Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Klikni & prevzemi - naročite preko spleta in prevzemite svoj paket BREZPLAČNO

Klikni & prevzemi

Klikni & prevzemi je storitev, ki vam omogoča, da izdelke naročite preko spleta in jih nato prevzamete v vam najbližji poslovalnici.

Obveščamo vas, da je naročilo in plačilo izdelkov ne glede na izbrani način prevzema, v skladu s trenutno veljavnim Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo Covid-19, možen le ob izpolnjevanju pogoja PCT.

Kako kupim izdelek preko spleta in ga prevzamem v poslovalnici?

Vsi izdelki imajo možnost storitve Klikni & prevzemi. Razpoložljivost zaloge po poslovalnicah je označena v tabeli. Poslovalnice, označene z zeleno kljukico, imajo izdelek na zalogi. Pri poslovalnicah, označenih z oranžno piko, pa je potrebno na dostavo izdelka počakati. Okviren datum dostave je 4-7 delovnih dni.

Ko ste se odločili, v kateri poslovalnici želite izdelek prevzeti, lahko nadaljujete z nakupovanjem ali pa nadaljujete na plačilo. V košarici boste izdelke, ki ste jih izbrali za prevzem v trgovini, videli ločeno.

  • Sledite tem preprostim korakom

  • 1.

    Najdite in si oglejte izdelek

  • 2.

    Izberite možnost Klikni & prevzemi

  • 3.

    Plačajte preko spleta - prevzemite BREZPLAČNO v poslovalnici

Kako poteka prevzem izdelka?

Po tem, ko boste opravili naročilo, vam bomo poslali potrditveni e-mail. Ko bo vaš izdelek pripravljen za prevzem, boste prejeli klic iz izbrane poslovalnice.

Za prevzem izdelka boste potrebovali kopijo potrdila naročila, ta pa je lahko v elektronski ali natisnjeni različici. Preverili bomo podatke in vam vaš izdelek izročili brez dodatnih stroškov.

Obveščamo vas, da je naročilo in plačilo izdelkov ne glede na izbrani način prevzema, v skladu s trenutno veljavnim Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo Covid-19, možen le ob izpolnjevanju pogoja PCT.

Kdaj bodo moji izdelki prispeli v poslovalnico?

Ko bo vaše naročilo pripravljeno na prevzem, boste prejeli klic iz izbrane poslovalnice. Če so izdelki v poslovalnici na zalogi (zelena kljukica), je prevzem možen že isti dan po oddaji naročila. Če izdelka ni na zalogi (oranžna pika) pa je dobavni rok 4-7 delovnih dni. O točnem datumu prevzema vas bo obvestila poslovalnica, kjer boste izdelke prevzeli.

Imate vprašanje? Preverite, če je odgovor med pogosto zastavljenimi vprašanji.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.