Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

41–50 od 304

 • Zakaj se ne moremo upreti čokoladi?

  Če tudi vi spadate med tiste, ki se preprosto ne morejo upreti čokoladi ali tortici, sploh kadar jih muči stres, ste se najbrž spraševali, kako to, da nekateri to zmorejo. Raziskovalce so se dokopali do odgovora. Preverite.

 • Zabavne igre za trening možganov vaših otrok

  Najbrž se tudi vi pogosto sprašujete, kako bi lahko pomagali svojim otrokom do večjih šolskih uspehov, kajne? Pomoč pri domači nalogi, spodbujanje k učenju za konec tedna, najem inštruktorja – vse te stvari lahko seveda res pomagajo vašim otrokom, problem pa je v tem, da jih otroci le redko marajo. Mi pa vemo, kako lahko poskrbite za zabaven trening možganov svojih otrok s pomočjo spodnjih iger ...

 • Z zmerno vadbo hitreje do zanositve

  Ženskam, ki se trudijo zanositi, redna vadba prinaša več možnosti za uspeh, ugotavljajo raziskovalci. Pri tem pa tudi opozarjajo, da ima pretirana vadba prav nasproten učinek, saj zmanjšuje verjetnost zanositve.

 • Vse, kar morate vedeti o študentskem življenju

  Začetek novega študijskega leta smo že dočakali. Če je to vaše prvo študentsko leto, ste najbrž že res zelo nestrpni in morda tudi malce prestrašeni. Nič ne skrbite, pripravili smo vam namreč nekaj osnovnih informacij o študentskem življenju na splošno in tudi nekaj koristnih napotkov, ki vam bodo zagotovo olajšali prve študentske dni. 

 • Vpliv barv na naše počutje

  Barve imajo v našem življenju zelo pomembno vlogo, saj neposredno vplivajo na naše počutje in razpoloženje.To lahko še najbolj zaznamo v prostorih, kjer bivamo ali delamo.

  Včasih lahko opazimo, kako na nas vplivajo barve obleke in modnih dodatkov. Kako bolj živahno se počutimo v živih barvah. In obratno, ob slabem vremenu ali slabšem počutju se večkrat raje ovijemo v temnejše barve.

 • Verjeli ali ne: pesimisti hujšajo hitreje!

  Si večen optimist ali te pogosto dajeta pesimizem in slaba volja? Ponavadi je optimizem bolj zaželen, znanstveniki pa so odkrili, da za hujšanje velja ravno obratno: pesimisti lažje in hitreje shujšajo. Kako je to sploh mogoče? Nikar ne spreglej.

 • Valentinovo za samske punce

  Boš tudi letošnje valentinovo preživela brez spremljevalca? Nič za to, s tem, da si samska, ni prav nič narobe – in na vsak način se upri misli, da je valentinovo brez fanta velik poraz.

 • Valentinovo za moške: Vodič za preživetje

  Valentinovo je po svoji definiciji sicer praznik ljubezni – a za moške je lahko tudi precej stresen dogodek. S seboj namreč prinaša kopico pričakovanj, kup nepisanih pravih in številne pasti, v katere lahko pade nič hudega sluteč moški. Da boste letos lažje navigirali med ovirami, smo za vas pripravili vodič za preživetje.

 • V vaši omari so male leteče pošasti!

  Si tudi ti že kdaj srečala majhne leteče prikazni, ki so prifrfotale iz omare, kuhinjske shrambe ali garderobe? Ali pa si že našla majhne rjave živalce v moki ali čaju ... 

  V vsakem primeru, z njimi je treba stran! Kako, preberi v nadaljevanju.

 • Uživajte v novem letu

  Staro leto se je zaključilo – nanj imamo tako lepe kot tudi manj lepe spomine. Januarja je pravi čas, da se sprehodite skozi pretekle mesece in vse stvari, ki so se vam zgodile, premislite in jih uredite, da boste lahko v novo leto vkorakali le z lepimi spomini in ga uživali v polni meri.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.