Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

1–10 od 304

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 31
 • 7 vzrokov za neprijeten vonj v vašem domu

  Včasih je prva stvar, ki jo opazimo ob prihodu (ali ko smo šli kam na obisk), prijeten vonj, ki vlada v stanovanju oziroma hiši. Je tudi pri vas doma tako? Ali pa v vas morda ob vstopu v vaš dom najprej udari neprijeten smrad, ki mu nikakor ne najdete izvora? Če se želite enkrat za vselej spopasti z neprijetnimi vonjavami, preverite naslednjih 7 najpogostejših osumljencev.
 • Ostanite povezani s svojimi najdražjimi tudi v času karantene

  V teh dneh smo večinoma ločeni od nekaterih svojih najdražjih; od staršev, starih staršev, bratov in sester, bližnjih prijateljev … Seveda vemo, da je to za vse najbolje, a dolgo obdobje brez stikov vseeno ni najbolj enostavno, sploh če so naši odnosi topli in smo navajeni pogostih druženj. Kako pa lahko tudi v času karantene poskrbimo za ohranjanje povezanosti?
 • 5 učinkovitih nasvetov za delo od doma

  Številne med vami so aktualne okoliščine verjetno prisilile v to, da delate od doma. In čeprav se na prvi pogled morda zdi, da ni prav nič drugače, da boste namesto v pisarni odslej pač delali za kuhinjsko mizo, pa ima delo od doma vseeno določene posebnosti, ki bi jih morali poznati. Za vse, ki niste povsem prepričani, kako bi se organizirali, smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov, s pomočjo katerih boste lažje prebrodili ta čas.
 • 10 neverjetno učinkovitih trikov profesionalnih čistilcev za popolno čistočo vašega doma

  Kako dobro vam gre čiščenje? Neumno vprašanje, kajne – čistiti pa res znamo vsi! A nekateri bolje kot drugi, med nami pa obstajajo tisti, ki se z zadevo ukvarjajo profesionalno. Profesionalne čistilce smo poprosili, da nam zaupajo svoje najbolj skrite trike za popolno čistočo, s svojimi odgovori pa so nas res presenetili. Mislite, da bodo tudi vas?
 • Ali je vaš dom napadla plesen?

  Ste tudi v vi svojem domu opazili temne madeže, ki naznanjajo, da se je k vam vselila plesen? Gre za izjemno neprijetno nadlogo, ki je lahko tudi nevarna za naše zdravje, zato bi morali storiti vse, kar lahko, da se ji izognemo.

  In kako to storimo? No, najprej moramo vedeti, da plesen obožuje vlago, zato bi moral biti to vsekakor prvi korak v boju proti plesni. Za vas smo zato pripravili nekaj odličnih nasvetov, ki vam bodo pomagali pregnati vlago (in posledično tudi plesen) iz vašega doma.

 • 7 razlogov, zakaj prav vsi potrebujemo prijatelje, ki povedo čisto vse, kar jim pade na misel

  Iskrenost je čudovita stvar – ampak ali je je lahko tudi preveč? Včasih res, večinoma pa je zelo dobro, da nam kdo direktno pove, kako je na stvari. Zato prav vsi potrebujemo prijatelje, ki so neposredni in vedno povedo čisto vse, kar jim pade na misel.

  Če vam je to včasih težko slišati, se spomnite na naslednjih 7 razlogov, ki vam bodo razkrili, zakaj je to nujno potrebno.

 • Kaj vaš najljubši televizijski program pove o vas?

  Vse naše navade razkrivajo nekaj o nas. Tudi gledanje televizije. Kaj na televiziji pa najraje in najpogosteje gledate? Vas zanima, kaj to razkriva o vaši osebnosti in življenju? Pa poglejmo.
 • Barve za stene, ki vas bodo najbolj učinkovito sprostile

  Seveda že dobro veste, da ima skodelica toplega čaja, poslušanje mirne glasbe ali sprehod po parku pomirjujoč učinek na vaše srce, um in dušo. Vendar pa morda niste vedeli, da lahko zelo podoben učinek dosežete tudi s tem, da se obdate s sproščujočimi barvami.

  Predlagamo vam torej, da svoje stene obarvate v eno od naslednjih barv …

 • 14 dejstev o Butanu, najsrečnejši državi na svetu

  Skrivnostna in slikovita dežela, ki leži med Indijo in Kitajsko, je bila vse do leta 1974 nedostopna za turiste.

  Dandanes pa lahko vsi, ki imajo dovolj denarja in volje, da se spopadejo s številnimi formalnostmi, obiščejo Butan. A čeprav so meje sedaj odprte, skuša butanski kralj še naprej omejiti število turistov, ki obiščejo državo.

  In kako je Butanu uspelo, da postane najsrečnejša država na svetu?

 • Kaj vaša najljubša hrana razkriva o vas

  Mnoge izbire, ki jih naredimo v življenju, nam lahko povedo marsikaj o naši osebnosti in življenjskem slogu, vključno s hrano. Kaj torej pomeni, če imate najraje pekočo hrano? Ali lahko pogosta želja po pici o vas razkrije kaj pomembnega? Odkrijte odgovora na ti vprašanji in še mnoga druga v nadaljevanju.
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.