Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Kaj vse potrebujete za izjemen spanec?

Kakovosten spanec začnemo pogosto ceniti šele takrat, ko ga izgubimo. Nespečnost je pogosto posledica dotrajanega ali neprimernega ležišča, odsluženega vzglavnika in neprimernega posteljnega dna. Da bi se lahko spopadli z naglicami in bremeni vsakdana, morate biti spočiti. To vam bo uspelo le, če bo vaše celotno spalno okolje čimbolj udobno in zdravju prijazno.

Kakovosten spanec začnemo pogosto ceniti šele takrat, ko ga izgubimo. Nespečnost je pogosto posledica dotrajanega ali neprimernega ležišča, odsluženega vzglavnika in neprimernega posteljnega dna.

Da bi se lahko spopadli z naglicami in bremeni vsakdana, morate biti spočiti. To vam bo uspelo le, če bo vaše celotno spalno okolje čimbolj udobno in zdravju prijazno.

Dormeo vam zagotavlja vse, kar potrebujete za zdravo spalno okolje

Za udoben spanec potrebujete ustrezno spalno rešitev, ki poskrbi za naravno lega telesa in glave, hkrati pa vas zaziblje v spanec:

  • kakovostno ležišče, ki nudi vašemu telesu potrebno oporo in udobje,
  • ustrezen vzglavnik za podporo ramenom, vratu in glavi,
  • letvice, ki skrbijo za pravilno lego in zračnost ležišča in
  • primerno odejo ali pregrinjalo.

Kakovostno ležišče: osnova za dober spanec brez jutranjih bolečin

Ležišče je zagotovo osnova vsake postelje. Brez dobrega ležišča enostavno ne morete dobro spati, saj v dolgih urah ležanja na neudobni površini telo ne spi, ampak išče udobnejši položaj. Zaradi tega lahko zjutraj vstajate okoreli, neprespani in slabe volje – mogoče ravno od tod izhaja rek Vstati z levo nogo?

Kakorkoli, ne zanemarjajte pomena udobnega, zanesljivega ležišča, ki skrbi za vaše telo takrat, kadar vi spite. Ležišča Dormeo si lahko ogledate s klikom tukaj, za pomoč pri izbiri pa si preberite vodič Kako izbrati ležišče?

Kako vam lahko skrbno izbran vzglavnik izboljša spanec?

Če se boste odločili za nakup ležišča in boste pri počitku uporabljali vzglavnik slabše kakovosti, s tem ne boste rešili težav. Še več, lahko jih boste s tem celo povzročili ali si stanje precej poslabšali.

Nepravilna lega glave namreč lahko povzroča bolečine v zgornjem delu hrbtenice, vratu in ramenih Pravilno izbran vzglavnik pa razbremeni vratne mišice, saj se jim med spanjem več ni treba napenjati, sprosti ramena in zgornji del hrbtenice.

Dormeo vzglavniki so bili razviti z namenom, da nudijo vašemu vratu in glavi pravilno lego in maksimalno podporo. Izbirate lahko med anatomsko oblikovanimi, svilenimi ali klasičnimi vzglavniki, vsem pa je skupna absolutna kakovost in vzdržljivost. Izberite si svojega s klikom tukaj.

Če imate pri izbiri vzglavnika težave, pa vam svetujemo, da si prej preberete vodič Kako izbrati vzglavnik?

Za popolno oporo hrbtenici in svežino ležišča nujno potrebujete prilagodljive letvice

Za popolno udobje, pravilno podporo telesu in dolgo življenjsko dobo ležišča je obvezna uporaba letvene podlage. Z njo boste preprečili zadrževanje vlage na ležišču in s tem močno zmanjšali možnost za razvoj bakterij in plesni.

Dormeo letvene podlage omogočajo zdrav spanec, saj je vaše telo v najprimernejšem – ergonomskem položaju.

Izbor letvenih podlag Dormeo si lahko ogledate s klikom tukaj, za pomoč pri nakupu pa smo vam pripravili praktičen vodič Kako izbrati letveno podlago?

Naj vas odeja prijetno greje in boža vašo kožo

Pika na i vsake postelje je seveda prijetno topla odeja, ki vas zavije v mehkobo in udobje. Pri Dormeu lahko izbirate med številnimi prešitimi odejami, izdelanimi iz bombaža, svile, Tencela, puhastih vlaken Wellsleep®

Tako lahko v bogati izbiri najdete pravo odejo za svoje potrebe. Ponudbo odej si lahko ogledate tukaj, za pomoč pri nakupu pa si oglejte vodič Kako izbrati prešito odejo?

Ker pri Dormeu dajemo glavni poudarek zdravju in dobrem počutju, smo pripravili spalne rešitve, ki so cenovno ugodnejše in hkrati zagotavljajo popolno spalno udobje.

Ogledate si jih lahko s klikom tukaj.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.