Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.
brand-presentation brand-presentation

Izberite ležišče, ki se prilega vašemu telesu

Dejstvo je, da ležišče, ki bi ustrezalo vsem, ne obstaja. Ne glede na to, kakšno ležišče kupujete, imejte v mislih vaš idealno ležišče – to pa je samo ležišče, ki nudi podporo, ki ustreza vaši teži in obliki telesa, udobje in primerno poravnavo vaše hrbtenice.

1 Izberite obliko, ki najbolj ustreza obliki vašega telesa

Skladno telo

Zaobljeno telo

2 Kako običajno spite?

 • Na hrbtu

 • Na boku

 • Na trebuhu

 • Med spanjem
  menjam položaje

3 Koliko tehtate?

Zaključili ste z vprašanji.

Glede na vaše odgovore smo izbrali ležišče, ki ga priporočamo za vaš tip telesa, položaj spanja in udobje, ki ga potrebujete.

Ležišča najvišje kakovosti

Ležišča, narejena iz nagrajenih in kakovostnih materialov, za razkošno udobje, ki je prilagojeno vašemu telesu in položaju spanja.

 • Ni na zalogi
  Samo še 0
  Ležišče Air+ Comfort

  Ležišče Air+ Comfort

  Ležišče najvišje kakovosti z višino 27 cm, 3 conami, izdelano iz nagrajene tehnologije Octaspring®. Trdota ležišča se lahko prilagodi od srednje trdega do trdega. Ležišče je dličen hibrid in združuje zračnost vzmeti Octaspring® in udobje tradicionalnih žepkastih vzmeti. Ima pralno prevleko in nudi 100 noči testnega obdobja ter ob nakupu letvenih podlag 15 let podaljšanega jamstva.
  Od 549,99 € Navzgor od
 • Ni na zalogi
  Samo še 0
  Ležišče Air+ Select

  Ležišče Air+ Select

  Ležišče najvišje kakovosti z višino 27 cm, 5 conami, izdelano iz nagrajene tehnologije Octaspring® in tradicionalnih žepkastih vzmeti. Trdota ležišča se lahko prilagodi od manj do srednje trdne. Ležišče je primerno za različne spalne položaje in ljudi različne teže ter višine. Ima pralno prevleko in nudi 200 noči testnega obdobja ter ob nakupu letvenih podlag 15 let podaljšanega jamstva.
  Od 879,99 € Navzgor od
  Club5*: 835,99 €
Več produktovManj produktov

Prilagodljiva ležišča

Prilagodljiva ležišča iz skrbno izbranih materialov za zdrav spanec in prijetno udobje.

 • Ni na zalogi
  Samo še 0
  Ležišče iMemory Silver

  Ležišče iMemory Silver

  Hipoalergeno 3-consko ležišče je visoko 18 cm. Obračljivo jedro s čvrsto in mehkejšo stranjo nudi 4 različne možnosti trdote ležišča: od mehke do čvrste. Ležišče je popolna izbira za vse spalne položaje in oblike telesa. Prevleka iz spominske pene je pralna. Ima 60 noči testnega obdobja in ob nakupu letvenih podlag 15 let podaljšanega jamstva. Izdelamo ga tudi po meri.
  Od 349,99 € Navzgor od
  Club5*: 332,49 €
 • Ni na zalogi
  Samo še 0
  Ležišče iMemory S Plus

  Ležišče iMemory S Plus

  Prodajna uspešnica iMemory S Plus je hipoalergeno 3-consko ležišče visoke kakovosti. Z višino 20 cm in nagrajeno tehnologijo Octaspring® ponuja možnost prilagajanja opore in trdote ležišča od mehke do čvrste. Popolno je za vse spalne položaje in oblike telesa. Prevleka iz mehke spominske pene je pralna. Ležišče ima 60 noči testnega obdobja in ob nakupu letvenih podlag 15 let podaljšanega jamstva.
  Od 399,99 € Navzgor od
Več produktovManj produktov

Osnovna ležišča

Kakovostno ležišče s čvrstim jedrom, ki nudi podporo vaši hrbtenici.

 • Ni na zalogi
  Samo še 0
  Ležišče Aloe Vera V2

  Ležišče Aloe Vera V2

  Zelo čvrsto ležišče Aloe Vera je visoko 16 cm. Z jedrom iz pene Ecocell® vaši utrujeni hrbtenici nudi trdno oporo ter se ji popolnoma prilagodi, hkrati pa vas ščiti pred bakterijami in pršicami. Če imate raje zelo čvrsta ležišča, je Aloe Vera prava izbira za vas.
  Od 229,99 € Navzgor od
  Club5*: 218,49 €
Več produktovManj produktov
Pokaži večPokaži manj

Želite več uporabnih informacij o spanju?

Pridružite se naši skupnosti na Facebooku in Instagramu, ker bomo z vami delili številne vsebine. Pridružite se in povejte tudi, kaj vi menite.

brand-presentation brand-presentation brand-presentation
brand-presentation

Obiščite naše prodajalne

Ležišča Dormeo lahko preizkušate v udobju svojega doma do 100 dni. Če pa ga želite preizkusiti pred nakupom, preverite kje je najbližja poslovalnica in povprašajte prodajnega strokovnjaka za nasvet.
Poiščite najbližjo poslovalnico  >>
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.