V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Vsak dan razkrijemo novo ponudbo, ki velja le 24 ur!

ADVENTNI KOLEDAR 2018

Vzglavnik Dobro jutro 57% ceneje še:
[banner_timer]
 

Ležišče Air Lux Plus

Photo
Video

Luksuzno 5-consko hibridno ležišče z višino 27 cm je izdelano iz nagrajene tehnologijo Octaspring® in žepkastih vzmeti. številni sloji ustvarjajo izjemno udobje z veliko opore, trdoto ležišča pa lahko sami prilagajate od manj do srednje čvrste. Ležišče ima pralno prevleko in nudi izjemno zračnost ter neverjetno mehkobo. Ima 100 noči testnega obdobja in 15 let podaljšanega jamstva.

Ležišče Air Lux Plus
Od 749,90 € Navzgor od
712,41 € Club 5*
Izberite možnost
Ni na zalogi, pokličite nas na: 080 10 15
 • Kratek opis
 • Podroben opis
 • Dodatne informacije
 • Tehnične specifikacije
 • Možnosti plačila
Kratek opis

Luksuzno 5-consko hibridno ležišče z višino 27 cm je izdelano iz nagrajene tehnologijo Octaspring® in žepkastih vzmeti. številni sloji ustvarjajo izjemno udobje z veliko opore, trdoto ležišča pa lahko sami prilagajate od manj do srednje čvrste. Ležišče ima pralno prevleko in nudi izjemno zračnost ter neverjetno mehkobo. Ima 100 noči testnega obdobja in 15 let podaljšanega jamstva.

Preberite več
Podroben opis
 • 100 NOČI BREZ TVEGANJA – 100% varen nakup

  Bodite 100% prepričani! Na Dormeo® ležišču lahko v udobju svojega doma sanjate kar 100 dni. V primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali, vam bomo vrnili celotno kupnino.

 • 15 LET PODALJŠANEGA JAMSTVA

  Ker trdno verjamemo v kakovost naših Dormeo® ležišč, vam ob nakupu letvenih podlag omogočamo 15 let podaljšanega jamstva. To vam ponuja kar 5.470 noči mirnega spanca.

 • KLIKNITE IN PREVZEMITE

  Preprosto - kupite na spletu, prevzemite v želeni poslovalnici. S klikom naročite želene izdelke in izberite poslovalnico, v kateri jih boste prevzeli. Ostalo za vas uredimo mi.  

Uživajte v spancu svojih sanj na Dormeo ležišču Air Lux Plus

 • Izjemna nadstandardna zračnost – 8x bolj zračno od ležišča iz bloka spominske pene.
 • 2 plasti vzmeti Octaspring in 4 cm spominske pene.
 • Termoregulacijski postopek Adaptive® : pozimi vas greje, poleti pa hladi.
 • Obračljivo in dvojno jedro in 5 con udobja za odlično ergonomsko podporo.
 • Postopek CleanEffect® omogoča antibakterijsko zaščito.
 • Snemljiva pralna prevleka.
 • Optimalna višina: 27 cm.
 • 100 dnevno testno obdobje in možnost 15- letnega podaljšanega jamstva.
 • Plačilo na obroke.

8x bolj zračno in zaščiteno pred bakterijami

Ker se med spanjem potimo, je nenehno prezračevanje ležišča izjemnega pomena. Da bi zagotovili suhost vašega telesa in svežino vaše posteljnine, ima Dormeo Air Lux Plus napredne lastnosti: unikaten prezračevalni sistem vzmeti poskrbi za nenehen dotok zraka - oblika penastih vzmeti Octaspring® v vzorcu čebeljega satovja dopušča zraku, da se prosto pretaka, kar odstranjuje odvečno toploto in vlago ter ohranja vašo posteljo hladno, suho in udobno. Tkanina AirX System na prevleki poskrbi za dobro prezračeno, suho in higiensko spalno površino.

Postopek Adaptive na prevleki skrbi za naravno termoregulacijo vaše postelje, impregnacija CleanEffect® pa vas ščiti pred pršicami in bakterijami.

8X bolj zračnov primerjavi z ležiščem iz bloka spominske pene

Predstavljajte si udobje, ki ga ponuja 5 prilagodljivih con v kar 8 plasteh

Več plasti, več udobja, kajne? Pri ležišču Dormeo Air Lux Plus smo pokazali prav vse, kar znamo. 8 plasti različnih materialov v 5 conah ustvari izjemno jedro, ki je izdelano posebej za obnovo in okrevanje utrujenih mišic, saj se prilagaja vaši obliki telesa, skrbi za pravilno držo hrbtenice in podpira ledveni del.

Popolna kombinacija pene Ecocell®, spominske pene, penastih vzmeti in žepkastih vzmeti je ergonomično oblikovana, da se prilagodi vašemu telesu na vseh točkah. Vse, kar morate storiti vi, je, da se uležete in občutite, kako prijetno površje objame vaše telo.

Termoregulacijski postopek Adaptive

Termoregulacijski postopek Adaptive so razvili v švicarskem inštitutu HeiQ. Postopek obdelave tkanin omogoča, da se ta odziva na vašo trenutno telesno temperaturo in potenje, ko je vaše telo toplo, vas hladi, ko je hladno vas greje: vas pozimi greje, poleti pa hladi: v obdobju nižjih temperatur prevleka veže vlago, s tem pa ohranja toploto in suho posteljo. Ko se temperatura začne dvigati, začne izpuščati shranjeno vlago, s tem pa hladi vas in tkanine okrog vas.

Obračljivo jedro z mehkejšo in tršo stranjo

Ker ima vsak posameznik drugačne potrebe za optimalen spanec, je Air Lux Plus primeren za uporabo na obeh straneh. Ležišče ponuja 2 različni ravni trdote, zato lahko ležišče obrnete in tako spite na trši ali na mehkejši podlagi, kadar si zaželite.

Če spite v paru, je včasih težko najti popolno ležišče, še posebej, če si eden želi bolj trdo, drugi pa mehkejše ležišče. Z ležiščem Dormeo Air Lux Plus to ni več težava. Ležišče ima enojno in dvojno jedro (2 ločeni jedri v ležiščih dvojne velikosti, večjih od 160 cm), obe pa sta obračljivi. Ležišče lahko obrnete in ga tako prilagodite svojim željam: rožnata stran je trda, modra pa mehka.

2 stopnji trdote

manj trdo

zelo trdo

Ležišče je sedaj precej višje

27 cm višine in utrjeni robovi za lažje vstajanje s postelje.

100 dnevno testno obdobje in kar 15-letno podaljšano jamstvo

Nudimo vam kar 100 dnevno testno obdobje. Ležišče lahko kar 100 noči preizkušate in v kolikor vam ne ustreza nam ga lahko vrnete. Ležišče ima ob nakupu letvenih podlag Dormeo tudi 15-letno podaljšano jamstvo.

 

5 consko jedro

snemljiva pralna prevleka

obračljivo dvojno jedro

8x bolj zračno

Penaste vzmeti in žepkaste vzmeti so končno združene v eno

Dormeo Air Lux Plus je vrhunsko, tehnološko napredno ležišče, ki združuje najnovejšo tehnologijo penastih vzmeti in tradicionalne žepkaste vzmeti nove generacije. Ta sanjska kombinacija ponuja spalno izkušnjo prvovrstne kakovosti. S kombiniranjem najboljšega iz obeh svetov to ležišče ponuja več kot katerokoli drugo − čisti luksuz, brez katerega si ne boste več predstavljali spanja.

Ležišče Air Lux Plus je izdelan iz:

 1. Spominska pena in prevleka ležišča: 2 cm
 2. Spominska pena 2 cm
 3. Octaspring® penaste vzmeti: 3 cm
 4. Ecocell® pena: 2 cm
 5. Octaspring® penaste vzmeti: 3 cm
 6. Ecocell® pena: 2 cm
 7. Žepkaste vzmeti: 10 cm
 8. Ecocell® pena: 3 cm

Z učinkovito zaščito proti bakterijam in pršicam

Učinkovit sistem ventilacije v jedru poskrbi za nenehen pretok zraka, kar omogoča, da vaša postelja noč za nočjo ostaja sveža in suha. Tkanina AirX System v jedru skupaj s sistemom prezračevanja poskrbi za popolnoma suho in higiensko spalno površino.

Enostavno vzdrževanje, pralna prevleka

Življenjsko dobo ležišča podaljšamo še s snemljivo, pralno prevleko, ki jo lahko operete v stroju pri 40°C.

 

5 consko jedro

snemljiva pralna prevlek

OBRAČLJIVO DVOJNO JEDRO

8X BOLJ ZRAČNO

2 STOPNJI TRDOTE

manj trdo

zelo trdo

Primerno za

 • vse, ki si želite višjega ležišča (27 cm)
 • vse, ki si želijo ležišča s tršo in mehkejšo stranjo
 • vse, ki želite izkusiti razkošje popolnega spanca
 • vse, ki si želite zanesljivega in kakovostnega spanca
 • vse, ki si želite ležišča s penastimi in žepkastimi vzmetmi
 • vse, ki si želite 3-consko ležišče, ki je sestavljeno iz različno trdih plasti
 • vse, ki si želite ležišča, prijaznega alergikom.
Dodatne informacije

To ležišče je vaše že za 34,02 € na mesec. Več o izračunu >>

Tehnične specifikacije
Antibakterijska prevleka Da
Cone jedra 5
Dodatna Informacija Poleg 2-letnega jamčevanja za stvarne napake po Zakonu o varstvu potrošniku (Uradni list RS, št. 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, 114/06 – ZUE, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14 in 19/15) je potrošniku dana tudi prostovoljna garancija za dobo 2 let od nakupa.

O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.

Ob nakupu ležišča skupaj z letveno podlago prejmete tudi dodatno 15-letno podaljšano jamstvo na ležišče.
Dvojno jedro Da
Jedro pena Ecocell®, Octaspring® penaste vzmeti, žepkaste vzmeti + 2 cm spominske pene v prevleki
Linija Dormeo Harmony
Material Ecocell® pena, Octaspring vzmeti/Penaste vzmeti, Spominska pena, Žepkaste vzmeti
Obračljivo jedro Da
Podaljšano jamstvo 15 let
Pralna prevleka Da
Prevleka Vrhnji material: 63% poliester, 37% viskoza , 2cm spominske pene
Program Dormeo spanje
Spominska pena Da
Trdnost Prilagodljivo, Manj čvrsto, Srednje čvrsto
Višina 27 cm
Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naše izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tako plačilo je enostavno in hitro – predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila.

Našemu svetovalcu boste ob dostavi izdelka preprosto plačali z gotovino in že boste lahko uživali v uporabi svojega izdelka! Pozanimajte se, nekatere izdelke tudi prevzamete v naših trgovinah.

Plačilo na obroke

Pri izbiri plačila izberite plačilo na obroke in izberete željeno število obrokov. Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.

V sodelovanju s podjetjem Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, 1000 Ljubljana, vam omogočamo sklenitev hitrega potrošniškega kredita.

Kreditno pogodbo lahko sklenete za celotno vrednost nakupa do 3.000 EUR, lahko pa del kupnine plačate tudi z gotovino ali z drugimi plačilnimi sredstvi. Minimalni znesek kredita znaša 49,90 EUR, minimalni obrok pa 10 EUR.

Kredit lahko pridobi:

 • polnoletna fizična oseba, državljan Republike Slovenije, s stalnim prebivališčem v Sloveniji
 • redno zaposlen v Sloveniji
 • ali upokojen (prejema pokojnino v Sloveniji).

Če seštevek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom (pri Summit Leasingu) ne presega 400 EUR, lahko pridobite kredit le na osnovipredložitve osebnega dokumenta in davčne številke ter izpolnitve vloge, s katero potrjujete, da:

 • ste starejši od 21 let
 • ste lastnik nepremičnine v Republiki Sloveniji, kjer imate zadnja tri leta stalno prebivališče
 • imate odprt transakcijski račun pri banki v Sloveniji z veljavno debetno in/ali kreditno kartico
 • če ste zaposleni:
  • pri delodajalcu v Republiki Sloveniji za nedoločen čas ali za določen čas, pri čemer boste sklenili kreditno pogodbo, katere trajanje ne bo daljše od vaše zaposlitve za določen čas,
  • vaš zadnji priliv iz naslova plače znaša najmanj 500 EUR
 • če ste upokojeni:
  • vaš zadnji priliv iz naslova pokojnine znaša najmanj 400 EUR

Če ne izpolnjujete pogojev za pridobitev kredita do 400 EUR oz. če znesek vašegaskupnega stanja dolga predhodno odobrenih kreditov in novim kreditom znaša do 1.250 EUR poleg osebnega dokumenta in davčne številke potrebujete še:

 • če ste zaposleni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje plače, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 500 EUR,
  • če na izpisku ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, predložite še plačilno listo,
  • če ste na porodniškem dopustu, predložite tudi originalno potrdilo delodajalca o zaposlitvi. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni. Če ste zaposleni za določen čas, doba odplačevanja kredita ne sme presegati trajanja zaposlitve oz. je največ 12 mesecev.
 • če ste upokojeni:
  • zadnji bančni izpisek, ki ga prejmete na dom, ali internetni izpisek ali drug dokument, ki ga potrdi vaša banka in iz katerega je razviden priliv iz naslova vaše zadnje pokojnine, pri čemer ta ne sme znašati manj kot 400 EUR,
  • če na izpisku ne piše POKOJNINA ali ZPIZ ali PENZ, predložite še zadnje obvestilo ZPIZ-a.

Če vaša izpostavljenost skupaj z novim kreditom presega 1.250 EUR, predložite enako dokumentacijo, kot to velja za izpostavljenost do 1.250 EUR, pri čemer se ugotavlja vaša kreditna sposobnost. Osnova za določitev kreditne sposobnosti je priliv iz naslova vaše zadnje plače/pokojnine. Skupna mesečna obremenitev lahko znaša največ 40% osnove in jo sestavlja mesečna obveznost iz naslova novega kredita in morebitni drugi odtegljaji za plačilo iz pogodb o prodaji na obroke, kreditov in leasingov, ki so razvidni z bančnega izpiska. Pri tem mora biti izpolnjen tudi pogoj, da vam po odbitku vseh obveznosti ostane najmanj znesek v višini minimalne neto plače.

Samostojni podjetniki, osebe, ki opravljajo poklic kot samostojno dejavnost, kmetje, osebe, ki opravljajo javna dela, prejemajo avtorski honorar ali plačilo iz naslova pogodb o poslovodenju,
ne morejo pridobiti hitrega kredita.

Več informacij in informativni izračun prejmete ob povratnem klicu našega svetovalca.
Summit Leasing Slovenija si pridržuje pravico, da zavrne odobritev kredita brez obrazložitve.

Telefon: 01 548 3000 ali 01 548 3001 (od ponedeljka do četrtka od 8:00 do 16:00, v petek od 8:00 do 15:00)
Faks: 01 548 30 20
E-pošta: smkrediti@slsi.si

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.
 • za LiveActive na info@LiveActive.si ali na 080 11 62.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA_electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank 5 mnenj

5

5 mnenje/-a

5 izdelkov

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Alen Kobilica, maneken, športnik, podjetnik

"Ležišče Air mi pomaga, da bolje izkoristim dan. Ko se zbudim, sem takoj pripravljen na trening. Prej sem rabil čas, da sem se prebudil."

Anja

www.dormeo.net

22. 09. 2017

The best
Jaz boljše v zadnjih 10 letih še nisem spala. :)

Mária

www.dormeo.hu

23. 07. 2018

Nagyon jó!
Kényelmes ,imádom,igen magas !

Mi-mi

www.dormeo.ba

17. 07. 2018

Super!!!
Definitivno nešto što se ne može riječima opisati. Savjetujem svima da probaju jer je ovo blagoslov! Sve pohvale za Dormeo i Octaspring tehnologiju!

Simbukas

www.dormeo.lt

24. 04. 2018

Puiku
Turime tik savaitę. Kol kas labai puiku. Patenkinti.

Heleen

www.dormeo.ee

2. 03. 2018

...
Ostsin Air Select Plus madratsi raseduse ajal - parim otsus! Isegi elukaaslane, kes alati väitis, et talle on vaja/meeldib väga jäik madrats oli üllatusega vaimustuses. Madratsil ja madratsil on vahe! Air Plus madratsi hind võib tunduda kallis, aga see on igat senti väärt.

5 izdelkov

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.