Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Katere so prednosti ležišč Dormeo?

Dormeo je več kot ležišče: Dormeo je že 8 let sinonim udobnega spanja in sproščenega, zadovoljnega življenja. Naša želja je zagotoviti odlično spanje in oplemenititi spalno okolje prav vsakemu posamezniku. Blagovna znamka Dormeo je zaradi naše predanosti postala ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk ležišč v Sloveniji. Po raziskavi podjetja Valicon, ki je bila izvedena februarja 2008, je Dormeo najbolj prepoznavna znamka ležišč na slovenskem trgu, saj ga je v raziskavi navedlo kar 99 % ljudi, uporablja pa kar 43 % vseh anketirancev.

Dormeo je več kot ležišče: Dormeo je sinonim udobnega spanja in sproščenega, zadovoljnega življenja.

Naša želja je zagotoviti odlično spanje in oplemenititi spalno okolje prav vsakemu posamezniku.

Blagovna znamka Dormeo je zaradi naše predanosti postala ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk ležišč v Sloveniji.

Po raziskavi podjetja Valicon, ki je bila izvedena februarja 2008, je Dormeo najbolj prepoznavna znamka ležišč na slovenskem trgu, saj ga je v raziskavi navedlo kar 99 % ljudi, uporablja pa kar 43 % vseh anketirancev.

Prav tako so zaupanje v naše izdelke izkazali bralci revije Reader's Digest in nam tudi letos dali priznanje Trusted brands.

Prav tako smo za leto 2009 prejeli priznanje Superbrands, ki ga podeljujejo strokovni svet in pa potrošniki preko spleta. Priznanje nas uvršča med najprestižnejše blagovne znamke v Sloveniji.

Ponosni smo, da na Dormeu spi že skoraj vsak tretji Slovenec!

Ležišče Dormeo po zadnjih podatkih uporablja kar 28 % slovenskih gospodinjstev, izbrali pa so ga pa zaradi:

  • spremljanja trendov,
  • cenovne dostopnosti,
  • inovativnosti in
  • izbranih materialov.

Izdelki Dormeo so narejeni po meri posameznika in nudijo maksimalno ugodje – ne glede na to, kje ste in kaj počnete.

Dovolite, da vam predstavimo številne prednosti ležišč Dormeo

Na Dormeu se zavedamo, da je zdravje pomembno. Kako zdravi smo, pa je precej odvisno tudi od kakovosti spanja. Ležišča Dormeo združujejo mnoge pozitivne lastnosti, ki vas zazibajo v trden spanec in lajšajo bolečine. Vsaka oznaka označuje eno lastnost, po kateri lahko prepoznate ležišče Dormeo v množici drugih.

10 zanesljivih razlogov za izbiro ležišča Dormeo

1. Vsa ležišča Dormeo so anatomska in ortopedska

Ležišča Dormeo so izjemno udobna in prilagojena potrebam sodobnega človeka. Jedro ležišča iz najkakovostnejših materialov se povsem prilagodi vašemu telesu, pri tem pa med spanjem ne pritiska na telo. Ležišča spodbujajo pravilno lego telesa in tako preprečujejo bolečine v hrbtu, vratu in bokih.

Pri vseh ležiščih Dormeo lahko najdete številčno oznako ortopedskosti in anatomskosti posameznega ležišča in si izberete najustreznejšega zase.

2. Ležišča so zaščitena pred pršicami in bakterijami

Ležišča Dormeo ščitijo vaše zdravje pred pršicami in bakterijami, saj so vse prevleke impregnirane z zaščito CleanEffect®®. To je svetovno priznan postopek za zaščito tkanin pred pršicami, bakterijami in glivicami.

Ležišča Dormeo zato še posebno priporočamo astmatikom in vsem, ki trpite zaradi alergij.

3. Dodatna zaščita proti alergijam

Da bi še dodatno zaščitili ležišča, smo pod zgornjo prevleko večine ležišč dodali antialergijsko silikonsko vato, ki še dodatno poskrbi za zaščito pred pršicami, bakterijami in alergeni.

4. Z zaščito RESISTAT do mirnih noči brez prasketanja in iskrenja

Med spanjem se ljudje pogosto premikamo, popravljamo vzglavnik in odejo. Ob tem se zaradi stika materialov zelo pogosto sprošča statična elektrika, ki negativno vpliva na naše počutje. Statično elektriko opazimo v obliki isker, ki so boleče in neprijetne.

Prevleke večine ležišč Dormeo so zato obogatene s karbonskimi vlakni (RESISTAT), ki odvajajo statično elektriko. Tako med spanjem ne doživljamo več neprijetnih presenečenj. Poleg tega pa zaščita RESISTAT preprečuje tudi zadrževanje prašnih delcev in pršic.

5. Dormeo je v stalnem stiku z naravo

Pri proizvodnji ležišč se trudimo, da bi uporabljali kakovostne naravne materiale, ki so nežni do kože in prijazni zdravju. V izdelkih Dormeo tako lahko najdete bombaž, bambus, sojo, srebro, aloe vero, naravni lateks … ki skupaj v kombinaciji s skrbno obdelanimi umetnimi materiali, ki so prijazni do alergikov, ustvarjajo popolno spalno okolje.

6. Ležišča Dormeo dihajo

Dobro zračeno ležišče je osnova za dober spanec in dolgo življenjsko dobo ležišča. Različni materiali, uporabljeni pri proizvodnji ležišč Dormeo, so izjemno zračni in dobro dihajo. Ecocell®, Talalay, Ultralatex … imajo edinstveno celično zgradbo, skozi katere zrak nemoteno prehaja in odvaja odvečno vlago. Tako ostane ležišče suho, vi pa se lahko vsak večer potopite v udobno, sveže ležišče.

Za dobro zračnost ležišča pa je obvezna uporaba letvene podlage, ki omogoča redno prezračevanje ležišča in odvajanje vlage, ki jo izločamo med spanjem.

7. Naši materiali so prijazni do okolja

Ležišča Dormeo so narejena iz naprednih, okolju prijaznih, 100% razgradljivih materialov, ki so primerni za reciklažo. Vse materiale stalno izboljšujemo in v proizvodnjo vnašamo nova znanstvena dognanja ter tehnologije, ki skrbijo za čistejšo prihodnost našega planeta.

8. Jamstvo

Vsa ležišča Dormeo imajo večletno podaljšano jamstvo, ki velja za jedro, ne pa samo za prevleko ležišča. Tako lahko za jedro dobite 6, 12 oz. 15 let jamstva, odvisno od tipa ležišča, za prevleko ležišča pa 1 leto.

Če v obdobju garancije opazite nezaželene spremembe, vam bodo naši svetovalci pomagali rešiti težavo oz. vam po potrebi ležišče zamenjali z novim.

9. Dormeo vam prinesemo v vašo spalnico

Nameščanje težkega ali velikega ležišča v posteljo je lahko zelo naporno. Ob nakupu ležišča Dormeo vam bodo naročeno naši svetovalci pripeljali na dom, ležišče pa po želji prijazno namestili v posteljo.

Po nekaj urah boste lahko posteljo že postlali in sladko zaspali na svojem novem ležišču.

10. Brezplačna možnost 30-, 60- ali 90-dnevnega testiranja

Izbira ležišča ni enostavna odločitev. Če vam novo ležišče zares ustreza, lahko izveste samo tako, da na njem spite nekaj tednov. Šele takrat se lahko prepričate o vplivu ležišča na vaše zdravje in počutje.

Zaradi tega vam pri Dormeu ponujamo ekskluzivno možnost, da ležišče nemoteno uporabljate 30, 60 ali 90 dni (odvisno od ležišča). Če ležišče Dormeo ne bo izpolnilo vaših pričakovanj, nam ga lahko vrnete, mi pa vam bomo brez vprašanj vrnili denar. (Ne velja za ležišča po meri.)

Ne prepustite svojega spanca, zdravja in udobja naključju, ampak izberite kvalitetno ležišče po vaši meri, na katerem se boste zbujali spočiti in polni energije. Za več informacij o ležiščih Dormeo kliknite tukaj.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.