Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Ležišče Dormeo Fresh prima za otroštvo

Ležišče Fresh prima bo odraščalo z vašim otrokom. Ponuja mu primerno podporo, vse od zgodnjega otroštva naprej in je popolno ležišče za vsakega otroka. Izbira kakovostnega otroškega ležišča je ključna, saj igra spanec pomembno vlogo pri razvoju, zato tukaj ne smete sklepati kompromisov.

Ker nam je mar za njihove sanje

Ležišče Fresh prima

Dimenzije: od 80 x 190 cm
 
Že od: 13,42 € na mesec Več informacij

Ležišče Fresh prima

Dimenzije: od 80 x 200 cm
 
Že od: 13,87 € na mesec Več informacij

Izbira pravega ležišča za otroka je naložba v prihodnost. Zakaj je ležišče Fresh prima prava izbira?

Z vašim otrokom raste tudi ležišče

S časom bodo vaši otroci rasli in odraščali. To pa ne nujno pomeni zamenjave ležišča vsakih nekaj let, ko ga otrok preraste. Eden od pomembnih dejavnikov je tudi velikost ležišča. Manjše kot je ležišče, hitreje ga bodo prerasli, zato so tudi ležišča v polni velikosti tudi dobra izbira za otroke.

Če izberete ležišče v polni velikosti, vam zagotavljamo, da bo vaš otrok spal na njemu skozi več različnih obdobij odraščanja, zagotovo pa bo ostal zvest blagovni znamki Dormeo. Prednost ležišča v polni velikosti je tudi v tem, da bo v otroštvu na njem dovolj prostora tudi za vas, ko bo starejši pa bo lahko sam užival v udobju, kot ga je vajen iz otroštva.

Kakovostno ležišče boste brez težav uporabljali celo do 10 let. Ležišče Fresh prima je na voljo v štirih otroških dimenzijah (80 x 190 cm, 80 x 200 cm, 90 x 190 cm in 90 x 200 cm) ter v ostalih dimenzijah.

Ležišče, ki otroku omogoča zdrav razvoj

Pomembno je, da odraščajočemu otroku zagotovite med spanjem primerno podporo med spanjem. Če primerna podpora ni zagotovljena, lahko to negativno vpliva na razvoj otroka, pa tudi na njegovo počutje. Najbolj udoben in zdrav položaj za spanje je s poravnano hrbtenico, kar pomeni, da je podpora v predelu hrbta izjemnega pomena.

Ležišče Fresh Prima ni ne trdo, ne mehko, ampak ponuja podporo s tremi conami udobja. To je ležišče, ki se bo prilagodilo obliki telesa ne glede na težo in obliko telesa na vseh pomembnih točkah, kot so ramena, boki in glava.

Koliko spranja potrebujejo vaši otroci?

Novorojenčki
12 do 17 ur spanja na dan

Dojenčki
12 do 16 ur spanja na dan

Malčki
12 do 14 ur spanja na dan

Predšolski otroci
11 do 13 ur spanja na dan

Šolarji
10 do 11 ur spanja na dan

Najstniki
9,5 do 10 ur spanja na dan

Ali vaš otrok trpi zaradi alergij?

Številni otroci dandanes trpijo zaradi alergij in v marsikaterem primeru je težko določiti, kaj je vzrok za pojav alergij. Med povzročitelji alergij so zagotovo pršice in njihovi iztrebki, ki se rade naselijo v temna in vlažna okolja, kot je vaše ležišče. Če vaši malčki trpijo za alergijami, je izbira hipoalergenskega ležišča nujna.

Ležišče Fresh Prima je hipoalergensko in ima antibakterijsko zaščito. V prevleko je všita plast spominske pene, kar poskrbi za dodatno higieno. V prevleko so vtkana tudi vlakna, prevečena s srebrom ter obdelavo CleanEffect®, kar aktivno odbija pršice, deluje antibakterijsko in preprečuje pojav neprijetnih vonjav. Prevleko ležišča lahko brez težav odstranite in operete.

Zagotovite svojemu otroku ležišče, ki mu bo omogočalo zdrav spanec, kot ga potrebuje.

Vaša sreča je naša zaveza

Vaš otrok lahko uživa na ležišu Fresh prima kar 60 noči brez tveganja. V primeru, da ugotovite, da ležišče vašemu otroku ne ustreza, vam vrnemo kupnino. Lahko pa vam že sedaj zagotovimo, da bo vaš otrok na tem ležišču prespal številne noči.

Ležišče Fresh prima

Dimenzije: od 90 x 190 cm
 
Že od: 14,32 € na mesec Več informacij

Ležišče Fresh prima

Dimenzije: od 90 x 200 cm
 
Že od: 14,77 € na mesec Več informacij

Ležišče Fresh prima bo vašemu otroku nudilo kakovosten spanec, prostor za rast, popolno udobje in trajno podporo, ki jo potrebuje za rast in razvoj.

Ker nam je mar za njihove sanje

Najboljše družinsko ležišče

Nepremagljiva kombinacije podpore in zagotovljene svežine.

Več informacij  

Za leta kakovstnega spanca

Eni ležišče skozi več oddobij odraščanja

Več informacij 
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.