Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Alergije

Adijo, alergeni! Pozdravljen, spanec!

Mnogi izmed nas še predobro poznamo nesrečne alergije: kihanje, moker nos, srbeče oči, grlo ... Ni pomembno, od kod izvirajo – vsem je skupno to, da nam kradejo spanec. Posledice so seveda slaba volja, pomanjkanje energije, nizka storilnost, zmanjšana želja po spolnosti ...

Zamenjajte običajno posteljnino za antialergijsko

Predlagamo vam svilen vzglavnik z antialergijskim polnilom, saj preprečuje zadrževanje pršic. Če imate klasično vzmetnico, jo zaščitite z antialergijskim nadvložkom, zelo priporočljivo pa je tudi, da posteljo čez dan prekrijete s pregrinjalom.

Poskrbite za primerno vlažen, čist zrak

Suh zrak v spalnici povzroča osušeno sluznico in jutranje glavobole. Omislite si merilec vlažnosti in če je vlaga pod 30%, morate zrak obvezno navlažiti. Uporabite vlažilec ali pa v kurilni sezoni na radiator položite mokro brisačo ali skodelico vode. Po drugi strani pa ne smemo pozabiti, da pršice ljubijo vlago, zato nikar ne dovolite, da bi vlaga narasla nad 50 %. Da ne bi kolonizirale vašega doma, uporabite razvlaževalec in pogosto zračite. Med kuhanjem in kopanjem pa vedno vključite napo oz. ventilator.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.