Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Popolna vzmetnica za krepčilen spanec

Vzmetnica Dormeo: kakovostna izbira z dolgoletno garancijo

Vzmetnica Dormeo je garancija za čvrst, nemoten in zdrav spanec skozi celo noč. Pozabite na bolečine v vratu, križu, kolkih in bokih – z vzmetnico Dormeo boste spali kot dojenček dolga leta. Brez skrbi za kakovost – vzmetnice Dormeo imajo dolgoletno garancijo na jedro. Izberite si svojo!

Vzmetnice za vse okuse in potrebe

Pri Dormeu smo z bogato izbiro najrazličnejših vzmetnic poskrbeli tudi za vse vaše potrebe in želje. Trde, manj trde, mehke in srednje mehke vzmetnice, take iz naravnih ali sintetičnih materialov, vzmetnice za lajšanje bolečin v križu, hrbtu, vratu, vzmetnice proti potenju, vzmetnice za pomirjanje in aromaterapijo, vse pa zaščitene proti pršicam, prahu in bakterijam – to je lahko samo Dormeo! Oglejte si širok izbor vzmetnic in se odločite za svojo najljubšo vzmetnico, ki vam bo prinesla naspana jutra in veliko energije za vaše delovne obveznosti:

  • vzmetnica s spominsko peno je prijetno udobna in mehka; za srednje mehko vzmetnico Dormeo Memory 2+12 kliknite tukaj
  • vzmetnica z dodatkom srebra je še posebej primerna za ljudi, ki se med spanjem veliko potijo. Za vas smo pripravili 2 vzmetnici proti potenju: Dormeo iMemory 2+12 Silver in vzmetnica Dormeo Silver Plus.
  • vzmetnica z bambusom je izjemno mehka, nežna, osvežujoča, hkrati pa prava izbira za ekološko ozaveščene ljudi. Več o vzmetnici Dormeo Bamboo si lahko preberete s klikom tukaj.

Prepričljive prednosti vzmetnic Dormeo: 8 razlogov za vaš najboljši spanec doslej!

Dormeo že skoraj desetletje navdušuje s kakovostnimi vzmetnicami, ki jih lahko najdemo skorajda v vsakem slovenskem domu. Zakaj so vzmetnice Dormeo tako priljubljene, kako vam pomagajo spati bolje? Oglejte si 8 prednosti vzmetnic Dormeo:

  • najbolj kakovostni materiali na trgu dajejo vašemu telesu maksimalno udobje, zato bo vsaka noč na vzmetnici Dormeo minila v globokem spancu, zbujali pa se bosta v naspana jutra
  • vse vzmetnice Dormeo so ortopedske in anatomske, zato preprečujejo bolečine v hrbtu, vratu in bokih in se popolnoma prilegajo obliki vašega telesa,
  • zaščita RESISTAT na večini vzmetnic preprečuje sproščanje neprijetne statične elektrike in nabiranje prahu, hkrati pa odganja pršice,
  • vzmetnice Dormeo se dajo 100% reciklirati, hkrati pa so koži in zdravju prijazne,
  • vzmetnice so narejena iz zračnih materialov, ki odlično dihajo in odvajajo vlago. Na vzmetnici Dormeo boste vedno spali na suhem, svežem in udobnem,
  • vzmetnico vam pripeljemo na dom, naši svetovalci pa vam jo namestijo v posteljo namesto vas,
  • Dormeo ponuja brezplačno testiranje vzmetnic za 30, 60 ali 90 dni. Tako lahko vzmetnico testirate in na njej spite 30, 60 ali 90 dni. Če vam ne bo ustrezala, nam jo vrnete in denar boste nemudoma dobili nazaj.
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.