V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Razmerja in odnosi

1–10 od 235

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 24
 • [TEST] Kakšen je vaš stil seksa?

  [TEST] Kakšen je vaš stil seksa?

  Ali imate pri oblačenju poseben stil? Kaj pa pri pisanju? Vam bolj ustreza tudi določen stil plesa? Seveda! Pa tudi pri seksu imate določen stil, le da tega doslej morda niste vedeli. Vas zanima, kakšen je vaš stil seksa? Odgovorite na spodnja vprašanja, pa boste izvedeli …
  Preberi več 
 • Ali je mogoče divje seksati, ne da bi zapustili udobje lastnega kavča?

  Ali je mogoče divje seksati, ne da bi zapustili udobje lastnega kavča?

  Vreme je spet slabo, nič se vam ne ljubi početi, zato večino dneva preživite v varnem zavetju svojega kavča … Ampak še vedno je treba živeti, ni res? Ali bi torej bilo mogoče divje seksati, ne da bi zapustili udobje svojega kavča? Seveda, le preizkusite spodnjih 8 neverjetnih položajev za seks na kavču.
  Preberi več 
 • 11 mitov o moških, ki preprosto ne držijo

  11 mitov o moških, ki preprosto ne držijo

  Moški so stroji: tu pa tam jih je treba servisirati, nato pa z veseljem opravljajo stvari, ki so jim bile pač namenjene, kot so odpiranje zamaškov, nošenje težkih stvari in menjavanje olja na avtu, kajne? Ne! Moški niso stroji in tudi mnogi miti o njih ne držijo …
  Preberi več 
 • Najbolj presenetljiva stvar, ki je niste vedeli o svojem orgazmu

  Najbolj presenetljiva stvar, ki je niste vedeli o svojem orgazmu

  Pa poglejmo to skrivnostno dejstvo: tipični orgazem – moški ali ženski – poteka v kar 8 različnih stopnjah. Prav ste prebrali – v kar 8! Vrhunec oziroma klimaks, ki ga večina kar enači s celim orgazmom, je zgolj prva stopnja. Če boste torej poznali vseh 8 stopenj, boste ob orgazmih morda še bolj uživali … Ste pripravljeni, da spoznate vse skrivnosti orgazma?
  Preberi več 
 • Kako dobri ste v postelji? Vaše znamenje zodiaka razkriva vse podrobnosti!

  Kako dobri ste v postelji? Vaše znamenje zodiaka razkriva vse podrobnosti!

  Ste dobri v postelji? Kaj pa vaši prijatelji, znanci? Sedaj se lahko nehate spraševati – zvezde imajo vse odgovore. Preverite, kako poskočna v postelji so posamezna znamenja horoskopa.

  Še namig: če se še niste ustalili, bodite na preži za vodnarjem. Kmalu boste izvedeli, zakaj ...

  Preberi več 
 • 7 najpogostejših spolnih fantazij

  7 najpogostejših spolnih fantazij

  Vsi imamo svoje spolne fantazije. A ker smo naučeni, da jih skrivamo, v resnici ne moremo vedeti, kako poredne, nenavadne ali inovativne so naše lastne v primerjavi s fantazijami drugih. Pa lahko morda vseeno kako izvemo, o čem fantazirajo drugi ljudje?
  Preberi več 
 • 7 razlogov, zakaj bi morali seksati zjutraj

  7 razlogov, zakaj bi morali seksati zjutraj

  Običajno bi naj seksali zvečer, kajne? Seveda, tako vsaj počne večina parov. Presenečenje: seks zjutraj je še precej boljši, saj prinaša številne dodatne prednosti …
  Preberi več 
 • Kateri afrodiziaki najbolje delujejo na moške, kateri na ženske

  Kateri afrodiziaki najbolje delujejo na moške, kateri na ženske

  V zadnjih letih se na internetu veliko govori o afrodiziakih in sporočilo je najpogosteje, da tovrstna hrana deluje enako tako na moške kot tudi na ženske. Pa je to res? Ne. Večina afrodiziakov deluje ali na ženske ali na moške, ne pa na oba spola hkrati. Vas zanima, zakaj je tako?
  Preberi več 
 • Ti 3 planeti odločajo, če sta si res usojena

  Ti 3 planeti odločajo, če sta si res usojena

  Kompatibilnost med posameznimi znamenji zodiaka je odvisna od marsičesa, predvsem pa ne le od preprostega ujemanja znaka, podznaka in elementov. Najpomembnejši faktorji, ki presojajo vajino ljubezen in odločajo, če sta si res usojena, so namreč Mars, Venera in Mesec. Njihov položaj vam bo razkril prav vse.
  Preberi več 
 • 10 stvari, ki jih ljudje počnejo po seksu

  10 stvari, ki jih ljudje počnejo po seksu

  Nedavna raziskava, ki je vključevala skoraj 2000 ljudi, je pokazala, da ima 36 % ljudi neke določene stvari, ki jih najraje počno po seksu. Mednje spadajo tudi tiste resnično romantične geste, kot sta božanje in crkljanje, pa vse do ... no, stvari, kot so seganje za telefonom, da bi preverili, kaj je novega na družabnih omrežjih.
  Preberi več 

1–10 od 235

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 24
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.