Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

91–100 od 304

 • Popolna varuška za vašega otroka

  Za vašega otroka lahko najbolje poskrbite sami; s tem se zagotovo strinja vsakdo, ki je že izkusil lepote in tegobe starševstva. A včasih to preprosto ni mogoče, zato morate svojega otroka zaupati komu drugemu; pogosto je to otrokova babica ali teta, včasih pa ni druge poti, kot da za varstvo otroka poiščete varuško.

 • Popolna darila za vse tipe žensk

  Se vsako leto znova sprašujete kaj za dan žena podariti svoji mami, dekletu ali sestri? Se tudi vam vsako leto dogaja, da z darilom popolnoma zgrešite? Izbiranje daril za ženske je težko opravilo, strinjamo se, a če boste razmislili o osebnostih lastnostih in interesih vaše obdarovanke, bo vaša naloga lažja – za vsak tip ženske namreč obstaja popolno darilo! Kaj ji torej podariti, če je ...

 • Popoln prvomajski izlet

  Bliža se prvi maj – praznik, ki ga vsako leto težko pričakujemo. Vsako leto nam namreč prinese občutek, da je poletje že skoraj tu, poleg tega pa je nekaj prostih dni vedno dobrodošlih. In glede na to, da ste si dela proste dni trdo prislužili, jih nikakor ne smete prebiti doma na kavču ali celo nameniti spomladanskemu čiščenju. Raje si privoščite kak izlet! Kam in kako? Za vas smo pripravili nekaj odličnih predlogov…

 • Popestrite si svoj dom

  Včasih nam izgled našega doma deluje monotono in se v njem počutimo nekoliko dolgočasno. Vendar vedno obstajajo različni triki, kako popestriti naše bivanje, namesto novega pohištva pa si lahko omislimo različne dodatke, ki bodo naš dom prikazali v povsem drugačni luči. Poglejte si, kako!

 • Poletje in nosečnost: Na kaj morate biti poleti še posebej pozorne?

  Drage bodoče mamice, preden se odpravite na dopust, si preberite, na kaj je dobro biti pozoren. Da bo poletje minilo brez težav in da boste uživale tako ve kot vaši otročički.

 • Pogoji za uspešno poslovanje podjetja

  Dobra in kvalitetna komunikacija znotraj organizacije je eden izmed pogojev za izmenjavo znanj, izkušenj in informacij ter posledično tudi eden izmed pogojev za učinkovito učenje in napredovanje delavcev.

  Preberite kateri pogoji morajo biti izpolnjeni, da boste tudi v kriznih časih podjetju zagotovili uspeh ...

 • Plavanje je zagotovo najboljši šport – še posebej v morski vodi!

  Plavanje aktivira vse mišice, krepi srce in žilni sistem, poglablja dihanje in povečuje zmogljivost pljuč, dobro pa vpliva tudi na duševnost.

 • Osnove vzgajanja najstnikov

  Tako. Za vami so naporna leta nočnega vstajanja, hranjenja, otroških bolezni, bolniških dopustov, dragega vrtca, prvih šolskih dni. Iz malčka je, zdi se, kot da čez noč, zrasel najstnik, in če ste mislili, da so pred vami mirnejši časi, ste se ušteli.

  Čakajo vas korenite spremembe ter neizogibni (družinski) konflikti; temu se preprosto ne morete izogniti.

 • Oranžne lepotice - odlična popestritev jedilnika

  Ste opazili, da buče v trgovinah niso več le okras, temveč da jih tudi prodajajo? Pravzaprav so v kulinariki postale oranžne, muškatne buče prav popularne. Če ste se vprašali, kaj vendar naj z bučo počnem, vam za začetek razkrivam nekaj okusnih nasvetov.

 • Odkrijte darilo v darilu

  UNICEF si že več kot 60 let neutrudno prizadeva, da bi otrokom zagotovil kar najboljši začetek življenja. Posameznik pridobi najbolj trdne temelje za svojo prihodnost, če je že v rosnih letih deležen ustrezne oskrbe.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.