Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

31–40 od 304

 • 10 navad uspešnih učencev

  Novo šolsko leto se je pravkar začelo in najbrž se tudi vi – podobno kot milijoni staršev po svetu – sprašujete, kako bi lahko pripomogli k šolskemu uspehu svojih otrok. Morda vam bo pri tem pomagalo 10 navad uspešnih učencev, ki jih predstavljamo v nadaljevanju ...
 • Kakšen je vaš »Teofrastov« značaj?

  Ljudje si nismo nikoli podobni. Vsak človek je unikat na svoj način. Razlikujemo se telesno, karakterno, vedenjsko ipd. Vendar pa nas v grobem povezujejo podobne lastnosti, ki nas razdelijo v določene skupine. Teofrast je v svoji knjigi Značaji opisal značaje, ki so ga obkrožali v zadnjem letu 115. olimpijade, torej 314 let pred krščanskim štetjem. Fascinantno je, da se ljudje skozi vsa ta stoletja niso veliko spremenili. Vas zanima, v kakšne značajske skupine se delimo?
 • 11 stvari, ki jih morate storiti to poletje

  Ko se začnejo prvi vroči dnevi, ko iz garaže potegnete žar in ko se prvič pritožite, da vam je prevroče, se zdi, da bo poletje trajalo večno. A kot vsako leto nas bodo tudi letos kar naenkrat presenetili prvi odpadli drevesni listi, hladnejše temperature in vprašanje, kako je mogoče, da je poletni čas minil tako hitro.

  Če si letošnje poletje želite resnično izkoristiti do zadnjega trenutka in ga tako vsaj malce podaljšati, preizkusite naslednjih 11 stvari.

 • Ko je zunaj vroče, kaj je bolje: klima ali odprta okna v avtu?

  Se boste tudi to poletje odpravili na morje? Seveda! Žal pa se bodo tudi tisoči drugih voznikov, kar pomeni, da boste peklensko poletno vročino v avtu morali prenašati kar nekaj ur. Čas je, da torej rešimo večno dilemo – je za hlajenje avta boljše uporabljati klimatsko napravo ali pa preprosto spustiti okna?
 • Ženske s širokimi boki živijo dlje kot suhe ženske

  Dobra novica za mnoge izmed nas – danski znanstveniki pravijo, da ženske z oblinami živijo dlje kot bolj suhe ženske. Poleg tega so raziskovalci z Inštituta za preventivno medicino v Københavnu ugotovili, da ženske s širokimi boki redkeje obolevajo za boleznimi srca.

 • Želite povišico? Delajte pametneje, ne več!

  Uporabite nekaj preprostih korakov, ki vam bodo pomagali dobiti višjo plačo, več spoštovanja na delovnem mestu in kariero, ki vam resnično odgovarja. Preberite, kako lahko z izobraževanjem in pravilno komunikacijo zaslužite več, kot zaslužite danes …

 • Zvezofobija: novodoben strah pred zvezami

  Fobija pomeni, da imaš strah pred nečim. Ta strah je tako velik, da ga sam ne moreš zatreti, ker mu preprosto nisi kos. Fobij je vseh vrst, vendar se v zadnjem času pojavlja predvsem ena – zvezofobija. Če povežemo pomen obeh besed, dobimo strah pred zvezo. Kaj pravzaprav to pomeni?

 • Zeleni na poti

  Za vse eko pristaše – naj dopust ne bo izgovor. Prav posod ste lahko okoljsko ozaveščeni. Preverite 7 poletnih eko namigov.

 • Zdravilo proti več kot 40 boleznim

  Zdravilne vplive aloe vere so spoznali že stari egipčani, ko so jih k raziskovanju pritegnili sočni listi te rastline. Ker se je izkazalo, da je zdravilna se je njeno raziskovanje nadaljevalo vse do danes, ko nam koristi in lajša težava za preko 40 različnih vrst bolezni.

 • Zaposlene mame - slabe mame?

  Otroci zaposlenih mater so slabšega zdravja od otrok, katerih matere ne hodijo v službo, kaže raziskava britanskih znanstvenikov. Odkritje bo vsekakor dvignilo veliko prahu, saj se število zaposlenih mater iz dneva v dan povečuje. 

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.