Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Kako izberemo vzmetnico glede na spalni položaj?

Pri izbiri vzmetnice le malokdaj pomislimo na spalni položaj, pa je pravzaprav zelo pomemben. preberite si, kako vzmetnico potrebujemo glede na položaj, v katerem spimo: na hrbtu, boku, trebuhu ali mešano.

1. Vzmetnica za spalni položaj na hrbtu

Če običajno spite na hrbtu, vaše telo zahteva tršo vzmetnico. Teža telesa je v tem položaju razporejena po celi vzmetnici, hrbtenica pa potrebuje čvrsto podporo.

2. Vzmetnica za spalni položaj na trebuhu

Če spite na trebuhu, je za vas ustrezna srednje mehka vzmetnica, ki se odziva na obliko telesa in razporeditev teže. Priporočamo vam kombinirano vzmetnico iz trdega in mehkega dela, saj oba skupaj nudita podporo hrbtenici in udobje.

Dormeo vam priporoča:

  • vzmetnico Memory 2+12: iz čvrstega Ecocell® jedra in mehke spominske pene. Več informacij o tej vzmetnici najdete s klikom tukaj.
  • vzmetnico iMemory 2+12 Silver: iz Ecocell® jedra in spominske pene z dodatkom srebra. Več informacij o tej vzmetnici najdete s klikom tukaj.

3. Vzmetnica za spanje na boku

Če ponavadi spite na boku, izberite mehko vzmetnico ki varuje ramena, medenico in gležnje. Spanje na pretrdi vzmetnici namreč lahko oslabi kroženje krvi, kar povzroča zbujanje in premetavanje. Dormeo vam priporoča:

  • vzmetnico Bamboo: iz Ecogreena in Bio spominske pene z dodatkom bambusa. Več informacij o tej vzmetnici najdete s klikom tukaj.

4. Vzmetnica za kombinirane spalne položaje

Če spite v vseh omenjenih položajih, je za vas najboljša srednje čvrsta do mehka vzmetnica, ki pazi na ramena, medenico, kolena in gležnje. Svetujemo vam naslednje vzmetnice Dormeo:

  • Memory 2+12: iz čvrstega Ecocell® jedra in mehke spominske pene. Več informacij o tej vzmetnici najdete s klikom tukaj.
  • iMemory 2+12 Silver: iz Ecocell® jedra in spominske pene z dodatkom srebra. Več informacij o tej vzmetnici najdete s klikom tukaj.
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.