Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Ležišče iMemory S Plus

100 95 101
SKU: 99-1000077253
Photo
Video

Prodajna uspešnica iMemory S Plus je hipoalergeno 3-consko ležišče visoke kakovosti. Z višino 20 cm in nagrajeno tehnologijo Octaspring® ponuja možnost prilagajanja opore in trdote ležišča od mehke do čvrste. Popolno je za vse spalne položaje in oblike telesa. Prevleka iz mehke spominske pene je pralna. Ležišče ima 60 noči testnega obdobja in ob nakupu letvenih podlag 15 let podaljšanega jamstva.

Ležišče iMemory S Plus
Od 439,99 € Navzgor od
Ni na zalogi, pokličite nas na: 080 10 15
Kratek opis

Prodajna uspešnica iMemory S Plus je hipoalergeno 3-consko ležišče visoke kakovosti. Z višino 20 cm in nagrajeno tehnologijo Octaspring® ponuja možnost prilagajanja opore in trdote ležišča od mehke do čvrste. Popolno je za vse spalne položaje in oblike telesa. Prevleka iz mehke spominske pene je pralna. Ležišče ima 60 noči testnega obdobja in ob nakupu letvenih podlag 15 let podaljšanega jamstva.

Preberite več
Podroben opis
 • 60 NOČI BREZ TVEGANJA – 100% varen nakup

  Bodite 100% prepričani! Na Dormeo® ležišču lahko v udobju svojega doma sanjate kar 60 dni. V primeru, da se na ležišču ne bi dobro naspali, vam bomo vrnili celotno kupnino.

 • 15 LET PODALJŠANEGA JAMSTVA

  Ker trdno verjamemo v kakovost naših Dormeo® ležišč, vam ob nakupu letvenih podlag omogočamo 15 let podaljšanega jamstva. To vam ponuja kar 5.470 noči mirnega spanca.

 • KLIKNITE IN PREVZEMITE

  Preprosto - kupite na spletu, prevzemite v želeni poslovalnici. S klikom naročite želene izdelke in izberite poslovalnico, v kateri jih boste prevzeli. Ostalo za vas uredimo mi.  

Popolno udobje, ustvarjeno za vas, podprto z vrhunsko tehnologijo.

Odločitev brez tveganja za vse, ki ne vedo, katero ležišče jim najbolj odgovarja, in za pare, ki pri popolnem spancu niso pripravljeni sklepati kompromisov.

 • Personalizirana trdota in opora: izberete lahko stopnjo trdote, udobja in opore, ki vam najbolj ustreza.
 • Obračljivo jedro: izberite tršo ali mehkejšo stran.
 • 4 stopnje trdote in 2 stopnji podpore: izberite trdoto in podporo, ki najbolj ustrezata vašim željam in potrebam.
 • Maksimalna zračnost: Octaspring® tehnologija, ki je vgrajena v ležišče, je do 8x bolj zračna, zato ležišču zagotavlja večjo zračnost in posledično bolj higienično spalno okolje.
 • 3 cone udobja za optimalno podporo glave, bokov, nog.
 • Antibakterijsko in hipoalergeno ležišče, primerno za alergike in astmatike.
 • Odstranljiva in pralna prevleka za zdravo in čisto okolje brez bakterij, pršic ter vonjav.
 • Popolna odsotnost prenosa gibanja: najboljša izbira za pare z različnimi spalnimi potrebami.
 • 60 noči brez tveganja in 15 let podaljšanega jamstva.
 • Pakiranje: Vakuumsko pakiranje v kompaktni škatli in dostava do vrat.
 • Plačilo na obroke

Ali ste vedeli?

Znano je, da pomanjkanje spanja vpliva na naš imunski sistem. Študije kažejo 70-odstotno zmanjšanje naravne imunosti celic že po štirih ali petih urah spanja. Na srečo pa lahko to nadoknadimo z zadostnim spancem (vsaj sedem do devet ur).

Oglejte si notranjost izjemnega ležišča

 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  

20cm

Cona udobja 1

Cona

Cona udobja 2

Cona

Cona udobja 3

Cona

Z miško se postavite naKliknite na   za več podrobnosti o izdelku.

 1. 3 cm visoka plast Octaspring® vzmeti v obliki črke S

  Nudi 3D prilagodljivost, izboljša zračnost in omogoča izbiro med 2 stopnjama podpore.

 2. Plast Ecocell® pene

  Izberite trdoto, ki ustreza vašim osebnim potrebam. Oranžno jedro je MEHKEJŠE.

 3. Prevleka z zaščito CleanEffect®

  Zaščita proti bakterijam in pršicam.

 4. 2 cm visoka plast spominske pene všite v prevleko

  Popolnoma se prilagodi obliki vašega telesa.

 5. Plast Ecocell® pene

  Izberite trdoto, ki ustreza vašim osebnim potrebam. Modro jedro je TRŠE.

 6. Vlakna Climalite

  Njihova sposobnost je dobra vpojnost in odvajanje vlage. Posledica tega je hitrejše sušenje površin.

 7. Prevleka z zadrgo

  Odstranljiva in pralna pri 30 °C

4 stopnje trdote in 2 stopnji podpore v 1 samem ležišču

Jedro ležišča iMemory S Plus je sestavljeno iz trše in mehkejše strani, ki ju lahko obračate po svoji želji. Stopnjo trdote ležišča, pa lahko še povečate ali zmanjšate z menjavanjem strani prevleke, saj je na eni stani v prevleko všita iMemory pena, ki trdoto ležišča zmanjša. Vse kar morate storiti je, da preprosto obrnete blok modre ali oranžne Ecocell® pene in prevleko, ter tako dobite manj trdo, srednje trdo, trdo ali zelo trdo ležišče. V jedru ležišča se skriva plast revolucionarnih vzmeti Octaspring® v obliki črke S, ki omogoča možnost izbiranja med različnimi stopnjami podpore. Eno samo ležišče se tako rekoč lahko spremeni v osem različnih ležišč, ki omogočajo 100 % personaliziran spanec, popolnoma prilagojen vaši edinstvenosti. Ležišče 100 % oblikovano za vas!

8 različnih možnosti udobja in podpore v 1 ležišču

Ležišče iMemory S Plus lahko uporabljamo na 8 različnih načinov, ki nam nudijo 4 različne stopnje trdote, vsaka stopnja pa zagotavlja 2 različni podpori, tako da dejansko govorimo o sistemu 8 v 1. Vse to pa ne bi bilo mogoče brez kombinacije najkakovostnejših materialov in posebne zasnove ležišča. Obrnete lahko plasti Ecocell® pene in tako izbirate med tršo in mehkejšo stranjo; obrnete lahko prevleko in izbirate med stranjo z bogato spominsko peno ali tisto brez nje; obrnete pa ga lahko celo po dolžini - Octaspring® vzmeti, oblikovane v posebno plast v obliki črke S v notranjosti ležišča, nudijo različne stopnje podpore za ramena in kolena, odvisno od oddaljenosti vzmeti od ramen. Spoznajte preprostost prilagodljivega udobja.

Trdoto ležišča lahko izberete po svojih željah:

 • 1. Mehko in prilagodljivo
 • 5. Mehko in bolj prilagodljivo
 • 2. Srednje mehko in prilagodljivo
 • 6. Srednje mehko in bolj prilagodljivo

 

 • 3. Trše in prilagodljivo
 • 7. Srednje trdo in bolj prilagodljivo
 • 4. Trdo in prilagodljivo
 • 8. Trše in bolj prilagodljivo

Boljši skupni spanec: odlično ležišče za pare

Vi in vaš spalni partner imata različne želje. Ležišče iMemory Silver plus poskrbi, da kompromisi niso več potrebni - ne le, da si lahko prilagodite svoje ležišče, pač pa si lahko prilagodite tudi vsako stran ležišča in tako zadovoljite želje dveh oseb. Vi in vaš partner lahko izberete stopnjo trdote, udobja in opore, ki vama najbolj ustreza. Prilagodite lahko obe strani, zato bosta oba spala udobno. Ležišča širine 160 cm in več, imajo dve ločeni jedri. A ležišče še vedno ostaja ena sama postelja. Ležišče je primerno za uporabnike s težo do 140 kg na osebo.

Ali ste vedeli, da imajo pari, ki spijo na enem zakonskem ležišču brez razmaka, boljše razmerje in boljšo čustveno povezavo? Spite bolje. Objemajte se več. Bodite srečnejši in bolj zdravi.

Dodatne informacije

* Informativni izračun velja za: DORMEO IMEMORY S PLUS MATTRESS 80X190, redna cena: 399,99 €, akcijska cena: 319,99 €, znesek kredita: 319,99 €, odplačilna doba: 24 mesecev, mesečni obrok: 14,32 €, letna fiksna obrestna mera: 6,95%. Stroški presoje tveganja: 4,00% se plačajo na dan zapadlosti prvega obroka. Skupni znesek plačil: 356,48 €. Efektivna obrestna mera: 11,52% za primer izračuna na dan 01.03.2022 je izračunana na podlagi zneska in trajanja kredita, obresti in stroškov. Kreditodajalec je Leanpay d.o.o., Ljubljana. Odobritev financiranja in ponujeno število obrokov je odvisno od kreditne sposobnosti stranke. Ponudba velja do 25.4.2022 oziroma do razprodaje zalog.

DORMEO ODVOZ STAREGA LEŽIŠČA

V kolikor želite, da vam odpeljemo več ležišč, v košarico dodajte enako število odvozov (npr. za odvoz 2 ležišč, izberite 2x Dormeo odvoz starega ležišča). Prosimo vas, da vaše staro ležišče pripravite za brezstičen prevzem oz odvoz, torej, da staro ležišče ustrezno zaščitite (zavijete).

Tehnične specifikacije
Octaspring® Da
Antibakterijska prevleka Da
Cone jedra 3
Dodatna Informacija Poleg 2-letnega jamstva za stvarne napake po Zakonu o varstvu potrošniku (Uradni list RS, št. 98/04 – uradno prečiščeno besedilo, 114/06 – ZUE, 126/07, 86/09, 78/11, 38/14 in 19/15) je potrošniku dana tudi prostovoljna garancija za dobo 2 let od nakupa.

O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.

Ob nakupu ležišča skupaj z letveno podlago prejmete tudi dodatno 15-letno podaljšano jamstvo na ležišče.
Dvojno jedro Da
Jedro pena Ecocell®, Octaspring® penaste vzmeti+ 2 cm spominske pene v prevleki
Linija Dormeo Vitality
Material Ecocell® pena, Octaspring vzmeti/Penaste vzmeti, Spominska pena
Obračljivo jedro Da
Podaljšano jamstvo 15 let
Pralna prevleka Da
Program Dormeo spanje
Spominska pena Da
Trdnost Mehko, Čvrsto
Višina 20 cm
Prevzem v trgovini
Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naročene izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tak način plačila je enostaven in hiter ter predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila, saj dostavljavcu preprosto plačate z gotovino in prevzamete naročene izdelke.

Plačilo na obroke

Nakup na obroke je možen za nakupe v znesku od 50 € do 3000 €, na do 24 obrokov. Ponudnik obročnega odplačevanja je podjetje Leanpay, postopek pa ne zahteva obiska banke, ampak samo pametni telefon, davčno številko, osebno izkaznico in številko osebnega računa.

Več informacij o plačilu na obroke najdete tukaj.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank (10 Mnenja)

4,75

101 mnenje/-a

1–10 od 101

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 11

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Nadja

www.dormeo.net

IMEMORY SILVER S PLUS II
Kupila nedolgo nazaj…počutim se odlično. Priporočam!

Davor

www.dormeo.net

ZA VSE S PROBLEMI V HRBTU
Sanje so se mi uresničle. Zelo sem zadovoljen s tem jogijem. Bolečine v hrbtenici je občutno zmanjšal in zjutraj kar nočem vstati :)

Željko

www.dormeo.net

ZELO DOBOR
spim zelo dobro, vredno nakupa

Nejka

www.dormeo.net

SEVEDA SPIM
Končno sem se zbudila spočita, brez bolečin v hrbtu in brez glavobola. Priporočam vsem, ki imate težave z nespečnostjo. Moja energija se je vrnila in ni mi treba jesti protibolečinskih tablet. Jap!

Špela

www.dormeo.net

POPOPLNOST
Počitek za dušo in telo, predvsem pa pravilen položaj mojega telesa, za zdrav spanec.

jelka

www.dormeo.net

SUPER
Za tega sva se odločila, ker ima različno podporo in različne strani glede mehkobe in trdnosti, jaz spim na mehkejši, mož pa na trdi strani. Po dolgem času smo se uspeli naspati in spočiti :))

Vojko

www.dormeo.net

ZELO DOBRO
na tej postelji zelo dobro spim, vredno je bilo

Marta

www.dormeo.net

ŠE POSEBEJ DOBRO
neverjetno dobro ležišče! Počutim se spočita in naspana.

Nino

www.dormeo.net

ZA POČITEK
Dober je. Spim zelo fajn. Na tamehki strani se bolj izbočeni deli (rame, boki) pogreznejo. Druga stran je močnejša. Me zanima kako bo čez 5 let.

Mirko

www.dormeo.net

ZASLUŽO
vredno nakušpa, kvaliteten izdelek…priporočam
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.