Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

1–10 od 65

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Vam lahko Luna pomaga do lepših, bolj gostih las?

  So vam vaši lasje všeč? Se vam zdijo dovolj gosti in dovolj sijoči? Če menite, da bi stanje vedno lahko bilo boljše, ste verjetno preizkusili že vse lepotne trike, za katere ste slišali.

  A lunarna nega las je najnovejši trend astrologije, ki naj bi s pravo nego v pravem času pomagal do še močnejših in bolj zdravih las. Vas zanima, za kaj pravzaprav gre in – še pomembneje – kako lahko lunarne cikle za lepše lase izkoristite tudi sami?

 • Zakaj bi vsi moški morali imeti brado?

  Nekaterim moškim so všeč, drugim ne. Podobno je z ženskami, nekatere jih na moških obožujejo, druge sovražijo. Resnica pa je, da brada prinaša številne prednosti, tako moškim, ki jo nosijo, in ženskam, ki živijo z njimi …
 • Zimski lepotni vodnik: Kaj lahko storite za svoje telo v zimskem času

  Vsak letni čas prinese v naše lepotne obrede kaj novega. Zima se resda zdi med najbolj romantičnimi obdobji v letu, a žal ni prav naklonjena našemu videzu. Zunaj nam grozi mraz, znotraj suh in vroč zrak, vse to pa škodi koži in lasem. Čeprav smo odeti v več plasti toplih oblačil in kože skorajda ni videti, to še ne pomeni, da se lahko lenobno zanemarimo.

  Svileno mehka in dišeča koža, lasje pa sijoči od zdravja – to naj bo naš cilj tudi pozimi!

 • Ženske imajo rade brade – toda ključna je starost brade!

  Zanimiva raziskava je pod drobnogled vzela moške in njihove bradice. Ženske imajo namreč rade moške z bradami, toda brada mora biti stara točno določeno število dni. Preverite, kdaj so neobriti moški najbolj in kdaj najmanj seksi.

   

 • Zimski lepotilni nasveti

  Kateri so tisti lepotni nasveti, ki jih velja upoštevati, in kateri so tisti, ki jih moraš pozimi preprosto črtati?

  Preveri, kaj se mora znajti v tvoji lepotni torbici, in se izogni vsem neprijetnostim, ki nate prežijo pozimi.

 • Z jogo nad gube na obrazu

  Inštruktorji joge trdijo, da lahko ob pomoči joge učvrstimo in zgladimo kožo.

 • Učinkoviti načini, kako se znebiti aken

  Ali veste, da je koža največji organ telesa in da opravlja najvažnejšo funkcijo v energijskem sistemu telesa, od česar je odvisno delovanje organov v telesu? Zatorej poskrbite za pravilno osebno higieno kože in preberite spodnje načine, kako se učinkovito znebiti aken.

 • Štirje koraki za obnovo kože ponoči

  Med tem ko spimo, se naša koža obnavlja. Celice, ki so se čez dan poškodovale zaradi različnih dejavnikov, se ponoči obnavljajo, je pokazala študija v reviji Journal of Investigative Dermatology.

  PH kože se ponoči zniža in to še dodatno pripomore k odstranjevanju odmrlih celic.   Sledite naslednjim štirim korakom in pomagajte koži pri&
 • Ste obremenjeni s svojim videzom?

  Dobro počutje je bistvenega pomena, da lahko čez dan normalno funkcioniramo in smo dobre volje, čeprav s svojim telesom nismo povsem zadovoljni. Vsak posameznik na sebi opazi najmanjšo spremembo in prav gotovo tudi najde najmanj eno stvar s katero ni zadovoljen. Preverite, ali je vaša skrb še v mejah normale.

 • Spanje s šminko? Napaka!

  Gotovo lahko vsaka ženska prizna, da si kljub najboljšim namenom pred spanjem včasih ne odstrani ličil. Včasih pridemo domov prepozno in popolnoma utrujene od dela, včasih spijemo kozarček preveč, včasih se zvečer lepe in urejene stisnemo k partnerju in potem več ne vstanemo do jutra. Verjetno ni nič hudega, če včasih »pozabimo«, kajne? Pravzaprav je. Večkrat kot zaspite z ličili, več škode delate svoji koži, hkrati pa še uničujete posteljnino.

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.