V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Razmerja in odnosi

1–10 od 240

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 24
 • Najboljši položaji za najboljši seks po horoskopu

  Najboljši položaji za najboljši seks po horoskopu

  Si želiš, da bi bil tvoj seks še bolj vroč? Si želiš, da bi bilo v tvoji spalnici (ali pod tušem ali v avtu ali v kuhinji) ozračje še bolj razgreto?

  Če vse to zveni precej mamljivo, potem preprosto moraš vedeti, kateri seksualni položaji so najboljši za tvoje znamenje horoskopa (in seveda za znamenje tvojega partnerja)! Hitro preveri, kaj velja za tvoje znamenje, in odkrij povsem nove dimenzije seksualnih užitkov.

  Preberi več 
 • 3 prednosti in 3 slabosti prijateljstva na daljavo

  3 prednosti in 3 slabosti prijateljstva na daljavo

  Življenje je nepredvidljiva reč, prinaša pa številne spremembe, ki nam včasih niso preveč všeč. Ena od njih je tudi ločitev od ljubih oseb, pa tudi, če gre le za selitev v drug kraj, v drugo državo ali celo na drug kontinent.

  Se vaša najboljša prijateljica zaradi službe, ljubezni ali česa drugega seli daleč stran? Še preden obupate in začnete razmišljati o tem, da bo vajino prijateljstvo zagotovo zamrlo, preberite o 3 slabostih in 3 prednostih (da, tudi te obstajajo!) prijateljstva na daljavo.

  Preberi več 
 • 10 skrivnosti oralnega seksa, ki vam bodo zaprle usta

  10 skrivnosti oralnega seksa, ki vam bodo zaprle usta

  Sicer upamo, da se to ne bo zgodilo med samim oralnim seksom, ker bo to pošteno bolelo vašega partnerja. Vsekakor pa vam bodo te skrivnosti pomagale, da boste bolje razumele moško obsedenost z oralnim seksom – in da jih boste še boljše zadovoljile, če je to seveda to, kar si želite.
  Preberi več 
 • Na pomoč, po novoletni zabavi sem se zbudil/a ob sodelavcu/ki!

  Na pomoč, po novoletni zabavi sem se zbudil/a ob sodelavcu/ki!

  Da, tudi to se zgodi – in recimo, da se je sedaj zgodilo tudi vam.

  Po divji službeni novoletni zabavi ste se zbudili ob sodelavcu/sodelavki, vaši spomini na minulo noč pa so malce nejasni. Kako je prišlo do tega? Koliko ste pravzaprav spili? In, morda najpomembneje, kdo vse vaju je videl?

  Brez skrbi, preteklosti sicer ne moremo izbrisati, lahko pa vam pomagamo z omejevanjem škode, ki jo je povzročilo vaše nespametno obnašanje.

  Preberi več 
 • Čas je za najboljši seks pod tušem vašega življenja!

  Čas je za najboljši seks pod tušem vašega življenja!

  Čas je, da vaša kopalnica postane še bolj vlažna! Najboljši seks pod tušem vašega življenja zahteva 3 stvari: prave pripomočke, pravo temperaturo in pravi položaj. Ste pripravljeni za najboljši seks pod tušem?
  Preberi več 
 • [TEST] Kakšen je vaš stil seksa?

  [TEST] Kakšen je vaš stil seksa?

  Ali imate pri oblačenju poseben stil? Kaj pa pri pisanju? Vam bolj ustreza tudi določen stil plesa? Seveda! Pa tudi pri seksu imate določen stil, le da tega doslej morda niste vedeli. Vas zanima, kakšen je vaš stil seksa? Odgovorite na spodnja vprašanja, pa boste izvedeli …
  Preberi več 
 • Ali je mogoče divje seksati, ne da bi zapustili udobje lastnega kavča?

  Ali je mogoče divje seksati, ne da bi zapustili udobje lastnega kavča?

  Vreme je spet slabo, nič se vam ne ljubi početi, zato večino dneva preživite v varnem zavetju svojega kavča … Ampak še vedno je treba živeti, ni res? Ali bi torej bilo mogoče divje seksati, ne da bi zapustili udobje svojega kavča? Seveda, le preizkusite spodnjih 8 neverjetnih položajev za seks na kavču.
  Preberi več 
 • 11 mitov o moških, ki preprosto ne držijo

  11 mitov o moških, ki preprosto ne držijo

  Moški so stroji: tu pa tam jih je treba servisirati, nato pa z veseljem opravljajo stvari, ki so jim bile pač namenjene, kot so odpiranje zamaškov, nošenje težkih stvari in menjavanje olja na avtu, kajne? Ne! Moški niso stroji in tudi mnogi miti o njih ne držijo …
  Preberi več 
 • Najbolj presenetljiva stvar, ki je niste vedeli o svojem orgazmu

  Najbolj presenetljiva stvar, ki je niste vedeli o svojem orgazmu

  Pa poglejmo to skrivnostno dejstvo: tipični orgazem – moški ali ženski – poteka v kar 8 različnih stopnjah. Prav ste prebrali – v kar 8! Vrhunec oziroma klimaks, ki ga večina kar enači s celim orgazmom, je zgolj prva stopnja. Če boste torej poznali vseh 8 stopenj, boste ob orgazmih morda še bolj uživali … Ste pripravljeni, da spoznate vse skrivnosti orgazma?
  Preberi več 
 • Kako dobri ste v postelji? Vaše znamenje zodiaka razkriva vse podrobnosti!

  Kako dobri ste v postelji? Vaše znamenje zodiaka razkriva vse podrobnosti!

  Ste dobri v postelji? Kaj pa vaši prijatelji, znanci? Sedaj se lahko nehate spraševati – zvezde imajo vse odgovore. Preverite, kako poskočna v postelji so posamezna znamenja horoskopa.

  Še namig: če se še niste ustalili, bodite na preži za vodnarjem. Kmalu boste izvedeli, zakaj ...

  Preberi več 

1–10 od 240

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 24
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.