V košarici nimate izdelkov.

Poskusi

Kakovost spanja in udobje

41–50 od 224

 • Zakaj bi zdravniki morali začeti predpisovati več spanja?

  Zakaj bi zdravniki morali začeti predpisovati več spanja?

  Odgovor je preprost: ker pomanjkanje spanca povzroča številne resne zdravstvene težave, ki vsak dan kvarijo življenja milijonov ljudi po vsem svetu. Prav zares, dober spanec je najboljše zdravilo za nas – vas zanima, zakaj konkretno bi morali spati več?
  Preberi več 
 • Beli šum: kaj je in kako je povezan z vašim spancem

  Beli šum: kaj je in kako je povezan z vašim spancem

  Beli šum je vse bolj priljubljen kot metoda za uspavanje, ki je učinkovita in varna za velike in male. Beli šum je skupek zvokov različnih frekvenc, ki jih sicer slišimo, a noben med njimi posebej ne izstopa.
  Preberi več 
 • Kaj se zgodi z vašim telesom in umom, če ne spite dovolj?

  Kaj se zgodi z vašim telesom in umom, če ne spite dovolj?

  Ali veste, kaj se lahko zgodi vašemu telesu in umu, če ne spite (ali ne spite dovolj v daljšem časovnem obdobju)? Ne, ni le rahla utrujenost, saj pomanjkanje spanca prinaša številne kratkoročne in dolgoročne posledice, ki bi se jim zagotovo radi izognili ...
  Preberi več 
 • 11 stvari, ki jih srečni pari počno pred spanjem

  11 stvari, ki jih srečni pari počno pred spanjem

  Preživljanje časa s partnerjem ali partnerko pred spanjem je ključnega pomena. Pri tem ni važno, za koliko časa gre - celo uro ali pa le nekaj minut. Važno je, da si vzameta čas le zase, da uživata drug v drugem, da se pogovarjata in si izkazujeta ljubezen - to je vse, kar potrebujeta.

  Zato smo pripravili seznam izjemno enostavnih, a obenem izjemno učinkovitih nasvetov psihologov. Na koncu smo dodali še poseben bonus ...

  Preberi več 
 • Omega kisline pomagajo otrokom do boljšega spanca

  Omega kisline pomagajo otrokom do boljšega spanca

  Znano je, da so omega-3 maščobne kisline pomembne za normalno delovanje vida in možganov otrok, zato njihov vnos v obliki prehranskih dodatkov priporočajo za boljše učenje, spomin in koncentracijo. Toda blagodejen učinek teh dragocenih kislin se ne konča pri tem. Izboljšajo namreč lahko tudi kakovost spanca pri otrocih.
  Preberi več 
 • Zvok budilke je nevaren

  Zvok budilke je nevaren

  Zvok budilke naglo prekinja brezskrbne sanje, zaradi česar se nam v hipu dvigne krvni tlak ter pospeši utrip srca.
  Preberi več 
 • Imate zaradi spanja katero od teh zdravstvenih težav?

  Imate zaradi spanja katero od teh zdravstvenih težav?

  Najboljši način, da se znebite večine svojih problemov pri spanju je, da si preprosto privoščite izvrstno ležišče. Kaj pa, ko niti to ne deluje? Obstajajo morda še druge rešitve? Seveda, za boljši spanec nam bo na pomoč priskočila znanost …
  Preberi več 
 • Kako pogosto prati posteljnino?

  Kako pogosto prati posteljnino?

  Ljudje tretjino svojega življenja preživimo v postelji, ki se lahko hitro spremeni v botanični vrt bakterij in glivic. Če so ti mikroorganizmi dovolj dolgo časa v posteljnini, lahko začnejo povzročati težave, ki se utegnejo razviti celo v bolezen.
  Preberi več 
 • 7 rastlin, s katerimi bi morali deliti svojo spalnico

  7 rastlin, s katerimi bi morali deliti svojo spalnico

  Vas zanima, zakaj? Ker teh 7 čudovitih rastlin ne bo le polepšalo vaše spalnice, temveč bo pripomoglo tudi k vašemu boljšemu spancu. Ne verjamete? Pa poglejmo, kaj vam lahko te rastline ponudijo, pa se boste potem odločili, če jih povabite v svojo spalnico ali ne, velja?
  Preberi več 
 • Zakaj slabo spijo mame, zakaj očetje?

  Zakaj slabo spijo mame, zakaj očetje?

  ... in ali lahko starši res slabo spijo zaradi odraslih otrok?

  Starši morda slabo spite, ker imate veliko obveznosti, ker spite na slabem ležišču, ker so sosedje ponoči glasni, ker vas skrbi za družino – pa bi bil razlog za slab spanec lahko tudi kaj drugega? Morda kaj nepričakovanega?

  Preberi več 

41–50 od 224

Potrebujete pomoč?
x
Pokličite brezplačno na

080 18 10

Izbira primernega ležišča, vzglavnika ali odeje ni lahka odločitev. Zato smo tu za vas, da vam pomagamo izbrati pravi Dormeo izdelek za vas.

Pokličite nas na brezplačno številko in z veseljem vam bomo pomagali.

Vaši Dormeo svetovalci.