Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

DORMEO® PREDSTAVLJA

EKSKLUZIVNA LINIJA ASTRALA

Prenovite spalnico na unikaten način z ekskluzivno linijo posteljnine Astrala, ki je plod sodelovanja znamke Dormeo® in priznane znamke SUSNYARA. S sodobnim slogom v štirih kombinacijah in razkošjem 100-odstotnega bombažnega satena se bo z lepim videzom lahko meril le njen mehak dotik. Komplet v peščeni ali temno-sivi barvi je na voljo v dveh velikostih, 140x200 cm (prevleka za vzglavnik 50x70cm) ali 200x200 cm (2x prevleka za vzglavnik 50x70cm). Posteljnina je primerna za strojno pranje pri 60 °C.

Posteljnina Astrala X SNYR

SKU: 99-1000225570

0/5 ()

Prenovite spalnico na unikaten način z ekskluzivno linijo posteljnine, ki je plod sodelovanja znamke Dormeo in priznane znamke SUSNYARA. S sodobnim slogom v štirih kombinacijah in razkošjem 100-odstotnega bombažnega satena se bo z lepim videzom lahko meril le njen mehak dotik. Komplet v peščeni ali temno sivi barvi vključuje dve prevleki za vzglavnik in prevleko za odejo, ki je na voljo v dveh velikostih. Posteljnina je primerna za strojno pranje pri 60 °C.

Pokličite nas na: 080 10 15
Od 59,99 € Navzgor od
Club5*: 56,99 €

SANJSKI TIM

Dormeo® vam že dvajset let pomaga ustvarjati spalnice iz vaših sanj s kakovostnimi in inovativnimi ležišči, vzglavniki, prešitimi odejami, posteljnino in drugimi izdelki. Modna blagovna znamka SUSNYARA, kjer narava in urbano okolje hodita z roko v roki, deluje z vizijo pisanja neizrečenih zgodb, podžiganja strasti in ustvarjanja novih legend.

DVE BARVNI KOMBINACIJI

TEMNO-SIVA

Kot nalašč za krepitev elegantnega in sodobnega vzdušja. Naj vaša spalnica postane nova dimenzija.

PEŠČENA

Nežna, romantična, a vendar drzna posteljnina peščene barve. Z njo bo spalnica postala bolj eterična in elegantna.

ČUDOVIT VIDEZ V NOVIH DIMENZIJAH

Posteljnina je obojestranska. Eno stran odlikuje drzen slog modne oblikovalke Nine Šušnjara, ki vas popelje v novo astralno dimenzijo, druga pa je enobarvna. Kombinirajte različne strani in ustvarite čudovite videze, ki bodo spalnico ohranjali svežo in vabljivo, vam pa nudili privlačen prostor za počitek in sprostitev.

NARAVNI MATERIALI ZA DOLGOTRAJNO UDOBJE IN DODATNO RAZKOŠJE

Mehak, obstojen, zračen in vpojen bombažni saten je prijazen do kože in odlična izbira za posteljnino. Poleg tega je nealergen, antistatičen in odličen prevodnik toplote, kar pomeni, da je primeren za vse letne čase, saj vam poleti ne bo prevroče, pozimi pa vas ne bo zeblo.

 
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.