Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

1–10 od 249

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 25
 • Zakaj imajo naši otroci vse več in več alergij?

  »Včasih je dobro pojesti malo zemlje.«

  V zadnjih 30 letih je vse več in več ljudi, ki imajo eno od oblik alergij. Ocenjeno je, da se je pojavnost različnih vrst alergij v tem obdobju v razvitih državah povečala za 10–30 %. Ali je vse bolj čisto okolje tisto, kar nam škodi?

 • Učinkoviti triki za premagovanje stresa v času epidemije

  V zadnjih nekaj tednih se je naše življenje dodobra spremenilo, seveda pa marsikoga (precej upravičeno) skrbi, kaj vse nas še čaka. Pogosteje zato čutimo stres, zaradi katerega smo slabše razpoloženi in slabše spimo. A dobro se zavedamo, da panika in brezglavi strah nista v pomoč pri reševanju situacije. Če želite ublažiti stres, ki ga čutite v teh časih, smo za vas pripravili nekaj učinkovitih trikov.
 • Ali lahko s paro preženemo tudi novi koronavirus?

  Imate doma parni čistilnik? Potem zagotovo že veste, kako vsestranski in učinkoviti so ti pripomočki, saj lahko z njimi resnično poskrbite za čist dom. A v teh časih, ko naš edini cilj ni le, da se vse blešči, pač pa predvsem, da je tudi v resnici čisto in brez nevarnih virusov, se nam pojavlja vprašanje – ali lahko s paro preženemo tudi novi koronavirus?

  Za vas smo raziskali stvari in poiskali odgovore.

 • Popraznična dieta: minus 3 kg v 1 tednu

  Prazniki so za nami, upamo, da so bili veseli in da ste se imeli krasno. Verjetno ste malce preveč pojedli, skoraj zagotovo tudi malce preveč popili in odločno preveč poležavali na kavču pred televizijo.

  Vse to je verjetno pustilo svoj davek v obliki odvečnih kilogramov, ki vas v začetku januarja spravljajo v obup. Ste pripravljeni, da se jih na hitro znebite?

 • Kako zaustaviti kolcanje – 10 trikov, ki res delujejo

  Kako pa vemo, da res delujejo? Ker imamo za njih tudi znanstveno razlago! Seveda ne delujejo vedno in za vse ljudi, vsekakor pa so precej bolj učinkoviti, kot pa če samo čakate, da kolcanje nekoč mine samo od sebe.
 • Ali lahko zdravimo virusne okužbe?

  Jesen v naša življenja prinaša mnogo zanimivih stvari. Žal pa tudi virusne okužbe, ki povzročajo bolezni, kot so prehladi, gripa in mnoge druge. Zato se morda sprašujete: ali sploh lahko zdravimo virusne okužbe?
 • Kako se lahko rešite odvisnosti od kofeina?

  Koliko skodelic kave spijete na povprečen dan? Dve? Tri? Pet? Še več? Odvisnost od kofeina je lahko precej neprijetna zadeva. Pa ne le zato, ker lahko morda ogrozi vaše zdravje, temveč tudi zato, ker vas stane precej časa in denarja, da sploh ne omenjamo, kaj počne z vašimi zobmi… Torej, bi se radi rešili svoje odvisnosti od kofeina?
 • Kaj je skupnega vsem uspešnim dietam?

  Shujševalna dieta je vsako leto pred poletjem zagotovo eden najpogostejših pojmov, ki jih ljudje vtipkajo v spletne brskalnike, saj se je treba malo učvrstiti, se otresti odvečnih kilogramov in pripraviti telo za morje in plažo – kar ni ravno najbolj preprosta stvar na svetu.

  Verjetno ste tudi sami preizkusili katero od najbolj priljubljenih diet, morda celo na priporočilo koga, ki mu je uspelo, toda ali je tudi vam? Tu se skriva zanka, saj vsaka dieta ne deluje pri vseh ljudeh enako. Kljub temu imajo vse učinkovite in uspešne diete nekaj skupnih imenovalcev.

 • 6 najbolj zdravih virov maščob omega 3 – naravno, brez tablet!

  Pogosto slišimo, da bi morali nasičene maščobe, sol in sladkor črtati iz svoje prehrane. Toda strokovnjaki za prehrano pravijo, da ni dovolj, da se izogibamo tistemu, kar je slabo, temveč moramo tudi poskrbeti, da pojemo dovolj dobre hrane, torej tiste, ki vsebuje pomembna hranila.
 • Kaj nam naše sanje povedo o našem zdravju

  Sanje so lahko pogosto precej zanimiva reč, vendar pa se lahko v njih skriva tudi globlji pomen. Ali veste, da sanje lahko razkrivajo informacije o vašem zdravstvenem stanju?

  Večina nas sanja približno 4–6 ur dnevno, sanj pa se spomnimo še kakšnih 14 dni. Najlažji način, da si sanje zapomnimo, je, da se jih skušamo čim bolj spomniti takoj po tem, ko se zbudimo. Če namreč nazaj zaspimo in o sanjah ne razmišljamo, bomo najverjetneje pozabili prav vse podrobnosti.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.