V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Osebna rast

 • Katera je vaša duhovna žival za leto 2019?

  Katera je vaša duhovna žival za leto 2019?

  Ste vedeli, da imamo vsi več kot le eno duhovno žival? Seveda, naša duhovna žival se iz leta v leto spreminja glede na to, katera plat osebnosti v določenem obdobju postane dominantna. Vas zanima, katera bo vaša duhovna žival v letu 2019 glede na vaše znamenje horoskopa?
  Preberi več 
 • 3 načini, da dobiš vse, kar si želiš

  3 načini, da dobiš vse, kar si želiš

  Seveda se lahko dneve, mesece ali celo leta trudite, da nekaj dosežete, vendar pa lahko svoje želje izpolnite tudi na lažji, hitrejši način, ki ga spretne manipulatorke še kako dobro obvladajo. Obstajajo namreč triki, s pomočjo katerih lahko svoje sogovornike pripravite, da storijo natančno to, kar si želite.
  Preberi več 
 • 9 učinkovitih ukrepov, s pomočjo katerih bo vajino prijateljstvo preživelo prav vse

  9 učinkovitih ukrepov, s pomočjo katerih bo vajino prijateljstvo preživelo prav vse

  Ko ste bili mlajši, ste imeli ves čas na svetu, da se družite s prijatelji – in točno to ste seveda tudi počeli. Nato pa vas je doletelo življenje, in kar naenkrat s prijateljico nista več imeli časa, da bi se videli trikrat na teden – niti trikrat na mesec vama ni uspelo. Danes imata obe službi, družini in otroke, kar pa je terjalo svoj davek na vajinem prijateljstvu. Če imate občutek, da sta se oddaljili, lahko z naslednjimi 9 ukrepi poskrbite, da se bo vajino prijateljstvo znova okrepilo.
  Preberi več 
 • 11 navad ljudi, ki so vedno polni energije

  11 navad ljudi, ki so vedno polni energije

  Nekateri ljudje s svojo prisotnostjo, polno pozitivne energije, razsvetlijo prostor. Ste se kdaj spraševali, kako jim to uspeva? Bi nekoč radi tudi sami postali takšni? Morda pa se lahko kaj naučimo iz njihovih vsakdanjih navad. Kaj torej ljudje, vedno polni energije, počnejo (in ne počnejo) v življenju?
  Preberi več 
 • Zakaj bi morala vsaka ženska (pa tudi moški) plesti?

  Zakaj bi morala vsaka ženska (pa tudi moški) plesti?

  V ritmičnem tempu igre pletilk človek zapade v nekakšno zamaknjenost. Roke so zaposlene, glava prosta nepotrebnih misli, zavest v stabilnem stanju ravnovesja. Pletenje je miselna praksa meditacije in koncentracije, konjiček, ki mu sledi na milijone žensk po svetu.
  Preberi več 
 • 5 faz žalovanja po propadlem zakonu

  5 faz žalovanja po propadlem zakonu

  Kako dolgo bomo prebolevali partnersko zvezo, je nemogoče napovedati. Vse je odvisno od intenzivnosti zveze in vpletenih čustev. Zavedajte pa se, da ni neboleče poti in čarobnih besed. Na ločitev, namesto kot na frustracijo, glejte kot na priložnost za spremembo življenjske smeri, v katero ste bili namenjeni in od katere boste imeli koristi.

  Prepoznati moramo, kaj čutimo, da vemo, da nas to boli, nato pa to spustimo od sebe. V tem procesu boste šli čez 5 pet faz – preverite, kaj je značilno za vsako od teh.

  Preberi več 
 • Kako se pripraviti na razgovor za službo

  Kako se pripraviti na razgovor za službo

  Zaposlitev je najpomembnejši dejavnik našega javnega življenja in se okrog nje, poleg naše družine, vrti vse naše življenje. Služba te zaznamuje v vsakem pogledu. Če rad opravljaš svoje delo in rad hodiš v službo, potem si srečen. Če ne, potem nisi tako zelo srečen. Strašljivo dejstvo je, da velika večina ljudi ne mara svoje službe. Kako pa priti do službe, ki si jo želite? Kako jo poiskati in še pomembneje, kako jo dejansko dobiti? In ko jo dobite, kako jo obdržati?
  Preberi več 
 • Kako delati manj, a bolje?

  Kako delati manj, a bolje?

  Se tudi vam večkrat zgodi, da ste v službi utrujeni in nikakor ne najdete motivacije za delo? Ali pa si, prav nasprotno, zelo želite napredovanja in dokazovanja ter si le z veliko slabe vesti vzamete nekaj trenutkov za oddih? Res je, da živimo v času, ko se mora marsikdo za svojo službo boriti, a to ni izgovor za neprestano delo. Najbolje je, da med obema skrajnostma najdemo ravnovesje ter da optimalno izkoristimo čas in energijo med delovnim časom. Verjetno se to sliši zapleteno, a že z drobnimi spremembami lahko hitro in učinkovito izboljšate kakovost svojega dela.
  Preberi več 
 • 3 razlogi, zaradi katerih zakoni splavajo po vodi

  3 razlogi, zaradi katerih zakoni splavajo po vodi

  Obstajajo natanko trije temeljni razlogi, zaradi katerih veliko zakonov splava po vodi. To so: napačna pričakovanja, iluzije in različni pogledi na zakon … Preverite zakaj.

  Preberi več 
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.