Naše blagovne znamke
KUPUJTE PO KATEGORIJAH
Prodajna mesta
Club 5*
0
0,00 €
Losd fsdf sd
V košarici nimate izdelkov.

Grelna pipa Delimano

Ocenite izdelek
Št. ID: 102367595 SKU: 1000058120
Photo
Video

Imejte toplo vodo v vseh okoliščinah! Z grelno pipo boste imeli toplo vodo na voljo v samo nekaj sekundah, hkrati pa boste prihranili čas in energijo. 

Odlična rešitev za vašo kuhinjo, garažo, klet, vikend ali kamp prikolico. Pretočno grelno pipo priključite praktično kamorkoli, vse kar potrebujete je dotok vode in električna vtičnica.

Grelna pipa Delimano
59,99 €
Ni na zalogi, pokličite nas na: 080 10 15
Kratek opis

Imejte toplo vodo v vseh okoliščinah! Z grelno pipo boste imeli toplo vodo na voljo v samo nekaj sekundah, hkrati pa boste prihranili čas in energijo. 

Odlična rešitev za vašo kuhinjo, garažo, klet, vikend ali kamp prikolico. Pretočno grelno pipo priključite praktično kamorkoli, vse kar potrebujete je dotok vode in električna vtičnica.

Preberite več
Podroben opis

Imejte vročo vodo kadarkoli v samo nekaj sekundah

Je vaš grelec za vodo pokvarjen ali je prišlo do napake na toplovodu? Potrebujete toplo vodo na vikendu ali v garaži, vendar tam nimate cevi s toplo vodo? Priskrbite si pipo za hitro segrevanje vode Delimano - električno pipo, ki nemudoma segreje neomejene količine vode!

Preprosto jo namestite na umivalnik ali korito, priključite na elektriko in topla voda bo pričela teči!

Tekoča topla voda v samo nekaj sekundah

Grelna pipa Delimano vodo segreje samo v nekaj sekundah, ker gre za pretočno pipo, bo le ta segrela toliko vode kot je potrebujete. Nikoli ne boste ostali brez tople vode, hkrati pa boste prihranili na vodi in energiji, saj vam ne bo treba čakati na toplo vodo oziroma segrevati celotnega bojlerja za majhno količino vode.

Preprosta in pametna rešitev za mesta brez sistemov ogrevanja vode!

Za montažo pipe potrebujete samo dotok vode in električno vtičnico. Pipo lahko montirate kamorkoli – v vaš dom, garažo, klet v prikolico, vikend, skratka možnosti so neomejene.

Neomejena količina tople vode, segrete do 60 stopinj Celzija

S preprostim potiskom na ročico grelna pipa Delimano ogreje vodo do 60 stopinj Celzija. Rdeča lučka vam bo dala znak, da je pipa pripravljena za točenje tople vode.

Če potrebujete mrzlo vodo, preprosto potisnite ročico nazaj in pričela bo teči mrzla voda.

Nasvet: Če vsakič po uporabi vroče vode za nekaj sekund odprete mrzlo, lahko bistveno zmanjšajte kopičenje vodnega kamna.

Grelna pipa Delimano je preprosta in priročna za uporabo.

Bolj higienična topla voda vedno na dosegu roke

Če morate vodo segrevati v grelcih za vodo, mora biti tam shranjena daljše obdobje. Z električno pipo za segrevanje vode ostane vaša voda sveža za pripravo okusnega čaja, juhe ali kave. Hkrati prihranite tudi energijo in vodo, saj boste segreli samo takšno količino vode, kot jo potrebujete.

Neštete možnosti uporabe

S sistemom za hitro segrevanje vode boste z grelno pipo Delimano imeli toplo vodo v zgolj nekaj sekundah.

 • Toplo vodo imate lahko v vaši kuhinji in kopalnici brez čakanja na sisteme centralnega ogrevanja in brez montaže bojlerja.
 • Namestite jo v kleti, garaži ali delavnici in si operite umazane roke s toplo vodo.
 • Zagotovite si toplo vodo na vikendu ali v kamp prikolici, brez zahtevnih posegov in montaže.

"To je moje najlepše darilo doslej. Obdari me tako rekoč vsak mesec, vsaj za nekaj evrov. Najbolj pomembno je, da prihranim na elektriki in na vodi."

Jelena, Slovenija

"Namesto, da kupiš bojler, kupiš to pipo. Takoj imaš toplo vodo, pa še manj vode se porabi. Prihranila sva veliko. Pa tudi prav lepa je ta pipa."

Anica in Edvard, Slovenija

"Uporabljava jo že dve leti in odlično deluje. Sploh je ne ugasneva, pa nimava težav. Namestil sej jo zelo hitro, ker je enostavno. Samo premaknem ročaj in že priteče vroča voda."

Hristov – Bolgarija

"Zelo enostavna montaža. Ne rabi nobenega velikega orodja, ne nič. Zelo dobra zadeva. "

Matic, Inštalacije Piršo

Moderna oblika in izboljšan izgled

S svojo moderno obliko se bo pipa prilegala vsakemu koritu ali umivalniku. Odlikujejo jo premična cev za vodo ter priročna ročica, s katero boste lahko uravnavali pretok in temperaturo vode. .

Pipa za hitro segrevanje vode Delimano vam prihrani čas, energijo in vodo, saj ne potrebujete centralnega ogrevanja.

Hitro segreta voda iz pipe

Hitro segreta voda iz pipe vam prihrani dragoceno vodo, čas in energijo – hkrati pa ne izgubljate vode s spuščanjem in čakanjem na toplo vodo. Grelna pipa Delimano je resnično brez konkurence, tako v kuhinji kot drugje, kjer potrebujete toplo vodo.

Preprosta montaža

Sistem avtomatiziranega nadzora segrevanja je preprost za montažo in ima standardno tuljavo. Pipo boste brez težav namestili in uporabljali v kuhinji.

Pametna in praktična rešitev, ki prihrani čas, energijo in dragoceno vodo

 • Prihrani vodo

  Običajni grelniki vode (bojlerji) porabijo veliko vode zaradi daljšega cevovoda, medtem ko grelna pipa Delimano segreva vodo neposredno med tem, ko teče in tako ne prihaja do izgub.

 • Prihrani energijo

  Grelna pipa Delimano ogreva vodo neposredno prek priključka na električno omrežje, brez predhodnega segrevanja in ohranjanja temperature. Prav tako ne prihaja do toplotnih izgub zaradi cevi.

 • Prihrani čas

  Vodo lahko segrejete v nekaj sekundah, kar vam prihrani veliko časa. Nič več čakanja, da se voda segreje

Za koga priporočamo?

 • Za ljudi, ki živijo v stanovanjih brez sistema ogrevanja vode.
 • Za primere, ko se vam pokvari grelec vode ali pride do napake na toplovodu.
 • Odlična je za vikende, zidanice, avtodome in kamp prikolice.
 • Za garaže in kleti.

Pred namestitvijo pipe se prepričajte, da sledite vsem navodilon in standardom, potreben je stalen in stabilen priključek na električno in vodovodno omrežje.

Tehnični podatki

 • Material: Plastika, kovina
 • Napetost: 220-240V/50Hz
 • Moč: 3 KW
 • Delovni tlak: 0,04-0,6 MPa
 • Velikost : 125 x 70 mm
 • Teža: 772 g
 • Kabel: 1 m
 • Ima samodejno stikalo, zato električnega kabla ni potrebno priklapljati in odklapljati.

Dodatna navodila pred uporabo

 • Naprava je namenjena za gospodinjstva, notranjo uporabo in ogrevanje vode samo na mestih brez nevarnosti zmrzovanja in oddaljena od  vnetljivih predmetov (najmanj 0,4 m).
 • Prepričajte se, da je pravilno in varno priključena kot edini uporabnik stalne / stabilne oskrbe z vodo in ozemljenega vira električne energije.
 • Po uporabi vedno ročaj pustite v zaprtem položaju in napravo izklopite iz napajanja, če je več kot en dan ne uporabljate!
 • Poiščite več informacij v priloženih navodilih za uporabo in letakih, ki so skupaj z izdelkom pakirani v škatli.

Navodila za uporabo

Prosimo, da pred uporabo natančno preberete navodila za uporabo. V navodilih so na voljo tudi vse tehnične informacije ter informacije o namestitvi in vzdrževanju izdelka.

 
Dodatne informacije

Ker si želimo, da ste z izdelkom zadovoljni daljše časovno obdobje in ker se trenutno v naši regiji soočamo z zelo trdo vodo, smo pripravili navodila, kako očistiti vodni kamen v pipi. Sledite spodnjim korakom in zagotovite daljšo življenjsko dobo vaše instant pipe ter privarčujte stroške energije.

Postopek odstranjevanja vodnega kamna

Pomembno: Pred čiščenjem, prosimo izključite vtikač pipe z električne vtičnice in izklopite dovod vode!

 1. Pipo odstranite tako, da matico pipe zavrtite v nasprotni smeri urinega kazalca.
 2. Vstavite kuhinjski lij (primerno zvit kos folije ali odrezano slamico) v odprtino za vodo.
 3. Do vrha napolnite rezervoar pipe (približno 1 dcl) s kisom ali raztopino citronske kisline (C6H807), (če je citronska kislina trdna, bo 20g dovolj). Odstranite lij.
 4. Če ste uporabili kis počakajte 60 minut oz. 30 min, če ste uporabili raztopino citronske kisline, da ta reagira (opazili boste nastajanje mehurčkov v odprtini za vodo). Postopek ponovite, če mehurčki po preteklem času še vedno nastajajo.
 5. Med tem lahko očistite šobo  tako, da jo za nekaj minut potopite v kis ali raztopino citronske kisline.
 6. Pipo ponovno namestite nazaj (brez šobe) tako, da matico pipe privijete v smeri urinega kazalca.
 7. Prepričajte se, da je ročka, še vedno v položaju za izklop in vklopite dovod vode.
 8. Ročko obrnite v smeri hladne vode vse do konca (maksimum hladne vode), da izperete preostalo tekočino in vodni kamen. Vodo pustite teči vsaj 10 sekund med tem sperite še šobo.
 9. Ročko obrnite nazaj v položaj za izklop in šobo namestite nazaj na pipo.
 10. Pipo ponovno odprite in preizkusite delovanje s postopnim obračanjem ročke iz hladne na toplo vodo.
 11. Celoten postopek ponovite glede na pogoje vode oz. pogoje uporabe, vendar ne kasneje kot na vsakih 6 mesecev.

Dobro je vedeti

Če vsakič po uporabi vroče vode za nekaj sekund odprete mrzlo, lahko bistveno zmanjšajte kopičenje vodnega kamna.

Z uporabo Instant grelne pipe, boste prihranili čas in denar, vendar si je ob tem vedno dobro zapomniti nekaj najbolj pomembnih zadev v zvezi z namestitvijo:

 1. Izdelek se lahko uporablja zgolj in samo, če je ta pravilno sestavljen ter pravilno in varno priključen na električno in vodovodno omrežje.
 2. Izdelka ne nameščajte v bližino (razdalja mora biti vsaj 0,4 m od glavne enote) vnetljivih predmetov (les, plastika, stiropor, itd.)
 3. Instat grelne pipe ni mogoče namestiti v prostorih in na mestih, kjer (voda) zmrzuje. Pipe ne odpirajte, če obstaja verjetnost, da je voda ali sama pipa zamrznila.
 4. Pipo, ki deluje nikoli ne pustite brez nadzora. Prepričajte se, da je ste pipo po uporabi vedno zaprli in da je ročka v položaju za izklop.

 

Tehnične specifikacije
Dodatna Informacija Izdelek ima skladno z določbami Pravilnika o blagu, za katero izda garancija za brezhibno delovanje (Uradni list RS, št. 14/12) 1-letno obvezno garancijo po zakonu.O morebitnih možnostih drugih poprodajnih storitev vas bo, v kolikor bodo te storitve na voljo, ob potrditvi ponudbe s telefonskim klicem seznanil naš prodajni svetovalec.
Material ABS, drugo, nerjaveče jeklo, PP
Moč 3kW
Teža 1 kg
Prevzem v trgovini
Možnosti plačila

Kakšne so vaše možnosti plačila?

Izberite način plačila, ki vam najbolje ustreza. Lahko izbirate med naslednjimi možnostmi:

Plačilo ob povzetju

Naročene izdelke lahko plačate s plačilom po povzetju. Tak način plačila je enostaven in hiter ter predstavlja eno izmed najbolj preprostih oblik plačila, saj dostavljavcu preprosto plačate z gotovino in prevzamete naročene izdelke.

Plačilo na obroke

Nakup na obroke je možen za nakupe v znesku od 50 € do 3000 €, na do 24 obrokov. Ponudnik obročnega odplačevanja je podjetje Leanpay, postopek pa ne zahteva obiska banke, ampak samo pametni telefon, davčno številko, osebno izkaznico in številko osebnega računa.

Več informacij o plačilu na obroke najdete tukaj.

Plačilo s kreditno kartico na obroke (Diners)

Da bi bilo plačilo čim bolj enostavno, vam omogočamo, da izbrane izdelke plačate tudi s plačilno kartico Diners. V tem primeru vam nudimo plačilo do 24 obrokov.
Ob prejetju naročila z obročnim plačilom, vas bo kontaktiral naš agent/ka za zaključek naročila.

Če potrebujete kakršno koli nadaljnjo pomoč v zvezi z vašim naročilom, ne odlašajte in nam pošljite e-sporočilo ali nas pokličite na brezplačno telefonsko številko:

 • za Top Shop na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Dormeo na dormeo@studio-moderna.com ali na 080 10 15.
 • za Delimano na info@delimano.si ali na 080 14 74.
 • za Wellneo na info@wellneo.si ali na 080 27 73.
 • za Kosmodisk na kosmodisk@studio-moderna.com ali na 080 10 91.
 • za Shark na topshop@studio-moderna.com ali na 080 23 46.
 • za Walkmaxx na info@walkmaxx.si ali na 080 88 67.

Plačilo s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro ali Activa

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron ali Activa.

Za izvedbo plačila boste preusmerjeni na spletno stran sistema MegaPOS na kateri boste morali v obrazec vpisati števiko kartice ter ostale zahtevane podatke.

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni trgovini Top Shop je popolnoma varno. Za varnost smo poskrbeli z vsemi najsodobnejšimi ukrepi za varovanje vaših zaupnih podatkov. Pri plačevanju s plačilno kartico vas sistem za izvedbo plačila začasno preusmeri na posebno stran za plačevanje, kjer so vsi podatki še dodatno zaščiteni z uporabo tehnologije SSL in 128-bitnim kodirnim ključem.

Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo katerikoli tretji osebi.

Mnenja strank (0 Mnenja)

Za ta izdelek ni ocen ...

Kako bi ocenili ta izdelek? *

1 1 zvezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.