V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Zdravje in počutje

91–100 od 246

 • Vam alergije ne pustijo spati?

  Vam alergije ne pustijo spati?

  Mnogi izmed nas še predobro poznamo nesrečne alergije: kihanje, moker nos, srbeče oči, grlo ... Ni pomembno, od kod izvirajo – vsem je skupno to, da nam kradejo spanec. Posledice so seveda slaba volja, pomanjkanje energije, nizka storilnost, zmanjšana želja po spolnosti ... Zato vam ponujamo 10 top nasvetov za preganjanje alergij in miren spanec brez kihanja in brisanja nosu.

  Preberi več 
 • Vaje za popolno, izklesano telo

  Vaje za popolno, izklesano telo

  Si tudi ti želiš mišičasto in lepo oblikovano telo? Da to dosežemo, je potrebno veliko volje in predvsem samodiscipline. Vse začne in konča pri načinu prehranjevanja in vzdrževanju kondicije. Preveri s katerimi vajami in seveda nekaj volje, lahko to dosežeš.

  Preberi več 
 • V boj proti alergijam: Recite ne kihanju in smrkanju!

  V boj proti alergijam: Recite ne kihanju in smrkanju!

  Prvi spomladanski dnevi prinašajo ogromno nagajivih sončnih žarkov, pozitivnega vzdušja in daljše dneve – vendar pa nekaterim prinesejo tudi kar nekaj težav. Alergija na cvetni prah je sezonska alergija, ki največ težav povzroča v pomladnih in zgodnjih poletnih mesecih. Ste tudi vi med tistimi, ki jih muči ta neprijetna nadloga? Z naslednjimi nasveti lahko občutno omilite kihanje in smrkanje, zato jih je vsekakor vredno preizkusiti.

  Preberi več 
 • Tek v vročih dneh

  Tek v vročih dneh

  Prihaja čas visokih temperatur in pogosto tudi velike zračne vlage, ki nam pogosto krnijo radosti ob teku ali kaki drugi dolgotrajnejši dejavnosti na kopnem.

  Športna dejavnost v vročini ni le manj prijetna, temveč je lahko celo nevarna. Zaradi neveščega ravnanja se kaj hitro znajdemo v težavah, ki se kažejo v obliki krčev, velike utrujenosti, mravljinčenja, glavobola, lahko pa pride celo do smrtno nevarnega toplotnega udara (koma).

  Preberi več 
 • Superfit tudi pozimi

  Superfit tudi pozimi

  Čeprav je zima, to še ne pomeni, da morate telovaditi le v fitnesu ali telovadnici. Tudi zimski športi imajo svoje čare, le ustrezno se morate pripraviti nanje.

  Pri tem je pametno upoštevati nekaj nasvetov ...

  Preberi več 
 • Stres: 10 receptov za sprostitev

  Stres: 10 receptov za sprostitev

  Današnji ritem življenja je postal za mnoge zelo obremenilen. Stres srečujemo v službi, šoli, doma in če ga ne razpoznamo in ukrepamo nam lahko začnejo odpovedovati funkcije, ki za naše telo kritičnega pomena. V primeru kroničnega stresa prvi odpove imunski sistem, zato nas hitreje napadejo bolezni. Preverite, kako si lahko pomagate sami.

  Preberi več 
 • Ste utrujeni? 7 načinov, kako do več energije

  Ste utrujeni? 7 načinov, kako do več energije

  Vas tekom dneva pogosto zagrabi utrujenost? Mnogi jo preganjajo s kavo, pravim čajem ali drugimi pijačami, ki vsebujejo stimulanse – a vse te snovi izjemno slabo vplivajo na kvaliteto vašega spanca. Ne le, da zvečer težje zaspite, lahko se vam zgodi tudi, da se boste pogosteje zbujali, pa tudi sama kvaliteta vašega spanca bo precej slabša.    Nov val energije si zato zagotovite na druge, bolj naravne načine, ki nimajo stranskih učinkov.
  Preberi več 
 • Ste res zdravi? Preverite!

  Ste res zdravi? Preverite!

  Če so oči zrcalo duše, je vaš obraz zrcalo vašega zdravja. Skoraj vse znake bolezni ali razloge za slabo počutje lahko razberete iz njega. Le postaviti se morate pred ogledalo in pozorno opazovati, obraz vam bo povedal, kaj je narobe, mi pa, kako lahko to popravite.

  Preberi več 
 • Ste alergični na pršice?

  Ste alergični na pršice?

  Imate težave s spanjem? Se ponoči pogosto mučite s kašljanjem, kihanjem in težkim dihanjem? Vsi našteti problemi so lahko posledica alergije na pršice; to so majhni stvori, ki živijo v naši postelji in naše življenje spreminjajo v pravi pekel. Si želite nazaj tiste dolge, mirne noči, polne odličnega spanca?

  Preberi več 
 • Spite v sveži postelji brez pršic z zaščito CleanEffect

  Spite v sveži postelji brez pršic z zaščito CleanEffect

  Pršice – ti mikroskopski pajkovci, ki se najraje zadržujejo v človeški bližini, niso ravno najpriljubljenejši gostje v naših stanovanjih. Čeprav jih (na srečo) ne vidimo, nam lahko povzročajo številne nevšečnosti, ki lahko v nekaterih primerih celo ogrožajo zdravje in dobro počutje.

  Preberi več 

91–100 od 246

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.