Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.
brand-presentation brand-presentation

LEŽIŠČE, ki mu lahko zaupate

Ko gre za vaše zdravje in dobro počutje, lahko zaupate samo najboljšim. Da bi zagotovili visoko kakovost, mora prav vsako Dormeo ležišče prestati standardne laboratorijske teste.

Testirano in certificirano

Vsa naša ležišča so testirana, certificirana in nagrajena s strani neodvisnih, mednarodno priznanih laboratorijev in institucij.

S standardom ӦKO TEX®, hipoalergenskimi in ergonomskimi lastnosti, zračnostjo in trpežnostjo zagotavljamo potrjeno vrhunsko kakovost ležišč Dormeo.

Test vzdržljivosti

Test vzdržljivosti je opravil italijanski inštitut za mehanska in fizikalna testiranja.
Vodila neodvisna ustanova za testiranje ležišč

Po 15 letih uporabe se višina naših ležišč zniža za samo nekaj milimetrov, ležišča pa so samo nekaj odstotkov mehkejša, kot so bila ob nakupu.

Testiranje ergonomskih lastnosti

Testiranje je izvedel nemški inštitut za ergonomijo.
Ustanova, ki je že 28 let specializirana v testiranje ergonomije

Testiranje ergonomije se osredotoča na udobje spanja in zmožnost ležišča, da zagotavlja celovito podporo telesu.

Naša ležišča imajo izjemne ergonomske lastnosti in se zato popolnoma prilagajajo vašemu telesu. Skupaj z odličnimi sposobnostmi nadzora vlage zagotavljajo popolno udobje med spanjem.

Test zračnosti

Testiranje je izvedel nizozemski laboratorij, ki se ukvarja s testiranjem ležišč.

Oblika naših ležišč izpolnjuje najvišje standarde zračnosti v industriji.

Ležišča Dormeo zagotavljajo suho, higiensko in prijetno sveže spalno okolje.

Test hipoalergenosti

Testiranje je izvedel priznan italijanski laboratorij za testiranje tekstilij.

Laboratorij, ki je prejel številna priznanja.

Na osnovi testiranj antibakterijskih in antimikrobnih testiranj ter testiranj odpornosti na pršice vam lahko naša ležišča zagotovijo čisto in varno spalno okolje.

Certifikat ӦKO TEX® Standard 100

Vsi tekstilni izdelki Dormeo imajo oznako ӦKO TEX® Standard 100, kar zagotavlja, da so izdelki izdelani iz materialov, ki so bili testirani na škodljive snovi, izdelani v okolju prijaznih obratih ter na družbeno odgovornih delovnih mestih.

Pri izdelavi Dormeo izdelkov uporabljamo samo najbolj kakovostne materiale in ta certifikat to samo potrjuje.

brand-presentation brand-presentation

Izbrali smo najboljše za vas

Naša predanost novim raziskavam in izbira najbolj kakovostnih surovin skupaj ustvarjata idealno ležišče za vsakogar, ne glede na želje posameznika.

...Materiali in tehnologije

brand-presentation

Tehnologija Octaspring®

Tehnologija Octaspring® je patentirana oblika penaste vzmeti in je prva prava inovacija na področju ležišč v zadnjih 20 letih. Ta edinstvena tehnologija vzmeti združuje podporo in udobje pene s funkcionalnostmi vzmeti, porabo materiala zmanjša pa za kar 50%.

Penaste vzmeti Octaspring® so nameščene posamično in se gibajo 3-dimenzionalno, kar omogoča boljšo razporeditev teže, razbremenitev in udobje. Penaste vzmeti z različno gostoto se lahko uporabijo v istih plasteh tako, da se ustvarijo območja podpore, kar povečuje tako udobje kot življenjsko dobo strukture vzmeti. Poleg tega odprta struktura vzmeti zagotavlja osemkrat boljši pretok zraka, kar je pomemben dejavnik pri izdelkih za spanje.

Ena izmed prednosti tehnologije Octaspring® je odpravljanje prenosa gibanja skozi material, kar zagotavlja miren spanec, tudi če se partner premika.

Oblika satovja, ki jo uporablja tehnologija Octaspring® je prepoznana v stroki kot idealna oblika za ergonomska ležišča, ki zagotavlja prilagojeno podporo naravnemu gibanju telesa med spanje z manj pritiska in več podpore.

Preberite več Pokaži manj brand-presentation

Spominska pena

Spominska pena je bila prvotno razvita za vesoljsko agencijo NASA in se je uporabljala zaradi svoje možnosti enakomerne razporeditve pritiska na celotno površino in je s tem olajšala ekstremne pritiske pri vesoljskih poletih. Spominska pena je gosta in zagotavlja izjemno podporo, zelo dobro pa se prilagaja različnim oblikam telesa med spanjem, po uporabi pa se povrne v svojo prvotno obliko.

Spominska pena je viskoelastičen material, ki je občutljiv na toploto, kar pomeni, da je pri nižjih temperaturah material bolj čvrst, pri višjih pa mehkejši in bolj prilagodljiv. Na sobni temperaturi se bo spominska pena prilagodila obliki vašega telesa v nekaj minutah, z razliko od običajnega ležišča, ki bo ostalo ravno. Spominska pena objame telo v vsakem položaju in zagotavlja prijetno udobje na stičnih točkah kot so boki, ramena in hrbet, kar zmanjšuje pritisk na te točke in spodbuja zdrav, nemoten spanec.

Preberite več Pokaži manj brand-presentation

Pena Ecocell®

Kakovostna pena Ecocell® je nova generacija pene, ki je oblikovana posebej za zagotavljanje udobja in podpore med spanjem. To dosežemo s pomočjo milijonov por v materialu, ki dajejo ležišču zračnost in prožnost.

Pena Ecocell® je elastična pena s 3-dimenzionalno odprto celično strukturo, kar omogoča zadostno kroženje zraka in ponuja odlično prilagodljivost na točkah pritiska. Ta oblika strukture omogoča prilagodljivo podporo in visoko elastičnost. Pena Ecocell® je 100% razgradljiva, zato je prava izbira za vas in za okolje.

Preberite več Pokaži manj brand-presentation

Vlakna Tencel® Lyocell

Vlakna Tencel® Lyocell so celulozna vlakna rastlinskega izvora in predstavljajo nov standard trajnosti in prijetnega udobja naravnih materialov.

Vlakna Tencel® Lyocell so prijetna na dotik in mehka do vaše kože, imajo pa tudi zelo dobro sposobnost termične regulacije in absorpcije vlage. Ko se na vaši koži med spanjem pojavi vlaga, jo vlakna prenesejo v notranjost vlakna. Vlakna Tencel® Lyocell tako preprečujejo nastanek bakterij na povsem naraven način.

Preberite več Pokaži manj brand-presentation

...Obdelave vlaken

brand-presentation

Obdelava Adaptive®

Tehnologija Adaptive® je revolucionarna tehnologija obdelave tekstilnih vlaken, ki ohranja suhost in vas hladi ali greje, ko to potrebujete, skozi celo noč in s tem izboljšuje kakovost vašega spanca.

Tehnologija Adaptive® je inteligentna tehnologija s sposobnostjo termične regulacije, ki poskrbi, da se material, obdelan s to obdelavo, dinamično odzove na spremembe temperature ali vlage v okolju.

Preberite več Pokaži manj brand-presentation

Odbelava CleanEffect®

Obdelava CleanEffect® v vlaknih ležišča nudi čisto in sveže spalno okolje.

Ne glede na to, kako čist je vaš dom in kako dobro skrbite za čistočo vi sami, dejstvo je, da se v ležišču nabirajo bakterije in pršice. Obdelava CleanEffect® prepreči nastajanje bakterij in glivic, razmnoževanje pršic ter nastanek neprijetnih vonjav.

Preberite več Pokaži manj brand-presentation

Obdelava RE-VITALIZE

Obdelava RE-VITALIZE uporablja negativne ione, ki dokazano dobro delujejo na naše telo, dobro počutje in imajo pozitivne učinke na zdravje.

Številne prednosti negativnih ionov zajemajo pozitiven učinek na človeško telo in imunski sistem. Obdelava RE-VITALIZE pomaga izboljšati vaš spanec, izboljšati počutje in pohitri proces revitalizacije. Dobro naspani se boste tudi bolje počutili, raven vaše energije pa bo večja.

Preberite več Pokaži manj brand-presentation

Obdelava Aloe Vera

Z bogatim darilom narave smo premišljeno obdelali vlakna prevlek naših odej in vzglavnikov, s tem pa smo povečali njihovo mehkobo in prijeten občutek svežine, ki ga daje ta starodavna rastlina.

Obdelava Aloe vera regenerira vlakna in jih daje čudovito gladkost in mehkobo, vam pa ponuja splano okolje z dotikom narave. Obdelava je trajna in vzdržljiva, sprala pa se ne bo niti po več pranjih.

Preberite več Pokaži manj brand-presentation
Izberite pravega zase >>
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.