V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Vsak dan razkrijemo novo ponudbo, ki velja le 24 ur!

ADVENTNI KOLEDAR 2018

Vzglavnik Dobro jutro 57% ceneje še:
[banner_timer]
 

Wet & Dry 5v1 Wellneo Beauty Pro

Wellneo 5v1 Beauty Pro Wet & Dry združuje vse, kar potrebujete za privlačno in čudovito telo. Sedaj imate lahko urejeno brado, prirezane dlačice, sijoče nohte in čudovita stopala brez trde kože z 1 samim izdelkom.

Wet & Dry 5v1 Wellneo Beauty Pro
29,90 €
Izberite možnost
Pokličite nas na: 080 10 15
Stock: 1
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Dodatne informacije
 • Tehnične specifikacije
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Wellneo 5v1 Beauty Pro Wet & Dry združuje vse, kar potrebujete za privlačno in čudovito telo. Sedaj imate lahko urejeno brado, prirezane dlačice, sijoče nohte in čudovita stopala brez trde kože z 1 samim izdelkom.

Preberite več
Podroben opis

Edini lepotni set, ki ga potrebujete

Komplet Wellneo 5v1 Beauty Pro Wet & Dry vas bo navdušil - tako inovativen in praktičen je, poleg tega pa vsebuje prav vse, kar potrebujete za eleganten, urejen videz. S tem čudovitim izdelkom, ki združuje 5 različnih naprav, boste imeli:

 1. Gladke noge
 2. Pobrite podpazduhe
 3. Stopala brez otiščancev
 4. Prirezane dlake
 5. Sijoče nohte
1 2 3 4 5

Polepšajte se od glave do pet

Vsakdo si zasluži svilnato gladko kožo. S kompletom Wellneo 5v1 Beauty Pro Wet & Dry lahko za to poskrbite kar v udobju svojega doma in to z minimalnimi stroški.

Predstavljajte si, kako svobodni boste: nič več dragih britvic ali pen za britje, vaša koža ne bo več trpela opeklin zaradi vročega voska, ne bo se vam več treba ukvarjati z zamudnimi in dragimi storitvami lepotnih salonov!

Mnenje zadovoljne stranke

Uporabljam ga za odstranjevanje trde kože in oblikovanje nohtov. Uporabljam ga tudi za britje nog. V bistvu ga uporabljam za vse, kar potrebuje ženska. 

Ana V., zadovoljna stranka

Uživajte v popolni preobra v udobju svojega doma

Wellneo 5v1 Beauty Pro Wet & Dry je nov, revolucionaren sistem za urejanje telesa, ki bo kmalu po prvi uporabi postal vaš nepogrešljivi pripomoček. Ker je praktičen in popolnoma enostaven za uporabo vam bo zagotovil vse kar potrebuje za privlačen in urejen videz.

 • Primeren je za mokro in suho uporabo - ker je vodoodporen ga lahko uporabljate kar med tuširanjem.

 • Vgrajena LED lučka vam zagotavlja popolno vidljivost in večjo natančnost pri urejanju.

 • Ker je majhen, kompakten in brezžičen je izjemno enostaven za uporabo.

 • Zaradi ergonomske oblike se popolnoma prilega v vašo roko.

5 posameznih funkcij v 1 praktičnem kompletu

Wellneo 5v1 Beauty Pro Wet & Dry združuje 5 učinkovitih naprav v 1: odstranjevalec trde kože, epilator, brivnik, prirezovalnik dlak ter set za manikiro in pedikuro s 5 različnimi nastavki. Sedaj ne boste več potrebovali 5 različnih naprav, saj se boste z Wellneo 5v1 Beauty pro Wet & Dry lahko uredili od glave do pet, prihranili pa boste čas in denar.

Pokažite svoja stopala v natikačih in sandalih

Wellneo 5 v 1 Beauty Pro Wet & Dry je nov, revolucionaren sistem za odstranjevanje dlačic, ki bo postal vaš nepogrešljiv partner. Naj vas ne bo strah pokazati svojih mehkih in gladkih stopal ... kjerkoli in kadarkoli! Odstranjevalec otiščancev učinkovito in brez napora odstrani mrtvo, trdo, suho kožo in grobe otiščance, koža na vaših nogah pa ostane prijetno mehka.

Znebite se nezaželenih dlačic v samo enem preprostem koraku

Epilator učinkovito stanjša debelino vaših dlačic, prav tako pa upočasni njiihovo rast. Zato se vam ne bo več treba briti na nekaj, ampak bo dovolj le enkrat na nekaj tednov.

Brivnik & prirezovalnik dlačic za popolnoma urejen videz

Koži prijazen prirezovalnik dlačic je zasnovan tako, da se boste z njimi enostavno uredili ter si zagotovili privlačen in zapeljiv videz. Dame se boste brez težav uredile za na plažo, fantje pa si lahko s 3 različnimi nastavitvami dolžine britja prirežete in privlačno oblikujete brado.

Brez sramu pokažite svoja urejena stopala in urejene dlani

Prirežite, spolirajte in oblikujte svoje nohte v nekaj trenutkih s pomočjo seta za manikiro/pedikuro, ki je odlična izbira za uporabo tako na naravnih kot tudi na umetnih akrilnih nohtih. Naj bo koža na vaših rokah in stopalih vedno mehka in svilnata s pomočjo nastavka za odstranjevanje trde kože.

V kompletu boste prejeli tudi 4 nastavke za manikiro/pedikuro za:

 1. Poliranje nohtov do naravnega sijaja.
 2. Oblikovanje nohtov.
 3. Čiščenje pod nohti.
 4. Glajenje nohtov.
 
Dodatne informacije

Komplet vključuje:

 • 1x Wellneo 5in1 Beauty Pro Wet & Dry
 • 1x odstranjevalec trde kože
 • 1x brivnik + prirezovalec dlak
 • 1x epilator
 • 1x komplet za manikiro/pedikure s 5 različnimi nastavki
 • 1x krtačko za čiščenje
 • Brezplačno prejmete obrazno krtačko

Tehnični podatki:

 • velikost izdelka: 16 cm
 • teža izdelka: 0,35 kg
 • napajanje: 3V - 2x AA bateriji (nista vključeni v kompletu)
 • število nastavitev hitrosti: 1 raven hitrosti za vsako funkcijo
Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Izdelek ima skladno z določbami Pravilnika o blagu, za katero izda garancija za brezhibno delovanje (Uradni list RS, št. 14/12) 1-letno obvezno garancijo po zakonu. O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naše izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tako plačilo je enostavno in hitro – predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila.

Našemu svetovalcu boste ob dostavi izdelka preprosto plačali z gotovino in že boste lahko uživali v uporabi svojega izdelka! Pozanimajte se, nekatere izdelke tudi prevzamete v naših trgovinah.

Plačilo na obroke

Pri izbiri plačila izberite plačilo na obroke in izberete željeno število obrokov. Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita.

Kreditno pogodbo lahko sklenete za celotno vrednost nakupa do 3.000 EUR, lahko pa del kupnine plačate tudi z gotovino ali z drugimi plačilnimi sredstvi. Minimalni znesek kredita znaša 49,90 EUR, minimalni obrok pa 10 EUR.

Kredit lahko pridobi:

 • polnoletna fizična oseba, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Sloveniji
 • redno zaposlen v Sloveniji
 • ali upokojen (prejema pokojnino v Sloveniji).

Če seštevek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom (pri Summit Leasingu) ne presega 400 EUR, lahko pridobite kredit le na osnovipredložitve osebnega dokumenta in davčne številke ter izpolnitve vloge, s katero potrjujete, da:

 • ste starejši od 21 let
 • ste lastnik nepremičnine v Republiki Sloveniji, kjer imate zadnja tri leta stalno prebivališče
 • imate odprt transakcijski račun pri banki v Sloveniji z veljavno debetno in/ali kreditno kartico
 • če ste zaposleni:
  • pri delodajalcu v Republiki Sloveniji za nedoločen čas ali za določen čas, pri čemer boste sklenili kreditno pogodbo, katere trajanje ne bo daljše od vaše zaposlitve za določen čas,
  • vaš zadnji priliv iz naslova plače znaša najmanj 500 EUR
 • če ste upokojeni:
  • vaš zadnji priliv iz naslova pokojnine znaša najmanj 400 EUR

Če ne izpolnjujete pogojev za pridobitev kredita do 400 EUR oz. če znesek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom znaša do 1.250 EUR poleg osebnega dokumenta in davčne številke potrebujete še:

 • če ste zaposleni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje plače, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 500 EUR,
  • če na izpisku ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, predložite še plačilno listo,
  • če ste na porodniškem dopustu, predložite tudi originalno potrdilo delodajalca o zaposlitvi. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni. Če ste zaposleni za določen čas, doba odplačevanja kredita ne sme presegati trajanja zaposlitve oz. je največ 12 mesecev.
 • če ste upokojeni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje pokojnine, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 400 EUR,
  • če na izpisku ne piše POKOJNINA ali ZPIZ ali PENZ, predložite še zadnje obvestilo ZPIZ-a.

Če vaša izpostavljenost skupaj z novim kreditom presega 1.250 EUR, predložite enako dokumentacijo, kot to velja za izpostavljenost do 1.250 EUR, pri čemer se ugotavlja vaša kreditna sposobnost. Osnova za določitev kreditne sposobnosti je priliv iz naslova vaše zadnje plače/pokojnine. Skupna mesečna obremenitev lahko znaša največ 40% osnove in jo sestavlja mesečna obveznost iz naslova novega kredita in morebitni drugi odtegljaji za plačilo iz pogodb o prodaji na obroke, kreditov in leasingov, ki so razvidni z bančnega izpiska. Pri tem mora biti izpolnjen tudi pogoj, da vam po odbitku vseh obveznosti ostane najmanj znesek v višini minimalne neto plače.

Samostojni podjetniki, osebe, ki opravljajo poklic kot samostojno dejavnost, kmetje, osebe, ki opravljajo javna dela, prejemajo avtorski honorar ali plačilo iz naslova pogodb o poslovodenju,
ne morejo pridobiti hitrega kredita.

Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.
Summit Leasing Slovenija si pridržuje pravico, da zavrne odobritev kredita brez obrazložitve.

Telefon: 01 548 3000 ali 01 548 3001 (od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 16:00, v petek od 8:00 do 15:00)
Faks: 01 548 30 20
E-pošta: smkrediti@slsi.si

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA_electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 0 mnenj

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.