanjkanje sonca, dolgovi, ki smo si jih uspeli pridelati v veselem decembru, in občutek, da je vsega lepega konec – ob vsem tem nas hitro prevzamejo občutki otožnosti in brezupa. Če ste nagnjeni še k sezonski depresiji, vas lahko kaj hitro odnese v temne globine.

  Preberi več 
 • Varno na soncu: samopomoč za opečeno, pordelo kožo

  Varno na soncu: samopomoč za opečeno, pordelo kožo

  Zlahka se zgodi, da nas sonce opeče. Takrat je koristno imeti pri roki nekaj zdravilnih pripomočkov, s katerimi si lahko pomagamo takoj. Našteli smo tiste najbolj naravne in enostavne, s katerimi si lahko učinkovito pomagate pri sončnih opeklinah.

  Preberi več 
 • Vam curlja in kaplja?

  Vam curlja in kaplja?

  Ko vas napade prvi prehladni virus in vaš nos postane neprehoden, ukrepajte čim prej.

  Preberi več 
 • Vam alergije ne pustijo spati?

  Vam alergije ne pustijo spati?

  Mnogi izmed nas še predobro poznamo nesrečne alergije: kihanje, moker nos, srbeče oči, grlo ... Ni pomembno, od kod izvirajo – vsem je skupno to, da nam kradejo spanec. Posledice so seveda slaba volja, pomanjkanje energije, nizka storilnost, zmanjšana želja po spolnosti ... Zato vam ponujamo 10 top nasvetov za preganjanje alergij in miren spanec brez kihanja in brisanja nosu.

  Preberi več 
 • Vaje za popolno, izklesano telo

  Vaje za popolno, izklesano telo

  Si tudi ti želiš mišičasto in lepo oblikovano telo? Da to dosežemo, je potrebno veliko volje in predvsem samodiscipline. Vse začne in konča pri načinu prehranjevanja in vzdrževanju kondicije. Preveri s katerimi vajami in seveda nekaj volje, lahko to dosežeš.

  Preberi več 
 • V boj proti alergijam: Recite ne kihanju in smrkanju!

  V boj proti alergijam: Recite ne kihanju in smrkanju!

  Prvi spomladanski dnevi prinašajo ogromno nagajivih sončnih žarkov, pozitivnega vzdušja in daljše dneve – vendar pa nekaterim prinesejo tudi kar nekaj težav. Alergija na cvetni prah je sezonska alergija, ki največ težav povzroča v pomladnih in zgodnjih poletnih mesecih. Ste tudi vi med tistimi, ki jih muči ta neprijetna nadloga? Z naslednjimi nasveti lahko občutno omilite kihanje in smrkanje, zato jih je vsekakor vredno preizkusiti.

  Preberi več 

91–100 od 253

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.