Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

21–30 od 304

 • 10 nenavadnih navad pametnih ljudi

  Kako prepoznati res pametne ljudi? Znajo hitro računati? Veliko berejo? Imajo mnenje o prav vsem? Morda, najlažje pa jih boste od navadnih smrtnikov zagotovo ločili po spodnjih 10 nenavadnih navadah.
 • 8 zabavnih aktivnosti, ki bodo poskrbele, da bo poletje trajalo večno

  Kako zelo všeč je poletje vam in vaši družini? Tako zelo, kaj? Škoda torej, da ne bo trajalo večno … Ali pač lahko? Predstavljamo vam 8 zabavnih družinskih aktivnostih, ob katerih boste tako uživali, da se vam bo zdelo, da poletje res traja večno.
 • 12 trikov proti vlomu med dopustom

  Se končno odpravljate na zelo zaslužen dopust? Dobro za vas, žal pa morda manj dobro za vaš zapuščen dom, ki lahko kaj hitro postane tarča nepridipravov. Vas zanima, kako lahko hitro in enostavno zaščitite svoj dom pred vlomilci, medtem ko boste sproščeno uživali ob morju?
 • 10 skrivnih trikov za boljše in cenejše bivanje v hotelih

  Kateri hotel si boste privoščili za letošnji dopust? Bi radi poskrbeli, da bo vaše bivanje tam še bolj prijetno? Preverili smo skrivnosti delovanja hotelov, razkrijemo pa vam lahko naslednje …
 • Kako prepoznati lažnivca

  Laganje je priljubljeno in razširjeno, lažemo tako rekoč vsi in povprečno v pogovoru mine komaj deset minut, preden eden ali oba sogovornika izrečeta laž. Laganje počasi prehaja med normalno obnašanje, če pa spadate v manjšino, ki se ji laganje upira, vam bo prišel še kako prav spodnji seznam verbalnih in neverbalnih znakov, ki vam bodo pomagali hitro razkrinkati lažnivca.
 • 17 zanimivih dejstev o levičarjih

  Na tiste, ki pišejo z levo roko, smo v nižjih razredih osnovne šole gledali zviška, čeprav gre v resnici za ljudi, ki so v mnogo čem boljši od večine, torej nas, ki pišemo z desno. Za vas smo izbrskali 17 zanimivosti o levičarjih.
 • Kaj vaša najljubša barva pove o vas?

  Vas zanima, kaj vaša najljubša barva pove o vaši osebnosti? Morda tudi, kaj drugi menijo o vaši najljubši barvi? Pa poglejmo ...
 • Ali lahko ura rojstva vpliva na vašo osebnost?

  Preprost odgovor – da! Presenečeni? Ura rojstva pa ne vpliva le na vašo osebnost, temveč tudi na vaš življenjski slog in sposobnosti. Vas zanima več? Hitro preverite, ob kateri uri ste bili rojeni, in berite dalje.
 • Samozavest – ključ do uspeha. Kako jo razviti?

  Si večkrat postavite ambiciozne cilje, a na njih že naslednji trenutek pozabite, ker menite, da so za vas previsoki? Si ne zaupate in menite, da so drugi vedno boljši od vas? Če se tudi vi bojite in dvomite o svojih sposobnostih, je čas, da temeljito spremite svoje mišljenje in pogled na svet, predvsem pa – na sebe.

  Postanite samozavestnejši, saj je to v sodobni družbi pomemben korak na poti k uspehu in osebnemu zadovoljstvu! Dovolj je izgovorov in pomislekov, saj lahko za svojo samozavest poskrbite že danes in precej lažje, kot se vam morda zdi. Vas torej zanima, kako?

   

   

 • 10 odličnih nasvetov za pozitivno stanje na računu

  Stanje na računu pravzaprav ni odvisno od tega, koliko zaslužite, pač pa predvsem od tega, kako pametno ravnate s svojim denarjem. Seveda je z visoko plačo precej lažje varčevati kot pa z nizko plačo, a vendar je uspeh v večini odvisen od vaše discipline. Preizkusite naslednje preproste nasvete in presenečeni boste, koliko denarja se bo v nekaj mesecih nabralo na vašem računu.
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.