Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.
brand-presentation brand-presentation

Dober spanec uresniči vsake sanje

Blagovna znamka Dormeo je strokovnjak za celovite rešitve za dom in spanje ter z vsakim izdelkom poskrbi za popolno harmonijo spanja. Korenine blagovne znamke Dormeo segajo v leto 2002, ko so ležišča Dormeo postala največja slovenska prodajna uspešnica, kasneje pa so se jim pridružili številni kakovostni izdelki. Vsi naši izdelki so skrbno zasnovani za maksimalno udobje in podporo, njihove lastnosti pa so bile testirane v številnih svetovnih laboratorijih.

 • brand-presentation

  Mednarodno priznana znamka

  Za vas inoviramo, nudimo pa vam le najboljše za vaš denar, varen nakup in najboljšo skrb za stranke.

  in over 40 countries

 • brand-presentation

  Najboljša kakovost za vas

  Vsi izdelki so izdelani iz kakovostnih materialov, s pomočjo inovativnih tehnologij po modernih postopkih.

 • brand-presentation

  Milijoni zadovoljnih strank

  V našem naboru imamo več ko 300 izdelkov, ki dobro služijo milijonom zadovoljnih strank po vsem svetu.

brand-presentation

Kakovost zahteva strast

Našli smo recept za popolno mešanico med udobjem, podporo in visokokakovostnimi materiali

Vsak naš izdelek se začne kot inovativna ideja, v vaše roke pa pride pod budnim nadzorom prav vsakega člana ekipe Dormeo.

Prav vsak Dormeo izdelek je izoblikovan s strastjo. Naša strast nas žene k uporabi kakovostnih materialov in k uporabnosti izdelkov, prav vsak dan pa z zanosom iščemo možnosti izboljšave. Tudi zato je blagovna znamka Dormeo svetovno priznan strokovnjak za spanje, ki mu zaupajo milijoni zadovoljnih strank, ki uporabljajo milijone Dormeo izdelkov.

Izberite pravega zase  >>

Ste pripravljeni na noč, polno čudovitega spanca?

Prijavite se na e-novice in bodite prvi obveščeni o ekskluzivnih ponudbah in najnovejših izdelkih.

* Zahtevana polja

 • E-mail adres
brand-presentation

Testirani in certificirani materiali

Za vsakim Dormeo izdelkom stoji strog nadzor kakovosti, ki zagotavlja optimalne lastnosti izdelka, vzdržljivost in standardizacijo. Zagotavljamo vam, da naši izdelki in njihov postopek izdelave ustrezajo strogim standardom kakovosti in so podvrženi najstrožjemu testiranju, ki ga industrija premore. Vedno smo korak pred konkurenco, kar dokazujejo tudi številni pridobljeni patenti, nagrade in certifikati neodvisnih raziskovalnih inštitucij.

Več informacij  >>
brand-presentation brand-presentation

Do 100 noči brez tveganja

Najboljši način, da se prepričate v kakovost naših izdelkov je, da jih preizkusite doma. Ležišča Dormeo lahko preizkusite v udobju svoje spalnice kar do 100 noči, odvisno od modela. S tem zagotavljamo, da imate dovolj časa in da se popolnoma prepričate v izbiro ležišča, na katerem boste spali še veliko noči. Če ste ležišče preizkusili in menite, da ni pravo za vas, vam bomo vrnili kupnino in poiskali boljšo rešitev.

brand-presentation

Prijazni do okolja

Pri izbiri ležišča običajno pomislimo na vse pomembne dejavnike, pogosto pa se pozabimo vprašati, kakšen vpliv ima izdelava ležišča na okolje. Pri izbiri ležišča Dormeo ste lahko brez skrbi, saj poskrbimo, da so vsi materiali trajnostni in narejeni v proizvodnji, ki ne škoduje okolju, pri izdelavi pa ne uporabljamo zdravju in okolju škodljivih snovi. Zavedamo se, kako pomembno je, da skupaj skrbimo za naš planet in za naše zdravje ter da skupaj stremimo k uporabi okolju prijaznih materialov. Samo skupaj lahko uresničujemo naše sanje.

brand-presentation brand-presentation

Družbeno odgovorni

Blagovna znamka Dormeo je gonilna sila sprememb na področju izdelave ležišč, saj nas skrbi za boljši jutri vseh nas. Naša odgovornost je, da se zavežemo in poskrbimo za pozitiven vpliv na širšo družbo, s tem da zagotavljamo varna delovna mesta za vse naše zaposlene ter da širimo pozitiven vpliv z donacijami številnim dobrodelnim organizacijam.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.