V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Razmerja in odnosi

1–10 od 237

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 24
 • Na pomoč, po novoletni zabavi sem se zbudil/a ob sodelavcu/ki!

  Na pomoč, po novoletni zabavi sem se zbudil/a ob sodelavcu/ki!

  Da, tudi to se zgodi – in recimo, da se je sedaj zgodilo tudi vam.

  Po divji službeni novoletni zabavi ste se zbudili ob sodelavcu/sodelavki, vaši spomini na minulo noč pa so malce nejasni. Kako je prišlo do tega? Koliko ste pravzaprav spili? In, morda najpomembneje, kdo vse vaju je videl?

  Brez skrbi, preteklosti sicer ne moremo izbrisati, lahko pa vam pomagamo z omejevanjem škode, ki jo je povzročilo vaše nespametno obnašanje.

  Preberi več 
 • Čas je za najboljši seks pod tušem vašega življenja!

  Čas je za najboljši seks pod tušem vašega življenja!

  Čas je, da vaša kopalnica postane še bolj vlažna! Najboljši seks pod tušem vašega življenja zahteva 3 stvari: prave pripomočke, pravo temperaturo in pravi položaj. Ste pripravljeni za najboljši seks pod tušem?
  Preberi več 
 • [TEST] Kakšen je vaš stil seksa?

  [TEST] Kakšen je vaš stil seksa?

  Ali imate pri oblačenju poseben stil? Kaj pa pri pisanju? Vam bolj ustreza tudi določen stil plesa? Seveda! Pa tudi pri seksu imate določen stil, le da tega doslej morda niste vedeli. Vas zanima, kakšen je vaš stil seksa? Odgovorite na spodnja vprašanja, pa boste izvedeli …
  Preberi več 
 • Ali je mogoče divje seksati, ne da bi zapustili udobje lastnega kavča?

  Ali je mogoče divje seksati, ne da bi zapustili udobje lastnega kavča?

  Vreme je spet slabo, nič se vam ne ljubi početi, zato večino dneva preživite v varnem zavetju svojega kavča … Ampak še vedno je treba živeti, ni res? Ali bi torej bilo mogoče divje seksati, ne da bi zapustili udobje svojega kavča? Seveda, le preizkusite spodnjih 8 neverjetnih položajev za seks na kavču.
  Preberi več 
 • 11 mitov o moških, ki preprosto ne držijo

  11 mitov o moških, ki preprosto ne držijo

  Moški so stroji: tu pa tam jih je treba servisirati, nato pa z veseljem opravljajo stvari, ki so jim bile pač namenjene, kot so odpiranje zamaškov, nošenje težkih stvari in menjavanje olja na avtu, kajne? Ne! Moški niso stroji in tudi mnogi miti o njih ne držijo …
  Preberi več 
 • Najbolj presenetljiva stvar, ki je niste vedeli o svojem orgazmu

  Najbolj presenetljiva stvar, ki je niste vedeli o svojem orgazmu

  Pa poglejmo to skrivnostno dejstvo: tipični orgazem – moški ali ženski – poteka v kar 8 različnih stopnjah. Prav ste prebrali – v kar 8! Vrhunec oziroma klimaks, ki ga večina kar enači s celim orgazmom, je zgolj prva stopnja. Če boste torej poznali vseh 8 stopenj, boste ob orgazmih morda še bolj uživali … Ste pripravljeni, da spoznate vse skrivnosti orgazma?
  Preberi več 
 • Kako dobri ste v postelji? Vaše znamenje zodiaka razkriva vse podrobnosti!

  Kako dobri ste v postelji? Vaše znamenje zodiaka razkriva vse podrobnosti!

  Ste dobri v postelji? Kaj pa vaši prijatelji, znanci? Sedaj se lahko nehate spraševati – zvezde imajo vse odgovore. Preverite, kako poskočna v postelji so posamezna znamenja horoskopa.

  Še namig: če se še niste ustalili, bodite na preži za vodnarjem. Kmalu boste izvedeli, zakaj ...

  Preberi več 
 • 7 najpogostejših spolnih fantazij

  7 najpogostejših spolnih fantazij

  Vsi imamo svoje spolne fantazije. A ker smo naučeni, da jih skrivamo, v resnici ne moremo vedeti, kako poredne, nenavadne ali inovativne so naše lastne v primerjavi s fantazijami drugih. Pa lahko morda vseeno kako izvemo, o čem fantazirajo drugi ljudje?
  Preberi več 
 • 7 razlogov, zakaj bi morali seksati zjutraj

  7 razlogov, zakaj bi morali seksati zjutraj

  Običajno bi naj seksali zvečer, kajne? Seveda, tako vsaj počne večina parov. Presenečenje: seks zjutraj je še precej boljši, saj prinaša številne dodatne prednosti …
  Preberi več 
 • Kateri afrodiziaki najbolje delujejo na moške, kateri na ženske

  Kateri afrodiziaki najbolje delujejo na moške, kateri na ženske

  V zadnjih letih se na internetu veliko govori o afrodiziakih in sporočilo je najpogosteje, da tovrstna hrana deluje enako tako na moške kot tudi na ženske. Pa je to res? Ne. Večina afrodiziakov deluje ali na ženske ali na moške, ne pa na oba spola hkrati. Vas zanima, zakaj je tako?
  Preberi več 

1–10 od 237

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 24
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.